Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Totenkopf Grgdfhb който пише коментари в тубата е рей далио.
https://www.youtube.com/watch?v=gEsYc7A_bN0 - 56 минута Ивелин казва че в някой коментари го вижда него но няма да каже за да е интересно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio
АЙДЕ СТИГА СИ ЛЪГАЛА, ЧЕ ЩЕ ЛЯГАШ МА!
Познай колко народ го чете този форум.
Недей да дразниш кака излишно.
Май се поизнерви? Къв си ми юрист, че толкова бързо излизаш от релси?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениевместо да се отклонявате от темата вижте мамите
доста прагматично и стегното за схемата и тугедърите
https://www.bg-mamma.com/?topic=1151289
Коментар
-
вместо да се отклонявате от темата вижте мамите
доста прагматично и стегното за схемата и тугедърите
https://www.bg-mamma.com/?topic=1151289
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena
А що не си останал там “на запад” бе Айнщайн. Щото аз останах там, практикувам право в три системи с пет езика и ти гледам сеира с великите “пари” дето си ги изкал не от право, а от далаверки.
Знаеш колко ми е хонорарът по големите дела “на запад” ?
Нивото ти е кажеш на жена, че е “кифла”, че има “спонсор” и че в цикъл.сега ще кажеш, че и в тамошната адвокатската колегия са те вписали налии
стой си там и не се връщай, моля те! ама ако може и си спами по тамошните форуми.. ние тука шараните ще ги чешем и без тебе
Last edited by X_Y; 11.02.2021, 09:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезала Арена Армеец струва 90 милиона
темата се отмества от основното - има ли смисъл да се инвестира в Исторически Парк и въобще може ли да се каже, че това е инвестиция, а не схема за обирана на наивници със сектантски подход от страна на организаторите.
Накрая ще се окаже, че "акционерите" са облигационери, и ще им се погасят "акциите" по "давност". А акционерите са други трима, които ще имат парк, който я ползват, я - не.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
че то в момента кой продава акции?
давам сериозен проект за сравнение... проект нямащ нищо общо с колиби и няколко постройки само на външен вид приличащи на декор в бояна киноцентъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениезала Арена Армеец струва 90 милиона
някой може ли да ми каже колко струва бутафорния парк...
къде са парите на акционерите?
всъщност акционерите акционери ли са
защо се търси виновник извън кръга на ивелин и орлетата
дали Стойне и Капитал не са отнесли липсващите 58 милиона докато тугедърите са копали езерото?
и тн и тн
темата се отмества от основното - има ли смисъл да се инвестира в Исторически Парк и въобще може ли да се каже, че това е инвестиция, а не схема за обирана на наивници със сектантски подход от страна на организаторите.Last edited by raydalio; 11.02.2021, 00:02.
Коментар
-
зала Арена Армеец струва 90 милиона
някой може ли да ми каже колко струва бутафорния парк...
къде са парите на акционерите?
всъщност акционерите акционери ли са
защо се търси виновник извън кръга на ивелин и орлетата
дали Стойне и Капитал не са отнесли липсващите 58 милиона докато тугедърите са копали езерото?
и тн и тн
темата се отмества от основното - има ли смисъл да се инвестира в Исторически Парк и въобще може ли да се каже, че това е инвестиция, а не схема за обирана на наивници със сектантски подход от страна на организаторите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение...че правото се излиза бакалавър.....
едит: какво го редактираш бе смешко? Не знаеш какво си завършил ли?Last edited by Тъпо парче; 10.02.2021, 23:57.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
А, студент...преписал им е имената от интернет. Липсват ключови имена, баце, пробай пак. Направо си снимай студентската книжка с оценките, щото сериозно - не ти вярвам, че имаш дори и някакъв бакалавър.Last edited by X_Y; 11.02.2021, 09:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
А, студент...преписал им е имената от интернет. Липсват ключови имена, баце, пробай пак. Направо си снимай студентската книжка с оценките, щото сериозно - не ти вярвам, че имаш дори и някакъв бакалавър.Last edited by X_Y; 11.02.2021, 09:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
И мен ми направи впечатление,... все пак студент по право. Може да го е започнал правото.... Няма как на любимите ми преподаватели, да им пиша името като на каруцари. Падение. Май са го напукали за есен, че изпита е лесен
Коментар
Коментар