IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kuzmanov4 Разгледай мнение
    Здравейте, от доста време следя сагата между Исторически парк и неговите критици.
    Понеже виждам, че коментирате последното видео на Михайлов, но явно говорите за някое друго видео, защото в последното, което аз съм гледал няма "водеща". Под "последното видео" аз разбирам това в линка по долу. В това видео Михайлов твърди някои доста интересни неща за Стойне Василев. Интересно ми е вашето мнение?
    Затова видео говоря:
    https://www.youtube.com/watch?v=2uikikKTFeY
    Ивелин има невероятното желание да обвинява всякакви хора и по всяко време, както се вижда. Нямам мнение за Стойне Василев, но реално ако слушаме Ивелин Михайлов, всичко освен живота на село и ивестицията в ИП е измама. Аз не съм го чул тоя човек за някой извън неговата клика да каже нещо нормално - само сипе омраза и мрънкане.
    Откъде почва да говори за Стойне Василев, защото надали някой може да издържи час и половина ИМ?
    Какво е твоето мнение, щом го постваш тук или по-скоро искаш да ни накажеш да изгледаме цяло видео на Тогедър?

Коментар

• Здравейте, от доста време следя сагата между Исторически парк и неговите критици.
      Понеже виждам, че коментирате последното видео на Михайлов, но явно говорите за някое друго видео, защото в последното, което аз съм гледал няма "водеща". Под "последното видео" аз разбирам това в линка по долу. В това видео Михайлов твърди някои доста интересни неща за Стойне Василев. Интересно ми е вашето мнение?
      Затова видео говоря:
      https://www.youtube.com/watch?v=2uikikKTFeY

Коментар

• Горе долу от 20-тата минута става луда работа.
        Има много добро жестикулиране и цялостно поведение обаче. Особено в моменти, в които го играе жертва, как вдига невинно вежди. Личи си, че е лъгал от доста време.

Водещата има също доста добри разсъждения - "Хората казват, че вие тея пари ги взимате за вас, харчите ги за скъпи коли.....но аз от това, което виждам, вие не ми изглеждате такъв човек" Добре мина и през предварителния сценарий.

Коментар

• Последното видео е супер яко.... и правилно!

Ивелин Людмилов Михайлов беше на живо.
          Финансови форуми и групи - доказани измамници

Всички тук сме доказани измамници!

Коментар

• Двама от неговите тогедърци бяха в листите за общински съветници от ГЕРБ. В същото време Ивелин твърди, че никога не се е асоциирал с политически партии по никакъв начин.

Коментар

• Поправете ме ако греша, ама Капитал и цялостно Прокопиев не са се занимавали отдавна с Ивелин Парк?
              К'ва е им драмата пак? Тоя Ивелин, мине не мине няк'во време и почне да мрънка. Истински не знам как има хора, които виждат това като нормално и адекватно.
              Пуснах си в обедната малка част от нещата, които говори - общо взето stand up comedy е положението. Все по-интересно ми става с коя партия и как точно се е заиграл господин Бицепс Михайлов.
              Last edited by megathrone; 28.01.2021, 13:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение

Позитивните млади хора <3
                На калпава ракета, космоса и пречи! /има го и в други варианти/

Коментар

• Позитивните млади хора <3

Коментар

Според нуждата можеш да не плащаш с пари, а да напишеш ревю в Гугъл и Фейсбук колко си се заредил от това райско кътче. Ако си по нужда номер едно - по едно ревю, ако си по нужда номер 2 - по 2 ревюта.
                    Късно, брат, никой не отговори, явно никой тук не е ходил там и не исках да рискувам, затова писах две ревюта на една бензиностанция.

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Мерси. Някой да каже спешно дали за тоалетните трябва да платя вход за парка или може само с такса за тоалетната?
                      Според нуждата можеш да не плащаш с пари, а да напишеш ревю в Гугъл и Фейсбук колко си се заредил от това райско кътче. Ако си по нужда номер едно - по едно ревю, ако си по нужда номер 2 - по 2 ревюта.

Коментар

• Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение

Работи. Действай!
                        Мерси. Някой да каже спешно дали за тоалетните трябва да платя вход за парка или може само с такса за тоалетната?

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
                          Някой да каже спешно дали работи парка точно сега, че съм наблизо с колата и искам да ползвам тоалетната!
                          Работи. Действай!

Коментар

• Някой да каже спешно дали работи парка точно сега, че съм наблизо с колата и искам да ползвам тоалетната!

Коментар

К'во става верно с Ивелин Парк? Има ли нови врагове на култа? Гледам, че има няк'во затишие в Линкдин, отдавна не са поствали камъни и дървета.
                              Няма ли да го построят вече, та да я оправим тая държава!
                              1 по 1 Първо Паркът, после и държавата
                              Keep going ...

Коментар

• К'во става верно с Ивелин Парк? Има ли нови врагове на култа? Гледам, че има няк'во затишие в Линкдин, отдавна не са поствали камъни и дървета.
                                Няма ли да го построят вече, та да я оправим тая държава!
                                Last edited by megathrone; 19.01.2021, 12:06.

Коментар

Working...
                                X