If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Натяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.
Натяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.
Каква пружина? Инфлацията е намалила покупателната стойност поне два пъти от излизането на Сирма на борсата - всичко под 3 лева е смешка.
ПС: Не е съвет за покупка. Не е съвет за продажба имам акции и тук и в Даймлер и в еър Франс (където сега е много изгодно също - но не е съвет ) .. А? Не съм финансов съветник , нямам финансови сертификати! - Но като гледам тези които ги имат какво правят се хващам за главата)
Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Интересно наистина колко покупки са направили а са знаели за сделката
На мен ми е интересно дали е възможно (дори и само на теория) да има обратно изкупуване на акции и да се счита, че управителите, които вземат решенията дали да купуват, колко и на каква цена, да нямат вътрешна информация?!? Ами ясно е, че имат и затова оповестяват след покупките. Затова и като видиш вътрешни лица да купуват активно е добър сигнал.
Имам само повърхностни знания - 2 семестъра - и нямам идея колко имаш ти, но най-просто Фурие дефинира пространство във времето чрез функции и алгоритми и изследва честотите, които влияят на куонтитума /не съм сигурна в превода на български/ За най-ясно, дефинира ЗАвръщане във бъдещето! by the way - что значит я напьюсь за тебя
Означава, че понякога създавам проблеми,
А на околните им идва да се напият заради това.
Старая се да но почти винаги изникват проблеми от нищото
Затова няма да питам какво значи твоя надпис под линията, за да не вземеш да влезеш във фурие-пространството с валсова стъпка и щастливо почерпена
Коментар