Първоначално изпратено от Kildirim_Bei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
-
Смени се нюанса на внушенията на ИвелинкаВече загубването на парите не е имагинерна възможност, а съвсем реално бъдеще и просто се опитват някакси да намерят виновен за това
Доста тъпо обаче, че аз съвсем показах кой съм и цялата секта вече знае, та много трудно ще могат да ги убедят, че съм мистична зла сила
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
А на мен, защо искате обикновенните хора да загубят парите си?
Предлагам Ви най-разумният и оправдан ход в такава ситуация, по аналогия с политиката, която намесвате напоследък в дискусията.
Случвало се е и в нашата най-нова политическа история, на запад още по-често се случва. Когато едно правителство е бламирано, иска вот на доверие от парламента, и той му го дава или му го отказва. И квото стане нататък.
Вие отивате до някоя официална институция, напимер прокуратура, НАП, МВР-Икономическа полиция, ДАНС-Финансово разузнаване или подобна, и внасяте жалба за уронване на престижа на институцията Исторически Парк, като заявявате, че ще предоставите цялата документация, финансови отчети, платени данъци, и първични документи за 5 години назад (или повече по избор), план-сметки, разходи за СМР, документи по облигационни и други дългосрочни заеми, списъци на акционери и облигационери, банкови извлечения, договори, документи по сътрудничеството с Тугедър, приходо-разходни документи по организация на семинари за антикризисни финанси и въобще всичко, каквото смятате, че ще оправдае тезата ви и твърденията по медии, Ютюб канали, статии в медии и т.н., че всичко е чисто като сълза.
Органите проверяват всичко, излизат с официално становище, и вече няма размятане на обвинения и оправдания по форумите. Всички ще си отдъхнат.
И вие си продължавате или... не знам или какво... каквото стане.
Приятелски съвет, не сте длъжни да се съобразявате с него.Last edited by Kildirim_Bei; 13.02.2021, 20:42.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това е неизвестно, но известното е, че вие искате да ги загубят, обиждате ги и се радвате за това, като правите и действия да ги загубят. Защо мразите толкова тези хора?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнениеТе вече са ги загубили, като са ги дарили на пирамидата. За това не е виновен форумът и хората в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнение
Моя личен принцип към тази тема текущо е къде отидоха парите (онези 58 милиона лева_ на акционерите, друго не ме интересува.
Коментар
-
Не съм писала във форуми досега и не знам дали е практика на пишещите в тях да се радват, че са причинили загуба на пари на много хора? Откога злобата, алчноста и завистта са на мода?
Ето компилация от коментарите Ви през последните 2 часа, интересно четиво. Цяла нова теория за несгодите в парка:
"Един от организаторите на протестите да се радва публично, че хората ще загубят парите си. Защо викате хора на протести, ако после ще ги грабите? Не е ли много безочливо това?
Това искате явно да унищожите от “Да, България”. Защо злорадстваш, че хората ще загубят парите си по твоя вина? Защо искате всички около Иво Прокопиев да се унищожи всичко свързано с историята? Кой плаща за това?
Такава злоба и алчност не съм виждала досега. Явно има и свързан влогър с цялата тази схема по ощетяване на много хора. Да се радва на това, че много хора ще изгубят парите си е ужасно. Сигурна съм, че повечето хора от “Да, България” са добри хора, но са подведени от ръководството. Щом главния шеф Иво Прокопиев продължава да заграбва парите на обикновенните хора така, то ръководството и изпълнителите като Атанас го правят с удоволствие. Тези схеми са наследени от бащата на Иво Прокопиев. Виден комунист в предния строй. Техния прийом е именно да се граби обикновенния човек. Атанасе, нямаш ли грам жал към трудовия човек, че искаш да им присвоиш труда от обединението и публично се радваш на всичкото отгоре? Кой те е наранил много, за да станеш такъв?
Достатъчно е човек да проследи свързаните лица с Атанас и ще се видят фактите. Схема за вземане на бизнес. Замесени са “Да, България” и Иво Прокопиев. Интересна схема. Ще влезе в бъдещите учебници. Май ще се окажат други истинските злосторници в държавата. Свършиха парите от приватизацията и останаха само американските субсидии. Явно не стигат. Да унищожиш парите на толкова хора за дребен комисион. Атанасе, толкова ли струваш? Че и се радваш, че си прецакал “балъците”.
но си мисля и нещо друго, ако Атанас иска инвеститорите да останат без нищо, дали това не е част от поглъщане на бизнес, който се иницииара от “Да, България” и Иво Прокопиев. Атанас е използвано лице за фирми, които се ползват от политически лица са техни сделки. Преди време гледах едно видео на Айвълайн във фейсбук(още го има), в което казва, че ще бъдат атакувани по изборите. Атанас дали не е лицето, което знае нещо, защото е много уверен и вече казва, че инвеститорите ще “пият една студена вода” и той няма да е свързан. Дали вече не знае какво ще стане и да гледа да насочи погледа страни от него си. Ясно е, че синдика ще действа от името на господрите му от “Да, България” и Иво Прокопиев. Затова не казва нищо за Иво Прокопиев, колкото и да го питата. Човек така не би защитавал и майка си, както той благодетеля си.
Във вашият чат се появи служител от икономическа полиция и каза, че са арестувани определени лица. Ваши колеги от чата потвърдиха информацията и казаха, че “орлетата” са се “насрали” каквото и да означава това. Ако е вярно, то икономическа полиция са информирали за своя акция, но, ако е невярно ще трябва да се направи разследване и да се видят лицата зад всички профили, да се види кой клевети по този начин и срива имиджа на държавна институция. Има поне трима, които потвърдиха
информацията. Имам записи на техните коментари. Ще видим какво се случва и ще бъде интересно.
Снимах вашите публикации и ще ги изпратя до органите на реда за проверка. Ако е истина, то всичко е наред, но, ако в този форум се е стигнало до там, че да има клевети и да се намесват държавни институции, то трябва да се разследват хората, които стоят зад тях и форума, който ги предизвиква. Вярвам, че вие споделяте само “проверена” информация и не клеветите доброто име на лица, фирми и държавни институции. Карим бей, снимах и изтрития ви коментар. Твърдение, което ще проверим дали е вярно."
Last edited by Kildirim_Bei; 13.02.2021, 20:19.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнениеПри вас това е принцип при вас ли?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Различни хора, различни интереси. Разбира се, това не отговаря на въпроса за онези 58 милиона лева.
Коментар
-
Не съм писала във форуми досега и не знам дали е практика на пишещите в тях да се радват, че са причинили загуба на пари на много хора? Откога злобата, алчноста и завистта са на мода?
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
И после какво ще отговориш къде са онези безотчетни 58 милиона лева?
Коментар
-
Един от организаторите на протестите да се радва публично, че хората ще загубят парите си. Защо викате хора на протести, ако после ще ги грабите? Не е ли много безочливо това?Я разкажи какво друго съм направил аз
- 1 like
Коментар
-
Не само зад този профил, а зад всички и да се установи свързаноата му с други лица. Задължително е.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар