If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди време с Кире-то прогнозирахме тук 50 ст........сега ревизирам на 40 ст,от едно време хората разправяха че тези са мошеници.....не вярвах ама ей го на.Честно казано много се учудих как на ИПО-то пожънаха такъв успех,мислех си че инфото ми не струва, но ето че нещата са били точно такива.На два пъти влизах и излизах на малка загуба.....трагедия си е от всякъде.
Тук може да се случи всичко и цената да изненада в която и да е посока. Доказано пазарът не ги харесва, сега вероятно има натиск поради голямата вероятност да напуснат СОФИКС.
ЕТФ-а ако ще трябва да продава 830к акции, не знам къде ще отиде цената..
Тук може да се случи всичко и цената да изненада в която и да е посока. Доказано пазарът не ги харесва, сега вероятно има натиск поради голямата вероятност да напуснат СОФИКС.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
2019 е към своя край. Последните седмици донесоха последните нови версии на продукти, последните награди и последните (за тази година) финансови отчети:
Значима награда
На церемония в кметството в Маастрихт, наградата EPSA2019 (European Public Sector Award) бе спечелена за разработена и внедрена система от Сирма Солюшънс.
Финансови резултати
В края на месец ноември бяха оповестени консолидираните отчети за дейността на Сирма Груп Холдинг към 30.09.2019. Можете да разгледате кратка презентация на резултатите или да се запознаете в подробности с всички публикувани документи.
И какво се оказва - приходите, които отчитат, са завишени, а съответно разходите - занижени. После борсата не ги оценявала. Какво да оцени - висотата на счетоводните фокуси?
А и интересно какво става с целта за 100 млн приходи (евро/долари - то така и не стана ясно какво точно) - изведнъж се оказват доста далеч от нея.
И какво се оказва - приходите, които отчитат, са завишени, а съответно разходите - занижени. После борсата не ги оценявала. Какво да оцени - висотата на счетоводните фокуси?
А и интересно какво става с целта за 100 млн приходи (евро/долари - то така и не стана ясно какво точно) - изведнъж се оказват доста далеч от нея.
Еее, че това не е никакъв проблем за инвестиращите тук - те и без друго освен 1ст. май друг дивидент не са получавали, а и не вярвам сериозно да чакат такъв Очевидно разчитат на ръста на акциите и така вече 5 години от 1.20лв. (че и малко отгоре) до 61 ст. Всичко е точно
Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар