Първоначално изпратено от totenkopf
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Самопризнание за корупция и търговия с влияние. Евалата, пич. Сам се надяна.вкарай ме в затвора моля те.. ама не можеш нали.. защото можеш само да църкаш по форумите и никога няма да постигнеш нищо в живота си
защото цял живот си бил един неудачник и си се опитвал да съсипеш чужди животи неуспешно разбира се.. и в крайна сметка Господ ти го е върнал и си съсипал единствено твоя и ти е останала едничката радост да църкотиш по форумите
виж са само на снимката си какъв си злобен чичко
Last edited by totenkopf; 08.03.2021, 13:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеХахахх, днешните мнения в темата са за превод и изпращане на чуждестранните инвеститори, да затвърдят мнението си за успешната инвестиция
Печения счетоводител от Нешвил, Тенеси, знае ли какви отчети са му даденизнае да.. ти виждал ли си счетоводител да не чете отчети
все пак турците винаги са мислели злото на България и в случая се опитват да изгонят и малкото чуждестранни инвеститори..
Last edited by totenkopf; 08.03.2021, 13:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
jorka тихо - сега събираме доказателства. Трябва ми акционер за да имам правно основание за ИСК. И е готов за разкарване 5 години по съдилищата. Ако се отърве ще му струва МИЛИОНИ
Коментар
-
Хахахх, днешните мнения в темата са за превод и изпращане на чуждестранните инвеститори, да затвърдят мнението си за успешната инвестиция
Печения счетоводител от Нешвил, Тенеси, знае ли какви отчети са му дадениНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от georgnank Разгледай мнениеДвамъта срамежливи порфесури с тайнствените порфесурски степени от Тугедар Академи и Болницата в Радунци
Научната степен най-често върви и с научното звание "професор" (проф. д-р Някой Някойов), та да е сработила несъзнателната асоциация доктор(мед)–доктор(научн)–професор.
Или пък е мислел, че тук няма кой да направи разликата, което също показва неуверени познания.Last edited by grisow; 08.03.2021, 13:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Идеално. Аз лично не бих парадирал със снимка с ПКП като някакво особено постижение, ма карай...
Ще е интересно за сегашни и бъдещи инвеститори да видят двуличието, което демонстрираш- в клипчетата си един такъв чистичък, благороден и набожен, а тука си подъл използвач и езика ти няма нищо общо с тоя от клипчетата ти - тук си подъл и лицемерен, обиждаш и почти псуваш
Просто идеално
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
и новата власт ще бъде неподкупна като кметицата на красно село лида не говорим, че на Слави Трифонов съм му бил гост в предаването и дори е правил филм за паментника ми в Италия и съм му осигурил 4000 гласа минимум от фирмите ми за 4ти април. Бай ставри е мой човек, а не ваш
и той обича зелените и лилавите гущери
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Идеално. Аз лично не бих парадирал със снимка с ПКП като някакво особено постижение, ма карай...
Ще е интересно за сегашни и бъдещи инвеститори да видят двуличието, което демонстрираш- в клипчетата си един такъв чистичък, благороден и набожен, а тука си подъл използвач и езика ти няма нищо общо с тоя от клипчетата ти - тук си подъл и лицемерен, обиждаш и почти псуваш
Просто идеално
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнениеВластта е в моите ръце. Искам много добре да го запомните и разберете това
Просто идеално
- 1 like
Коментар
-
то е достатъчно ти да се отзовеш от страната на булката. А като не можеш да си държиш устата затворена точно това ще се случи - ще ти я запушат, бай ставри е насрещас пакистанския сертификат ли ще ми я запушиш?
или със спама и църкането по форумите
много мокри сънища имаш, а на сутринта краката ти пак са отвити
Коментар
-
и новата власт ще бъде неподкупна като кметицата на красно село лида не говорим, че на Слави Трифонов съм му бил гост в предаването и дори е правил филм за паментника ми в Италия
- 2 Харесвания
Коментар
-
И това и това. Тя властта се сменя, ама бай ставри НЕда не говорим, че на Слави Трифонов съм му бил гост в предаването и дори е правил филм за паментника ми в Италия и съм му осигурил 4000 гласа минимум от фирмите ми за 4ти април. Бай ставри е мой човек, а не ваш
и той обича зелените и лилавите гущери
Коментар
-
аз на НАП съм им платил таксата спокойствиепо-скоро монопола трябва да се притеснява да не му намерят някой друг килограм кокаин на адреса му в бургас
- 1 like
Коментар
Коментар