Първоначално изпратено от Key Ru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Важно е какво стои отзад - в компанията. Да расте с по 50% на година, да правят по 25-30% ЕБИТДА марж, пък колко грижи да имаме. И ти знаеш колко паднаха технологични компании и млади компании с голям растеж, но горящи пари, това вече се случи, но при Шелли го няма, защо ли?! Ако имаше оценка като някои свои американски събратя можеше да е еднорог преди 3 години още и тогава щеше да има немалка вероятноста да има падане, пък било и временно.
Всеки си има мнение и затова е интересно на борсите.
А в Германия оборотът вече е не 16хил, а 70хил евро за деня, според мен не е толкова зле.
Поздрави от мен, весели празници и много успешна 2024г.!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
още три пъти по толкова и може и да стигне за апартамент в лошата част на Люлин. Имаш ли идея какво може да стане на нисколиквидна акция при мечи пазар? Софикс неслучайно е на една трета от нивата от 2007
Всеки си има мнение и затова е интересно на борсите.
А в Германия оборотът вече е не 16хил, а 70хил евро за деня, според мен не е толкова зле.
Поздрави от мен, весели празници и много успешна 2024г.!
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ние ще гледаме цената, ти си следи оборота. Нямам проблем да видим същия обем и на 50 евро.Днес - 24 евро стигнало.
п.п. Поне го гледай обема/оборота вечерта колко е станал за целия ден.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
please...
Turnover 16,842 Днес - 24 евро стигнало.
п.п. Поне го гледай обема/оборота вечерта колко е станал за целия ден.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеГермания работи днес и пак катери.
Turnover 16,842 destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеНали съм спекулант направих още една бърза игра. Купени на 41 лв. и продадени на над 45 лв. Дано този, който ми ги купи да направи добра печалба! Добре че сме спекулантите, за да правим ликвидност на борсата
Весело посрещане на празниците!
Весело посрещане на празниците и весело разпъване!
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар