кофти за млм-а
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пирамида или не? Проект на "Лонг Лайф Корпорация" АД
Collapse
X
-
Стоянка пиши наличну.
Изкам ад купиа акций.
Бит кой ни приемате ли? Може ли плаштане в брой? Садейставте ли за полочаване ан кредит?
Предлагате ли курсове обочение по- лични финанси, кризисни финанси и пъднемични финанси?
Леннара и Ирина имат ли даштери? Тиа источни дами сигорно поназнайват спецялни азиатични масашни техники.
Ан сабитие ан Истерически парк срештнах слочаено бивша мойа масъжиска от источните квъртали. За по- знахме се през Ало. Жената ми не претполага че ходиа ан такива порцедури. Имаше си обиава много разбрана дама оште тогава личеше че знае да консолтира и оправлява парични по- тоци . После обиавата исчезна . Отивам севте ан сабиране с финасови консолтанти и орлета и срештам нейа . Директно почнахме да говориме ан ти и да опсъшдаме пъднемични финанси и инвестиций в акций. Незнам дали ме по- зна. Бях с жената и бе не одобно да я питам. Васмошно ли е ад сам се припознал? Исдигнъла се е много много голиама клечка от сертифицираните финасовите консолтатни с снимка.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Идват ми на акъла Тракия Мел АД и БАТС (Българска Автотранспортна Компания). Да не е било някое от тия?
Правеха емайлирани съдове за винарската и хранителната промишленост......
( ще се напъна да помисля къде са акциите ..Да не разводнявам повече темата..)
Благодаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Пробвах, учех се...
ЕТ ".." работеше здраво и ми трябваха разходи...
Прав си за Развитие. Даже смениха номинала и още има акции от тях..Какви времена бяха на борсата - това дружество даваше почти всяка година дивидент. Имах по спомен 180 лв за 5 г и ме мързеше да отида да си ги взема. После си ги прибараха и сега не ги следя какво правят.
Дружеството на което не си спомням името беше от Хасково и 4 -мата съдружници загинаха при зверска катастрофа към София.....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
ИФ Развитие КДА беше нормално дружество сравнително, ама как си се нашил баш в най-големите пирамиди от онова време - Лайф Чойс и Ийст-Уест....
Смелчага си бил
ЕТ ".." работеше здраво и ми трябваха разходи...
Прав си за Развитие. Даже смениха номинала и още има акции от тях..Какви времена бяха на борсата - това дружество даваше почти всяка година дивидент. Имах по спомен 180 лв за 5 г и ме мързеше да отида да си ги взема. После си ги прибараха и сега не ги следя какво правят.
Дружеството на което не си спомням името беше от Хасково и 4 -мата съдружници загинаха при зверска катастрофа към София.....Last edited by 4i40; 25.02.2021, 14:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение100 % пирамида. Без коментар !!!
Преди 30 г Капустин също имаше някаква цел - да изгради подвижни пречиствателни станции, тип цистерни за малки населени места..До преди 5- 6 години пазех плакат в който двама ( демократични, но здраво платени ) журналисти, които рекламираха продукта...
Нооо, тогава покупката на акции се признаваха за разход на фирмата...
Като си купувах акциите, казах - ще участвам в пирамидата....
Взех си 227 % дивидент и си покрих разходите по недялковата пирамида и развитие....
Интересно ми е ако открият офис и си представя акциите на приносител, изработени много готино, дали ще ми ги изплатят....
Смелчага си билНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДо преди 5- 6 години пазех плакат в който двама ( демократични, но здраво платени ) журналисти, които рекламираха продукта...
Току виж пък са се изтъпанчили на реклама и на това начинание тука?
Интернет не трябва да прощава.
Коментар
-
100 % пирамида. Без коментар !!!
Преди 30 г Капустин също имаше някаква цел - да изгради подвижни пречиствателни станции, тип цистерни за малки населени места..До преди 5- 6 години пазех плакат в който двама ( демократични, но здраво платени ) журналисти, които рекламираха продукта...
Нооо, тогава покупката на акции се признаваха за разход на фирмата...
Като си купувах акциите, казах - ще участвам в пирамидата....
Взех си 227 % дивидент и си покрих разходите по недялковата пирамида и развитие....
Интересно ми е ако открият офис и си представя акциите на приносител, изработени много готино, дали ще ми ги изплатят....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вълноуващо е при знати експерти като Стоян Георгиев Стоянов, Ивайло Георгиев Иванов, Неделин Маринов, Богомил Костов, Владимир Гученко, Леннара Асанова, Ирена Семенова и Роберт Югай ад им станът ортаци на бимбериците.
Леннара известна още като MultiLennara и mlm_leaders/lennara-asanova.
Мулти Ленара
https://www.youtube.com/user/MultiLennara
lennara asanova
https://mlmco.net/mlm_leaders/lennara-asanova
Владимир известен още като vada v anala.
https://my.mail.ru/mail/vadavanala/
https://bg-bg.facebook.com/vadavanala
За справка снимките подоло.
От лицата ан снимките цари чеснос и просефионализам.
Зашто не запретнът ракави и не се обединиът с Ивелин Михайлов и крагът около негу?
DMS Орлета за Радунци
Хелпкарма огромна општествена полза в РадунциLast edited by georgnank; 25.02.2021, 13:25.
- 1 like
Коментар
-
ето го и неделин
https://www.facebook.com/watch/live/...atch_permalink
с едни влакчета, дето щяха да са завладели света ... не знам колко народ изгоря там
но сега явно ще впрегне таланта си да прави болници ...
добро момче , но крадливо
ПП според мен зад проекта са голяма част от наглите мулти-левъл измамници, които са забъркани в скайуей там също са руски именаLast edited by bertram; 25.02.2021, 12:19.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чл. 3 от Устава на дружеството:
ДРУЖЕСТВОТО има за цел да увеличи благосъстоянието на акционерите си, чрез максимално използване на техния капитал и надлежно да задоволява потребностите на своите клиенти, съконтрагенти и стопански партньори.
Акционери към момента (по думите на г-н Стоянов):
г-н Стоянов и г-н Иванов
Чл. 27, ал. 1, изр. 1 от Устава на дружеството:
Съветът на директорите управлява и представлява ДРУЖЕСТВОТО на своя отговорност.
СД на дружеството:
Председател: г-н Стоянов
Зам. Председател: г-н Стоянов (за ЛЛ-Медика ООД)
Изп. директор: г-н ИвановLast edited by Kildirim_Bei; 25.02.2021, 11:51.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнение
И дубрите имена ан Неделин Маринов, Богомил Костов, Владимир Гученко, Леннара Асанова, Ирена Семенова и Роберт Югай.
Кака ви Ленара най-вероятно е азърбайджанка, Югай е кореец, роден в СССР (защото Роберт), кака ви Ирина Семенова, с чисто руско име, на външен вид е я ненечка, я бурятка, я чукчайка или подобни – при тях често се срещат руски име и фамилия, макар човекът да е от коренното сибирско население.
Коментар
-
Стоян Георгиев Стоянов почти ан 47 години въсраст към днешна дата сфързан с село Генерал Инзово, Ямболско. Зодя Дева аку беше роден сасвем малку по- рано штеше ад се казва не Стоян а Вярчо, Надеждчо или Любимчо.
Ивайло Георгиев Иванов свързан сас Змейово, старузагорско. Зодя лъв. Дете ан ден след първият месечен ден.
Винаги като ги видя ште знам че свичко койето прават е в обштествен интерес и обштествена полза и смелу ще инвестирам бимберици си както двамка намериат задубре.
Плод ан чизта слочаенос! е че програмистите за зареди ли шаблони с текст дето ми могал да заблошдават потенцялните инвеститори и да накарат найвните да закупиат пакети с акций с обещаня за странно висока доходност. Предстой програмистите ад се извиниът публично е да разкриат от чии леб сайт са копирали по- грешно шаблоните с текстувете.
Тук има нешто многу поважно от бимериците ан орлетатат и това са дуброто име ан Стоян и същу толкова дуброто име ан Ивайло.
И дубрите имена ан Неделин Маринов, Богомил Костов, Владимир Гученко, Леннара Асанова, Ирена Семенова и Роберт Югай.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стоян Стоянов Разгледай мнениеИмаме един въпрос към всички Вас:
Трябва ли да се опорочава всеки проект от обществено значение и полза без предварително да се направи запитване към ръководството на дружеството с цел установяване на истината ?
- 1 like
Коментар
Коментар