Тя фирмата може да е негова, откъде знаете. А и 56 милиона приходи не означават печалба, фирмата продава такова оборудване на доста добри цени, надценката им е малка. Например ако погледнете на Запад какви са цените на тези неща, там надценката е поне 3 пъти по висока и печалбата съответно, а за монтажите ..те го правят това оборудване много скъпо там. За мен е непонятно как монтажа на подобни неща може да е толкова скъп, изразява се в свързване на едни кабели, почти на ниво да поставиш щепсел в контакт, само никой не му казва на включването в контакта на един уред . монтаж..Иначе Амон Ра е хубава, яка фирма с отлични цени. Ако купувате по интернет на дребно цените ще са по високи, защото търговците калкулират западни надценки. Добре правят че ги вкарват наедро тези неща в България, това е изгодно за българите. Дори в Китай на дребно са на същите цени, китайците имат пари, доходи...купуват и търговията върви.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъп ли е наистина ядрения ток
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеТърговецът на соларно оборудване „АмонРа Енерджи“ отчита над 56 млн. лева приходи за 2022 г.
наш матейко отчита 56 поста в инвестор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнениеТова от къде дойде? Нито го има написано на твоята снимка нито си го дал като описание в текста под нея. Нито си дал линк откъде е графиката.
казвам ви къде да цъкнете на въпросния линк, че да видите невидимото
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/shorts/KcEBK3uNQvI свободна енергия???
D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Intraday Low prices показва ниските цени.
Ако знаех какво да препоръчам щях да съм по-богат
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=efS3...икаИНФО
Изключително интересно за вятърната и слънчевана енергетика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
И за какво ти е газ , че не ми е ясно- ако си имаш ток за който ти плащат да го вземеш- например лятото да си пуснеш духалката на мах топло, за какво ще ти бъде газта. Токът е евтина енергия, може да продаваш - да даряваш ток вместо газD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеТова е очевидно
- гуглете дечица за думата синтез...
Коментар
-
И за какво ти е газ , че не ми е ясно- ако си имаш ток за който ти плащат да го вземеш- например лятото да си пуснеш духалката на мах топло, за какво ще ти бъде газта. Токът е евтина енергия, може да продаваш - да даряваш ток вместо газ
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Intraday Low prices показва ниските цени. Плиткия пазар го правят и още неща, появи ли се вятър веднага има излишък, а в слънчевите дни вече си е редовно всяка седмица.
Тенденцията вече е очеизвадна, предсказана, случва се по-рано от планираното. Щеше да е по-гладко с руската газ,но сега ще имаме турбо вариант,
цените на ФЕЦ също слизат под нивата преди войната.
Гадателите виждащи газ по 5000$ резко умряха.
Евтина газ ще има за десетилетия - от репарации
Гърция вече вади 20Твтч/год само от ВЕИ.Кабел от Египет се строи към Гърция.Турция иска увелечение на свързаност за ИЗНОС. Очертава се на Балканите ние да сме умниците плащащи да им работи атомния чайник денонощно. АЕЦ Белене слава богу путкин я прецака.
Коментар
-
И за какво ти е газ , че не ми е ясно- ..
- гуглете дечица за думата синтез...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЕвтина газ ще има за десетилетия - от репарации
Коментар
-
Първоначално изпратено от Моабет да става Разгледай мнение
И как свъзваш неработещите потоци с отрицателните цени? Аз например се го обяснявам с така, тежката химическа индустрия напусна Германия по посока Китай и САЩ. Изчезват базови потребители на ел. енаргия и това довежда до плитък пазар в който лено се получават изкривявания.
Също така реших да потърся "electricity production and spot prices in germany week 9".
Първият лин който Гугъл ми прати :
https://www.energy-charts.info/chart...n&c=DE&week=09
Не прилича много на твоята картинка макар да има същото описание.
Тенденцията вече е очеизвадна, предсказана, случва се по-рано от планираното. Щеше да е по-гладко с руската газ,но сега ще имаме турбо вариант,
цените на ФЕЦ също слизат под нивата преди войната.
Гадателите виждащи газ по 5000$ резко умряха.
Евтина газ ще има за десетилетия - от репарации
Гърция вече вади 20Твтч/год само от ВЕИ.Кабел от Египет се строи към Гърция.Турция иска увелечение на свързаност за ИЗНОС. Очертава се на Балканите ние да сме умниците плащащи да им работи атомния чайник денонощно. АЕЦ Белене слава богу путкин я прецака.Last edited by satz; 07.03.2023, 17:03.
- 1 like
Коментар
Коментар