IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗЛАТОТО - бъдеще и перспективи!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от feelgood
    аз съм се записал за 1 бройка и на теб ако ти изкочи от някъде свиркай и за малката също
    feelgood,
    ако случайно ти изкочи една от големите Св.Георги победоносец,
    свиркй и ти. Аз може би бих успял да намеря малката.

Коментар

• Импе 1 долар 1881 как се харчи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
        Астериксов - и мене това ми направи впечатление. На кое да вярваш?
        Калбуретов е гявол, поне няколко години още сигур няма да е навит да продава... явно е някакъв питбул като мене - захапва и не пуща... :-)
        аз съм се записал за 1 бройка и на теб ако ти изкочи от някъде свиркай и за малката също

Коментар

• един познат ми даде някакви си монетки които не мога да ги разбера какви са.иначе са добри като качество.

Коментар

• Астериксов - и мене това ми направи впечатление. На кое да вярваш?
            Калбуретов е гявол, поне няколко години още сигур няма да е навит да продава... явно е някакъв питбул като мене - захапва и не пуща... :-)
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
              Първоначално изпратено от kalbureti
              не не ги продавам само така писах аз на импа му писах че за сверка на часовника
              е,
              хайде де,брат, само една ми трябва!
              хайде и аз ще взема другата и ставаме братя по монета

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
                не не ги продавам само така писах аз на импа му писах че за сверка на часовника
                е,
                хайде де,брат, само една ми трябва!

Коментар

• не не ги продавам само така писах аз на импа му писах че за сверка на часовника

Коментар

• Първоначално изпратено от INOX
                    Първоначално изпратено от kalbureti
                    Имам:св.Йоан Кръстител-2бр.Богородица/2003 г./-1 бр.св.Георги Победоносец-3 бр./голями/ и една от малките.Златна китайска панда-1 бр.Четвертоевангелието-1 бр.Златен календар-3 бр.Пегас от Вазово-17 бр.Маската на Торес-2 бр.Летница-1 бр.Имам и други който не съм ги писал.интересува ме какви пари мога да им взема?
                    kalbureti,
                    продаваш ли едната от големите Св.Георги Победоносец и по колко?
                    Търся я за детето ми, и то Георги се казва.
                    kalbureti,
                    ако искаш , пиши ми на лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от kalbureti
                      Имам:св.Йоан Кръстител-2бр.Богородица/2003 г./-1 бр.св.Георги Победоносец-3 бр./голями/ и една от малките.Златна китайска панда-1 бр.Четвертоевангелието-1 бр.Златен календар-3 бр.Пегас от Вазово-17 бр.Маската на Торес-2 бр.Летница-1 бр.Имам и други който не съм ги писал.интересува ме какви пари мога да им взема?
                      kalbureti,
                      продаваш ли едната от големите Св.Георги Победоносец и по колко?
                      Търся я за детето ми, и то Георги се казва.

Коментар

• а тия пичове от БНБ имат 2-ва проспекта за монетна програма : 2008, 2009 - 2010 г.
                        и 2007, 2008 - 2009 г. на сайта им.
                        http://www.bnb.bg/bnb/home.nsf/fsWeb...l?OpenFrameset
                        И интересното, е че и в двата пише различни неща за това кое кога излиза през 2008 ?!?!?!

Коментар

• Чакам я со нетърпение и интерес - първата от серията бе феноменално готина.

Коментар

• 1 Именити българи Именити български гласове Николай Гяуров сребро с оксидация и позлатяване 10 000 февруари

Коментар

• [quote="Императорът"]Да, ама мойта ще му излезе адски скъпо... ;-)[/quote
                              твойта я забравих дай му я аз ще ти дам от мойте
                              февруари какво излизаше?

Коментар

• Да, ама мойта ще му излезе адски скъпо... ;-)

Коментар

Working...
                                X