От два дни забелязвам нова тактика в защитниците на схемата. През деня нищо, но вечер към 17-18 ч. се почва яко бълване на опорки, контра-въпроси... и се генерират 5-6 страници мнения.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеДобро утро.
Според мен никът raydalio е бил вътрешен и доверен човек в системата и схемата на Историческия парк. В някакъв момент си е продал акциите и е спечелил доста пари. Но това не обяснява сега защо така настървено воюва с бившите си работодатели и защо изнася конфиденциална и поверителна информация и доста мръсни факти от "кухнята" на дружеството. Интуицията ми подсказва, че на този човек е било нещо обещано, нещо голямо, което е свързано с адски много пари. Но очевидно са го излъгали и прецакали в схемата, изхвърлили са го от голямата игра и затова той е много ядосан и сега започва да вади компромати и вътрешна информация. Един вид "Вие ме прекарахте, аз пък сега ще ви съсипя". Получава морално удовлетворение, така да се каже.
Сеир.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio
петоркаджия бях, но на запад бях шесторкаджия, макар че там системите за оценяване не са толкова примитивни.. а ти като гледам май си била двойкаджийка, щом изобщо не си се реализирала и си тръгнала на гурбет в чужбина..или ще ми кажеш, че сега си адвокат в англия ахахахах
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеЮнаците са продавали и още продават и облигациитова е съвсем яко и обяснява някой неща
Част от парите на шараните се наливат в ИП като облигации, лапат се некви лихви, ако може, за плащане на главници никой не пита. Заличават се по "изтекла давност"
Някой помни ли проф. Каро и теорията му за чистите акции?
Е тва е чиста акция - ИП. Акциите му съществуват извън всякаква връзка с дружеството, неговите отчети, резултати и т.н. Начи капитала може да е отрицателен, ама акцията да се търгува на 300 пъти номинала си. Това е чиста акция, според проф. Каро. Може и той да е измислил заличаването на задължения по главници на облигации по давност, ама тогава навремето да не ни е казал тая тънкост в търговското правоLast edited by Kildirim_Bei; 11.02.2021, 10:44.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнениеДобро утро.
Според мен никът raydalio е бил вътрешен и доверен човек в системата и схемата на Историческия парк. В някакъв момент си е продал акциите и е спечелил доста пари. Но това не обяснява сега защо така настървено воюва с бившите си работодатели и защо изнася конфиденциална и поверителна информация и доста мръсни факти от "кухнята" на дружеството. Интуицията ми подсказва, че на този човек е било нещо обещано, нещо голямо, което е свързано с адски много пари. Но очевидно са го излъгали и прецакали в схемата, изхвърлили са го от голямата игра и затова той е ядосан и сега започва да вади компромати и вътрешна информация. Един вид "Вие ме прекарахте, аз пък сега ще ви съсипя". Получава морално удовлетворение, така да се каже„
оправдателна информация се пуска на парче, говори се с негативизъм уж, но идеята е породи обратно усещане в незапознати с историята нови канари.
примерно конкурсът с колите как щели да ги загрозят с патриотична тема... това са на Ивелин глупостите и игра със съзнанието на тълпата срещу него - но ние не сме тугедъри нито наивниците, които са му дали пари, че да си ги ползва като лични и накрая да вика ми то всичко е мое.
рей е или ивелин или някой съвсем близо до него. просто се опитва да играе двоен агент - неуспешно.
пламенива_д беше същия човек, но опитващ друга тактика леко по-различна.
аз едно не мога да разбера - тия с промитите мозъци колко са точно и кога ще се усеятят да подгонят Ивелин и тугедърите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Добро утро.
Според мен никът raydalio е бил вътрешен и доверен човек в системата и схемата на Историческия парк. В някакъв момент си е продал акциите и е спечелил доста пари. Но това не обяснява сега защо така настървено воюва с бившите си работодатели и защо изнася конфиденциална и поверителна информация и доста мръсни факти от "кухнята" на дружеството. Интуицията ми подсказва, че на този човек е било нещо обещано, нещо голямо, което е свързано с адски много пари. Но очевидно са го излъгали и прецакали в схемата, изхвърлили са го от голямата игра и затова той е много ядосан и сега започва да вади компромати и вътрешна информация. Един вид "Вие ме прекарахте, аз пък сега ще ви съсипя". Получава морално удовлетворение, така да се каже.Last edited by tani1992; 11.02.2021, 08:41.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Някой беше споменавал нещо за една Сабинка Василева. Направо копи/пейст с някои мнения тук.Еййй, няма умора
[ATTACH=CONFIG]n3716384[/ATTACH](Пази Боже, сектата по един калъп май ги вади. )
А въпроса за милионите си остава: тука има, тука нема ...
- 1 like
Коментар
-
Та, накратко:
1. Търсят се едни 58 млилиона лева, изчезнали в пирамидата ИП .
2. Защо се изкупуват на кило имоти в с. Неофит Рилски от няколко години, съвпадащи с началото на дейността на гореспоменатата схема - ИП?
3. Продължават ли да потъват пари на невинни жертви във вОлкана на българската кОлтура?Last edited by Kildirim_Bei; 11.02.2021, 07:24.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениевместо да се отклонявате от темата вижте мамите
доста прагматично и стегното за схемата и тугедърите
https://www.bg-mamma.com/?topic=1151289Еййй, няма умора
Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=BTzZWJAW8sA ново двайсе конкурс по загрозяване на красиви западни коли.. поне да бяха омаскарили някоя лада с бяло, зелено и червено.. луд ивелин на шарено се радва..
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=BTzZWJAW8sA ново двайсе конкурс по загрозяване на красиви западни коли.. поне да бяха омаскарили някоя лада с бяло, зелено и червено.. луд ивелин на шарено се радва..
Коментар
-
Totenkopf Grgdfhbпреди 2 часа (редактиран)
преди 4 месеца, половин Армения падна под турско робство и наистина имаше случаи на нанизани деца. Оцелелите разказват страшни истории като от Баташкото клане. Само, че русия не ги защити на време нарочно, защото новият арменски премиер дойде с преврат с помощта на сорос.ОТГОВОР
Totenkopf Grgdfhbпреди 2 часа
щом искате книгите ви да са с обратна връзка, защо просто на последната страница не слагате информация и контакти за вашата организация и не ги пуснете по книжарниците? така ще наберете 10 пъти повече последователи.ОТГОВОР
Totenkopf Grgdfhbпреди 2 часа
ама тия поеми не съм ги писал аз, а соросоидите.. пълна гавра..
аз съм соросоид?! чакайте.. вече аз сам не знам кой съм...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Кака има часова разлика чадо. Що викаш? Хайде пак - финансовите отчети, продължаваното престъпление и от кога тече давността за подобно престъпление.
Познай колко народ го чете този форум.
Недей да дразниш кака излишно.
Май се поизнерви? Къв си ми юрист, че толкова бързо излизаш от релси?Last edited by X_Y; 11.02.2021, 08:59.
Коментар
Коментар