IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    То е интересно ако наистина липсват 58 милиона на къде са отишли. Не е толкова лесно да се покрият такива пари. Като гледам собствениците и съвета на директорите на парка са омотани в доста фирми. Повечето обаче с някакъв смешен капитал.
    А не бе майтап ти се струва. Може да се е изхвърлил малко гуруто за 70те милиона. При тях имаме в наличност приказки за милиони
    Но в баланса виждаме актив реципрочен само на дългосрочен дълг. Не се вижда приход от продажба на акции. Баси схемата
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
      говорих с общинския съветник на Да, България! колеги и имам горещи и много добри новини - той ми каза, че целият парк е построен върху пасище и незаконен, а според ЗУТ всяка постройка построена върху пасище подлежи на събаряне! Аз лично сте отида да гледам как го събарят, а вие?
      Информацията ви е стара и отново си личи, че лъжете. Съветникът е вечв от партията на Слави. Добре, всички ли които пишат сега само лъжат? Няма ли един, който да с доблест и да си признае?

Коментар

• Възможно е чисто хипотетично част от набираните пари от 2016 година да са давани за заеми нали КФН глоби Ивелин за незакона банкова дейност без надлежните разрешения и лицензи. Възможно е и чиесто хипотетично част от парите да са давани на свързани фирми с Авълайн - хоум ту ю, които изведнъж набраха голяма сила. В крайна сметка и на мен да ми дадат 20-30 милки ще купувам и продавам имоти на поразия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Абе кой и къв е тоя Айвълайн ?? Да не е някое божество от вашата секта или е известен гей че толкова често го споменавате ?? Той кво общо има с исторически парк ??
          Ивелин = Ivelinе = Айвълайн
          Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
          ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• говорих с общинския съветник на Да, България! колеги и имам горещи и много добри новини - той ми каза, че целият парк е построен върху пасище и незаконен, а според ЗУТ всяка постройка построена върху пасище подлежи на събаряне! Аз лично сте отида да гледам как го събарят, а вие?

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
              колеги, предлагам да се съберем целия форум гледам сме стотина човека поне и да отидем заедно в нап, данс, гдбоп и кфн и да подадем колективен иск. Заедно можем всичко!
              Пишете ми на лично, аз ще се включа. Иначе във Варна в съответните служби са наясно, че е измама парка, ама умишлено си мълчат. Явно част от тези 58млн.лв отиват за затваряне на усти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение

Този път е възможно от парка да поискат да се разследват профилите, които за пореден път активират държавния апарат и да заплатят разходите по разследванията. Като се включат и предните.
                От парка нищо не може да поискате, щото сте затънали в мръсотия до шия! Още малко остава и ще се удавите в собствените си ла..на!

Коментар

• според мен гейстоп е по-добра инвестиция от ип - там губиш парите си за седмица, а тука се надяваш с години

Коментар

• То е интересно ако наистина липсват 58 милиона на къде са отишли. Не е толкова лесно да се покрият такива пари. Като гледам собствениците и съвета на директорите на парка са омотани в доста фирми. Повечето обаче с някакъв смешен капитал.

Коментар

За г-н Михайлов не знам, но кои липсващи милиони от продажба на акции? Нали трябва да се разбере въпроса, за да му се отговори.
                      Продавате пакет акции срещу суми 45000 преди и сега по 60000 лв, така ли е ?
                      Не е препоръка

Коментар

Пишете на стената на Айвълайн, като искате да говорите с него. Тук аз ще ви отговарям. Явно има дискриминация да пише жена, но ви разбирам. Не сте единствени. Както виждам имате и дискриминация на етническа и политическа основа. Сабина достоверен източник ли е?
                        Абе кой и къв е тоя Айвълайн ?? Да не е някое божество от вашата секта или е известен гей че толкова често го споменавате ?? Той кво общо има с исторически парк ??

Коментар

Задействат се много хора напразно за трети път и е хубаво да се види източника на разходите за държавния апарат. Хубаво е някой да плаща разходите. Още по-добре е да се разследват схемите на вземане на пари от хората с криптовалути и борсови приложения, както и подтикването за купуване на публични акции от уж независими лица.
                          Боли ли те, че хората си инвестират парите, а не ги набиват във Вашата схема.
                          Гледайте си парка, давайте обещанните дивиденти и ще си привлечете още инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                            защо се правите че не разбирате
                            Добре допускаме че не разбирате какво ви питаме
                            Хайде сега да изясним въпроса за липсващите милиони от продажба на акции, Нали искате?
                            На каква цена продавате пакета с акции?
                            За г-н Михайлов не знам, но кои липсващи милиони от продажба на акции? Нали трябва да се разбере въпроса, за да му се отговори.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Възможно е от Биодит да поискат да се разследват профилите, които за пореден път активират държавния апарат и да заплатят разходите по разследванията. Като се включат и предните
                              Нека. Така е правилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение

Г-н Михайлов, защо не си смените ника всички знаем кой сте, нямате ли малко мъжко достойнство, че се представяте като жена?
                                Относно комисионната питайте Сабинка, все пак тя пишеш под профила ви във фейсбук да ви защитава ... е верно изтри редица постове, но вие знаете за какво говоря.

Сега остава да отговорите за 58-те милиона лева, къде са те или след време някоя от институциите да отговори?
                                Исторически Парк Ивелин Михайлов Исторически Парк Мнения Исторически Парк Измама Исторически Парк Мнения Исторически Парк Отзиви
                                Пишете на стената на Айвълайн, като искате да говорите с него. Тук аз ще ви отговарям. Явно има дискриминация да пише жена, но ви разбирам. Не сте единствени. Както виждам имате и дискриминация на етническа и политическа основа. Сабина достоверен източник ли е?

Коментар

Working...
                                X