Първоначално изпратено от TheTankDriver
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнение
От днес закупените акции са без право на дивидент - общо събрание 19.05.2022.
И между другото това нетрябва ли да е изведено за всяка компания с големи букви?
Така е например при Атера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЩе съм благодарен ако някой добър самарянин си направи труда и задоволи любопитството ми на тема: защо това гуано днес е толкова надолу? Имам някакви стотинки заложени тука.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Да, но много точно го е сметнал тогава Мариан
Няма преобразуванията при АТЕРА да речем.
Делиш си печалбата на броя акции, умножаваш по 90 % и си готов...
Т.е. като математик, Мариан го докарва, ама като новинар - малко е проспал новината...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Дано си забелязал, че тази новина е от преди ~ 2 месеца....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеInvestor-a малко се поизлагат напоследък - случайно или не, проспиват добрите новини...
Скъсаха се от статии за "дивиденти" под формата на сплитове и/или за мега (но поне истински) дивиденти от ~0,5%, но за дивидент от +6,23% - статия/новина - йок
На 19.05.2022 г., "Елана"-та са гласувани 0,0672646737 лв./акция.
http://www.x3news.com/download/?id=550313
Коментар
-
Investor-a малко се поизлагат напоследък - случайно или не, проспиват добрите новини...
Скъсаха се от статии за "дивиденти" под формата на сплитове и/или за мега (но поне истински) дивиденти от ~0,5%, но за дивидент от +6,23% - статия/новина - йок
На 19.05.2022 г., "Елана"-та са гласувани 0,0672646737 лв./акция.
http://www.x3news.com/download/?id=550313
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеЩом Груйчо казва.Значи не е така.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар