Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Елана Агрокредит АД (EAC / 0EA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Да, но много точно го е сметнал тогава Мариан
Няма преобразуванията при АТЕРА да речем.
Делиш си печалбата на броя акции, умножаваш по 90 % и си готов...
Т.е. като математик, Мариан го докарва, ама като новинар - малко е проспал новината...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
Дано си забелязал, че тази новина е от преди ~ 2 месеца....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеInvestor-a малко се поизлагат напоследък - случайно или не, проспиват добрите новини...
Скъсаха се от статии за "дивиденти" под формата на сплитове и/или за мега (но поне истински) дивиденти от ~0,5%, но за дивидент от +6,23% - статия/новина - йок
На 19.05.2022 г., "Елана"-та са гласувани 0,0672646737 лв./акция.
http://www.x3news.com/download/?id=550313
Коментар
-
Investor-a малко се поизлагат напоследък - случайно или не, проспиват добрите новини...
Скъсаха се от статии за "дивиденти" под формата на сплитове и/или за мега (но поне истински) дивиденти от ~0,5%, но за дивидент от +6,23% - статия/новина - йок
На 19.05.2022 г., "Елана"-та са гласувани 0,0672646737 лв./акция.
http://www.x3news.com/download/?id=550313
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеЩом Груйчо казва.Значи не е така.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеНещо Елана изостава.А е с добра перспектива за растеж.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеНещо Елана изостава.А е с добра перспектива за растеж.
не бих го сравнявал с пазара
всеки сам си преценя
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
+1....добра стратегия
При Алтерко не издържах и продадох почти всичко. Проблема е че и аз не следвам стратегията си . Нямам достатъчно дисциплина, иначе бих продължил да купуважам Алтерко, а не да продавам.
Last edited by MrSi; 09.07.2021, 16:01.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Това че си влезнал заради мен силно ме притесни. Дори се чувствам виновен. Стилът ни на търговия е изключително различен. Аз държа акции от 8 компании, като влизам с много малко - от порядъка на 500 - 1000 лева, след което преценявам дали да допълвам или не,.
Ти вкарваш голям ресурс в 2-3 компании само .
Проблема е че ако загубиш - губиш не малко.
Аз ако загубя - губя малко. Акцията обаче ако се окаже читава аз продължавам да купувам, а при не читава просто продавам с малка загуба .
Освен това портфейла ми е 60% съставен от акции с фундамент , читави, изплащащи дивиденти с истински печалби и 40% технологични , пак читави и дивиденти и уж рискови.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Караш ме да се чвствам задължен, г-н Груев.
Ще трбва да намерим начен и форма да те компенсирам, което може да е материално, но не е задължително да е финансово
п.п Не, че и аз не " гризнах дръвцето" с Неохим-а, въпреки, че не съм продал още ..
И сега като погледна как са отлетели цените на акциите на торовите заводи по "белия свят" и като виждам как са се сринали цените на нашия ми става ясно колко далеко сме все още от него. Въпреки, че си го знаех, на това не обърнах достатъчно внимание.
Но продължаваме да се учим и караме напред
Здрав и успешен!
П.С. За по уиски съм винаги готовNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар