IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скъп ли е наистина ядрения ток

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    What is the average salary in Belarus ?

What is average wage in Belarus? Average Wages in Belarus increased to 1420 BYN/Month (558.483 USD/Month) in May 2021. The maximum rate of average wage for employees was 1475 BYN/Month and minimum was 0 BYN/Month. Data published Monthly by National Statistical Committee.
    - Това казва Гугъл ?
    Как така го разобличи...фоня тъкмо ни обясни за н-ти път поредната козяшка опорка как бачкали за по 300 лева в Минск.....и ние аха да му повярваме
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение

Руснаци съм виждал по телевизията да работят по морето като келнери и в кухнята. И то казаха, че работят за нещо като 900лв. И знаеш ли кои получават тук най-много български паспорти? Руснаците. Десетки хиляди са. Намърдат се тук и почват да тръбят колко е хубаво в Русия. Не мога да ги понасям. За беларуси, молдовци и украинци вратите ни трябва да са широко отворени, но за руснаци трябва да са затворени.
      Стига с глупости от които не разбираш хич.....ти си ги виждал по телевизията аз ги виждам на живо
      По морето обслужващия персонал рускоговорящи са от Молдова и Украйна....почти е невъзможно някои от Русия да се излъжe за такива пари. Евентуално като Аниматор но там възнагражденията са по други в зависимост от качествата..
      Last edited by markov; 28.12.2021, 19:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Аха. Там, и децата си ядат...
        Е как Лукашенко и Путин всяка сутрин се събират и пият детска кръв......направо не знам тези плоски полит агитатори от къде ги намират.

Коментар

За България как не е подведен ? Руснаците в България са привлечени единственно от цените на имотите ни, не съм виждал руснаци да работят примерно като разносвачи на пици, защото човек ако е млад в добро здраве и няма пари веднага такава работа си намира и в България. Друго което съм виждал е да опитват да завъртят малък бизнес, но това поначало е провал и за българите от години не може да му свържеш двата края.
          Руснаци съм виждал по телевизията да работят по морето като келнери и в кухнята. И то казаха, че работят за нещо като 900лв. И знаеш ли кои получават тук най-много български паспорти? Руснаците. Десетки хиляди са. Намърдат се тук и почват да тръбят колко е хубаво в Русия. Не мога да ги понасям. За беларуси, молдовци и украинци вратите ни трябва да са широко отворени, но за руснаци трябва да са затворени.

Коментар

Наистина така пише. Няма какво да кажа. И все пак за заплатите от 300лева го знам от първо лице и надежден източник. Ето какво казват тук самите беларуси при анонимна анкета - 331 от тях.
            https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ntry2=Bulgaria

600 лева, а не 600 долара. Но това е средно, а аз говоря за ниските заплати, които в София са 7-800 лева - продавачка, келнер, от този сорт. Освен това говоря за 300 чисто. В София ти пишат 650лв, но ти додават до 7-800 чисто, ако си в тази категория. А в Минск най-много някоя глоба да получиш. Нещо не се връзва и то много.

Казаха ми също, че в гастронома стоките са им чувствително по-евтини, но наемите им и да си купиш апартамент е доста по-скъпо при тях. Като бонус, там нямаш право и да не работиш, с някакви разпоредби те задължават косвено. На летището може да имаш билет, но ако "те харесат" те спират да излезеш и изобщо не ги интересува, даже и обяснения няма да ти дадат. Приятелството с Русия до там води.
            Аха. Там, и децата си ядат...

Коментар

What is average wage in Belarus? Average Wages in Belarus increased to 1420 BYN/Month (558.483 USD/Month) in May 2021. The maximum rate of average wage for employees was 1475 BYN/Month and minimum was 0 BYN/Month. Data published Monthly by National Statistical Committee.
              - Това казва Гугъл ?
              Наистина така пише. Няма какво да кажа. И все пак за заплатите от 300лева го знам от първо лице и надежден източник. Ето какво казват тук самите беларуси при анонимна анкета - 331 от тях.
              https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ntry2=Bulgaria

600 лева, а не 600 долара. Но това е средно, а аз говоря за ниските заплати, които в София са 7-800 лева - продавачка, келнер, от този сорт. Освен това говоря за 300 чисто. В София ти пишат 650лв, но ти додават до 7-800 чисто, ако си в тази категория. А в Минск най-много някоя глоба да получиш. Нещо не се връзва и то много.

Казаха ми също, че в гастронома стоките са им чувствително по-евтини, но наемите им и да си купиш апартамент е доста по-скъпо при тях. Като бонус, там нямаш право и да не работиш, с някакви разпоредби те задължават косвено. На летището може да имаш билет, но ако "те харесат" те спират да излезеш и изобщо не ги интересува, даже и обяснения няма да ти дадат. Приятелството с Русия до там води.

Коментар

• За България как не е подведен ? Руснаците в България са привлечени единственно от цените на имотите ни, не съм виждал руснаци да работят примерно като разносвачи на пици, защото човек ако е млад в добро здраве и няма пари веднага такава работа си намира и в България. Друго което съм виждал е да опитват да завъртят малък бизнес, но това поначало е провал и за българите от години не може да му свържеш двата края.
                D.Y.F-091066

Коментар

В София все по-често се виждат хора от Беларус, което сигурно не се забелязва в Горна. Не им се работи там за 300 лева по 10 часа на ден. Иначе са добре дошли, това не са от мърлявите араби и пакистанци. А иначе не знам на кого му пука в САЩ и ЕС за Беларус. Не могли да простят ...
                  Я не вярвах че може да напишеш подобно нещо....Можеше поне разузнавачи на Лукашенко да ги наречеш.Иначе аз не виждам нищо лошо и руснаци и украинци да идват тука...Смрад от Африка и Азия не ми трябва....

Коментар

- Това казва Гугъл ?
                    Гугъл може да бъде подведен. Сам виждаш, факт.

Коментар

• What is the average salary in Belarus ?

- Това казва Гугъл ?

D.Y.F-091066

Коментар

Аз не говоря за хора от улицата, а за такива с които съм говорил и са дошли много скоро. Това са сега заплатите там и то в Минск. 300 лева, плюс 10 часа работа, плюс събота, а може и неделя. За най-обикновени професии, за които тук се плаща 7-800лв и за които тук не може да накараш никого да работи извънредно ако не му плащаш. Провери си фактите преди да се изказваш по въпроса. Дори знаеш руски, може и по интернет да го направиш.
                        То и тук има умиращи професии. И неоценени, и надценени също. Има хора, недоволни и от управление, и от сертификати, и от каквото се сетиш но, ТОВА, не е Новина. Отделно че, има е преекспозиция - нещо, като вашите отрицателни цени. Е, сам разбираш че, посветен човек, няма как да се върже на толкова много партенки. Не и наведнъж и без да е мотивиран от от други мотиви.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Глупости на търкалета ...300 лева в Минск.
                          Ходи чети дан се излагаш !
                          Триста лева е много желана заплата в хуйлостан...
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз не говоря за хора от улицата, а за такива с които съм говорил и са дошли много скоро. Това са сега заплатите там и то в Минск. 300 лева, плюс 10 часа работа, плюс събота, а може и неделя. За най-обикновени професии, за които тук се плаща 7-800лв и за които тук не може да накараш никого да работи извънредно ако не му плащаш. Провери си фактите преди да се изказваш по въпроса. Дори знаеш руски, може и по интернет да го направиш.
                            Глупости на търкалета ...300 лева в Минск.
                            Ходи чети дан се излагаш !

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                              Стига да знаеш, какво търсиш, ще го откриваш по-лесно. .

Коментар

• Марков, този вместо да пали Теслата е можел да я подари на някой по грамотен техник от него да и оправи батерията. Батериите им са здрави, но ги зареждат с бързи зарядни и това ги изважда от строя. Просто трябва да се свали и да се заредят няколко пъти батериите много бавно и много бавно да се изтощят, това са навити батерии и не стават за голям ток да се черпи от тях или да се зареждат с голям ток. Няма липса на информация как се поправя, много хора го показват.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X