Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЗдравейте братя и сестри!
1. Ако не беше курона кризата, Ивелин вече да е раздал бонусите на инвеститорите!
Моля не забравайте че неговата дясна ръка преди 2 години беше договорил 600 000 човека туристи само от руският и украински пазар!
И няколко милиона от китайският пазар.
2. Хората около Ивелин наистина искат да реализират проекта на 21 ви век за България. До толкова са се вглъбили,
че познавам двайсетина човека които са си поставили цел като на Ивелин да имат 5 сина и наистина правят по много деца!
Защо 5, защото създателят на бългалската държава е имал 5 сина. Те също така си правят прически като на древните Ханове!
С това искам да ви кажа че не става въпрос за пари, тези хора имат цел и мисия в живота, да поставят отново на картата на света най-древната държава на планетата ни! Затова ви моля да не хулите и плюете по парка и Ивелин а да подкрепяте нашите духовни братя и сестри които възраждат древната ни страна! Ако това лято ходите на море на северното черноморие, но нямате време да разгледате Исторически Парк, просто се отбийте за малко от там, снимайте се със статуята на древният тракийски войн и оставете 20-30лв дарение за реализирането на проекта, бъдете част от историята хора! Стига сме се делили на бедни и богати, хубави и лоши, умни и тарикати. Време е за съединение и единение.
След като държавата не ги подкрепя тези хора, редно е ние като православни братя и сестри да го направим.
Защото не е тайна че това са млади хора, ако сега фалират, те няма да могат да излезнат от тази дупка, от идеята че са се провалили и животът им е отишал на кино с хилядите лелове заеми от банки и близки хора.
Обичайте се хора! Ивелин и екипът са от светлите същества, те са божествени служители на светлината!
''Изправете се и те, ще паднат'' !!!
''Истината, ще ви направи свободни'' !!!
Пожелавам, на вас и на вашите близки хора : най-вече, всички да сте живи и здрави и НЕ се предавайте духом !!!
С Божията помощ и това ще отмине !!!
Бог да пази - България, Русия, инвеститорите, Ивелин, и екипът му (като цяло) !!!
Амин !! Д-р Черкезов
ми ок, обаче аз персонално си падам по бог Тангра, така несправедливо пренебрегнат. И предлагам, за да им потръгне в този парк, да спретнат някое и друго курбанче/жертвоприношенийце в стил сезони 1-6 на викинга Рагнар и неговите синове.
То и за туй явно не им върви. Боговете, старите богове не са ептен доволни от този стилов разнобой и духовен тюрлюгювеч.
Бог Тангра не е подобаващо уважен.
И злите терористични сили са ги емнали - баш това ще да е ...Last edited by Selena; 13.02.2021, 23:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте братя и сестри!
1. Ако не беше курона кризата, Ивелин вече да е раздал бонусите на инвеститорите!
Моля не забравайте че неговата дясна ръка преди 2 години беше договорил 600 000 човека туристи само от руският и украински пазар!
И няколко милиона от китайският пазар.
2. Хората около Ивелин наистина искат да реализират проекта на 21 ви век за България. До толкова са се вглъбили,
че познавам двайсетина човека които са си поставили цел като на Ивелин да имат 5 сина и наистина правят по много деца!
Защо 5, защото създателят на бългалската държава е имал 5 сина. Те също така си правят прически като на древните Ханове!
С това искам да ви кажа че не става въпрос за пари, тези хора имат цел и мисия в живота, да поставят отново на картата на света най-древната държава на планетата ни! Затова ви моля да не хулите и плюете по парка и Ивелин а да подкрепяте нашите духовни братя и сестри които възраждат древната ни страна! Ако това лято ходите на море на северното черноморие, но нямате време да разгледате Исторически Парк, просто се отбийте за малко от там, снимайте се със статуята на древният тракийски войн и оставете 20-30лв дарение за реализирането на проекта, бъдете част от историята хора! Стига сме се делили на бедни и богати, хубави и лоши, умни и тарикати. Време е за съединение и единение.
След като държавата не ги подкрепя тези хора, редно е ние като православни братя и сестри да го направим.
Защото не е тайна че това са млади хора, ако сега фалират, те няма да могат да излезнат от тази дупка, от идеята че са се провалили и животът им е отишал на кино с хилядите лелове заеми от банки и близки хора.
Обичайте се хора! Ивелин и екипът са от светлите същества, те са божествени служители на светлината!
''Изправете се и те, ще паднат'' !!!
''Истината, ще ви направи свободни'' !!!
Пожелавам, на вас и на вашите близки хора : най-вече, всички да сте живи и здрави и НЕ се предавайте духом !!!
С Божията помощ и това ще отмине !!!
Бог да пази - България, Русия, инвеститорите, Ивелин, и екипът му (като цяло) !!!
Амин !! Д-р ЧеркезовДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Kildirim_Bei;n3717894]Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
https://www.monitor.bg/bg/a/view/382...81%D0%B5%D0%BD
https://ivoprokopiev.com/tag/%D0%BC%...5%D1%80%D0%B8/
https://www.mediapool.bg/merichleri-...ews262301.html
Кое е вярно Ивелинката ще каже в следващото видео.
Коментар
-
[QUOTE=Plameniva_d;n3717859]Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Ще се види кой е публикувал информацията за икономическа полиция. Атанасе, понеже протестираш срещу властта е ясно, че не защитаваш нея. Каза, че “шараните” ще “пият една студена вода” и няма да вземат нищо, което означава, че не мислиш за инвеститорите. Това означава, че имаш различен интерес. “Да, България” и Иво Прокопиев са тези, за които се борите. В схема за отнемане на бизнес ли участвате?Last edited by X_Y; 14.02.2021, 10:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
А на мен, защо искате обикновенните хора да загубят парите си?
Защо пред интервю на Капитал от 2019 казахте, че в Историческия Парк са инвестирани 70 милиона лева, а по отчет за 2019 година няма и 11.5 милиона лева в актива, къде е разликата? Все пак има пряк сблъсък между вашите думи в Капитал и ГФО за 2019 подписано от вас.
На думите или подписа ви да вярваме?
Исторически Парк Ивелин Михайлов Исторически Парк Мнения Исторически Парк Измама Исторически Парк Мнения Исторически Парк Отзиви
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Кажи за срещите с ЦРУ, КГБ, МИ-6, МОСАД, и как имаш безсрочна виза за тайни посещения в Сев. Корея при Ким Чен Ун за инструктажи?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Вече за втори път някой споменава Меричлери? Какво е станало там?Обаче кафевите медии се опитват да изместят проблемите и правят чудеса от храброст да покажат как Прокопиев е много лош
Даже филм продуцираха Канал 3. Канал 3 вече го няма.
Last edited by monopola; 13.02.2021, 23:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Selena;n3717882]Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Вече за втори път някой споменава Меричлери? Какво е станало там?
https://ivoprokopiev.com/tag/%D0%BC%...5%D1%80%D0%B8/
https://www.mediapool.bg/merichleri-...ews262301.html
Кое е вярно Ивелинката ще каже в следващото видео.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
[QUOTE=Selena;n3717882]Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Вече за втори път някой споменава Меричлери? Какво е станало там?
Тук се вижда как партията и шефа на Атанас мислят за хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Аз съм троен агент, 00000000 ми е кодовото име, реално Ивчо работи за мен, пък Доганката и Бойко идват вечер да им казвам какво да правят. Да, България всичките до един са на заплата при мен и то реално аз съм малко нещо шев на Европейския Съюз, Путин и Доган. Тръмп не слушаше и виж какво стана, а понеже ме дразни акцента на Ивелинка и пуснах коронавируса за да прецакам парка и да няма туристи. Ям деца също.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
Ще се види кой е публикувал информацията за икономическа полиция. Атанасе, понеже протестираш срещу властта е ясно, че не защитаваш нея. Каза, че “шараните” ще “пият една студена вода” и няма да вземат нищо, което означава, че не мислиш за инвеститорите. Това означава, че имаш различен интерес. “Да, България” и Иво Прокопиев са тези, за които се борите. В схема за отнемане на бизнес ли участвате?
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Plameniva_d;n3717869]Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Чудя се защо Атанас не иска да разследва масовото убийство в Меричлери и защо протестира срещу сараите на Доган, а мълчи за палата на Иво Прокопиев? Аз съм акционерка и си защитавам вложението.
Коментар
-
[QUOTE=Selena;n3717862]Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
А ти?Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
[QUOTE=Selena;n3717862]Първоначално изпратено от Plameniva_d Разгледай мнение
А ти?
Коментар
Коментар