Първоначално изпратено от abc
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Vanitas vanitatum...
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тцъ, не е лично към конкретен форумец, хеле пък към теб, дето лоша дума не съм чул да изкажеш и да си викач като някои други, ма към евереста - да! И не е до парите, загубата беше пренебрежимо малко за моите стандарти, въпрос на принципи е. Веднъж дадох 20 бона на приятел и той не ми ги върна - не ме беше яд толкова за парите (даже без запис на заповед му ги дадох), а за приятеля, когото считах за близък. Та и тук така - даже мислех да ставам дългосрочен, ама....
абц, на бабини деветини не вярвам, поради което не ме бърка да кажа това, което мисля, дори и да е не лицеприятно. Ето, примерно в Неохим влязох заради теб основно, но да си ме чул да кажа лоша дума към теб или нещо от сорта - преценил съм си риска, отнесох си загубата и продължавам напреТ, мнението ми за силно положителна личност като теб не се е променило, обаче пък се научих да проверявам сивитата на управителите и да не се забивам при такива на хранилка към герП и завършили магнаурската школа по икономика във Варна - ценен урок беше
Ще трбва да намерим начен и форма да те компенсирам, което може да е материално, но не е задължително да е финансово
п.п Не, че и аз не " гризнах дръвцето" с Неохим-а, въпреки, че не съм продал още ..
И сега като погледна как са отлетели цените на акциите на торовите заводи по "белия свят" и като виждам как са се сринали цените на нашия ми става ясно колко далеко сме все още от него. Въпреки, че си го знаех, на това не обърнах достатъчно внимание.
Но продължаваме да се учим и караме напред
Здрав и успешен!
- 1 like
Коментар
-
Тцъ, не е лично към конкретен форумец, хеле пък към теб, дето лоша дума не съм чул да изкажеш и да си викач като някои други, ма към евереста - да! И не е до парите, загубата беше пренебрежимо малко за моите стандарти, въпрос на принципи е. Веднъж дадох 20 бона на приятел и той не ми ги върна - не ме беше яд толкова за парите (даже без запис на заповед му ги дадох), а за приятеля, когото считах за близък. Та и тук така - даже мислех да ставам дългосрочен, ама....
абц, на бабини деветини не вярвам, поради което не ме бърка да кажа това, което мисля, дори и да е не лицеприятно. Ето, примерно в Неохим влязох заради теб основно, но да си ме чул да кажа лоша дума към теб или нещо от сорта - преценил съм си риска, отнесох си загубата и продължавам напреТ, мнението ми за силно положителна личност като теб не се е променило, обаче пък се научих да проверявам сивитата на управителите и да не се забивам при такива на хранилка към герП и завършили магнаурската школа по икономика във Варна - ценен урок беше
Ти вкарваш голям ресурс в 2-3 компании само .
Проблема е че ако загубиш - губиш не малко.
Аз ако загубя - губя малко. Акцията обаче ако се окаже читава аз продължавам да купувам, а при не читава просто продавам с малка загуба .
Освен това портфейла ми е 60% съставен от акции с фундамент , читави, изплащащи дивиденти с истински печалби и 40% технологични , пак читави и дивиденти и уж рискови.Last edited by MrSi; 09.07.2021, 13:39.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Поздрави и успех.
Last edited by MrSi; 09.07.2021, 13:16.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Още ли не ти е минало?
Така проклинаш и мен, щото и аз имам?
абц, на бабини деветини не вярвам, поради което не ме бърка да кажа това, което мисля, дори и да е не лицеприятно. Ето, примерно в Неохим влязох заради теб основно, но да си ме чул да кажа лоша дума към теб или нещо от сорта - преценил съм си риска, отнесох си загубата и продължавам напреТ, мнението ми за силно положителна личност като теб не се е променило, обаче пък се научих да проверявам сивитата на управителите и да не се забивам при такива на хранилка към герП и завършили магнаурската школа по икономика във Варна - ценен урок бешеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКой съм го проклел, не е прокопсал - интересно е как изобщо тази акция е над номинала си?
https://www.investor.bg/novini-i-ana...ovina--331361/
Защото се връща.
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКой съм го проклел, не е прокопсал - интересно е как изобщо тази акция е над номинала си?
https://www.investor.bg/novini-i-ana...ovina--331361/
Така проклинаш и мен, щото и аз имам?
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Кой съм го проклел, не е прокопсал - интересно е как изобщо тази акция е над номинала си?
https://www.investor.bg/novini-i-ana...ovina--331361/Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jikich Разгледай мнение
Аз съм скромен акционер от 2 години, но кое не е супер? 6% дивидент си е направо идеално при положение, че позицията държи една стабилна цена да не кажа, че май само заложните къщи( там нямам акции) дават по- добър % дивидент. Прочетох и доста негативни коментари още когато я купих, но засега оправдава очакванията ми. Та да се надяваме и догодина нещата да са около 6% дивидент.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
Не съм казал, че не е супер. Аз грухтя дивидент вече 4 години. Не чети на дупенцето с белезниците глупостите.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jikich Разгледай мнение
Аз съм скромен акционер от 2 години, но кое не е супер? 6% дивидент си е направо идеално при положение, че позицията държи една стабилна цена да не кажа, че май само заложните къщи( там нямам акции) дават по- добър % дивидент. Прочетох и доста негативни коментари още когато я купих, но засега оправдава очакванията ми. Та да се надяваме и догодина нещата да са около 6% дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
То сега да си АДСИЦ, който не е АДСИЦ вече си е предимство и се търгува с премияДруг е въпросът какво точно е това тук и що расте, като продажбите му за първите 2 месеца на 2021 са трагедия. И ще стават все по-голяма трагедия, защото земеделците са пълни с пари и лизинг на 8% не им трябва
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар