Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнениеобикновено промените се правят от 1-во число?!?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеМи купете си още. Нали са без пари и чакате големия ЪП.
Шели е акцията, при която за меченцата постоянно щрака капана. А за някои щрака вече по няколко пъти.
Last edited by mibova; 01.02.2024, 13:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, то на всички са ни малко хартиите тук!Ама то и в Германия явно е така !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение..... само съжалявам, че са ми малко хартиите тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеИмам акции в немски слабо ликвидни компании които имат продажби между 200-300 мил евро и за 2 години имам дивидентна доходност между 8-10 %. За капиталова ще си премълча ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеКва световна компания е с 75-80 мил. евро продажби.
Работя в немска средна фирма с продажби на ден 7-8 мил евро
Просто мащаба Ви се губи ;-)
Поздравления за продажбите на фирмата, в която работите, просто ми е интересно фирмата на колко години е, от колко време е в съответната сфера на дейност и колко служителя има?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеКва световна компания е с 75-80 мил. евро продажби.
Работя в немска средна фирма с продажби на ден 7-8 мил евро
Просто мащаба Ви се губи ;-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеИмам акции в немски слабо ликвидни компании които имат продажби между 200-300 мил евро и за 2 години имам дивидентна доходност между 8-10 %. За капиталова ще си премълча ;-)На Шели провери ли колко е капиталовата ?
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар