Първоначално изпратено от notinvesting
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКъщите на хората изгоряха, а подлогите в парламента се занимават с Исторически Парк...
Нека избирателите им да ги видят какви боклуци са...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
И кои сте против тоя прословут Исторически Парк ? - я да ви изброим
- ти,
- дъртия ояден комунист борисов "тиквата",
- намагнитения от американските ни партньори Шиши,
- Копейкин,
- партийката на Чалгаря,
- наркомана с изкривена мутра - симо-тека,
- Цаньо-анабола
- Полковник Морков
- олигарха Прокопиев с перките
...
Нормален човек само като ви види групичката и може да повърне...Last edited by Pyramid; 18.07.2024, 06:12.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Едно трябва да му призная на Ивелин. Последните месеци погледах малко видеа на неговите хора от Тогедър, ИП и там всичките му хиляди знайни и незнайни фирми и асоциации. Пичът има много добър нюх да подбира объркани лапета. Всичките са буквално като част от култ. Има едно мега объчкано девойче и един друг - висок и слаб, дето направо все едно нямат собствено мислене. Нямам идея какво точно им е обещал и откога ги обработва, ама пичът има талант.
Гледах, че канят Марк Де Турк в подкастите си, който, разпространява Сциентологията в България. Самите тугедърци, доколкото си спомням, май продаваха или рекламираха книги за Сциентология. Та....мисълта ми е, че Ивелин има някаква дарба да намира объркани и не много интелигентни хора. Дарба си е, няма к'во да си кривим душата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеПрости, успокой се, брат, в края на комунизма съм бил в детската. Не си много стабилен с нервите, щом ти се привиждат на всеки ъгъл дърти комунисти и те са виновни за нещастието ти. Свободен си да се дянеш където искаш по света, границите са отворени. Много хубаво ще е тази държава да се освободи от перачи на пари, луди евроатлантици, параноици, крадци, измекяри които не плащат данъци и всякаква подобна сволоч. Дано.
И кои сте против тоя прословут Исторически Парк ? - я да ви изброим
- ти,
- дъртия ояден комунист борисов "тиквата",
- намагнитения от американските ни партньори Шиши,
- Копейкин,
- партийката на Чалгаря,
- наркомана с изкривена мутра - симо-тека,
- Цаньо-анабола
- Полковник Морков
- олигарха Прокопиев с перките
...
Нормален човек само като ви види групичката и може да повърне...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеПрости, успокой се, брат, в края на комунизма съм бил в детската. Не си много стабилен с нервите, щом ти се привиждат на всеки ъгъл дърти комунисти и те са виновни за нещастието ти. Свободен си да се дянеш където искаш по света, границите са отворени. Много хубаво ще е тази държава да се освободи от перачи на пари, луди евроатлантици, параноици, крадци, измекяри които не плащат данъци и всякаква подобна сволоч. Дано.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Точно затова му трябва да се занимава с политика - да ви изхвърли всичките дърти крадливи комуняги от властта.
Българите не щат повече корумпираната ви репресивна комунистическа държава по съветски модел, в която нагло крадете бизнесите на хората...
Копейкин и той се наредил на опашка да джавка против Исторически Парк...
Нали уж Ивелин му издаваше книгите... баси подлогата...
... мани мани... винаги съм казвал - при дърти комунисти частен бизнес не вирее...
Бай дъ уей... оф-топик, нали в темата за имотите имаше един наивник господин Силистра, който напираше да се връща от Западна Европа в комунистическата тоталитарна кочина на боко-тиквата, Шиши и Чалгаря, ...
ами да идва тоя... явно му е скучен живота и си търси силни преживявания... няма да се изненадам, ако дъртите комунистическите номенклатури го емнат още от летището и му запорират кинтите...
трябва да сме равни пред Закона? Без разлика комунисти, "демократи" или, да речем, мормони.
Коментар
-
Прости, успокой се, брат, в края на комунизма съм бил в детската. Не си много стабилен с нервите, щом ти се привиждат на всеки ъгъл дърти комунисти и те са виновни за нещастието ти. Свободен си да се дянеш където искаш по света, границите са отворени. Много хубаво ще е тази държава да се освободи от перачи на пари, луди евроатлантици, параноици, крадци, измекяри които не плащат данъци и всякаква подобна сволоч. Дано.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеЗаседава комисията в НС , коята ще нищи парка. Ивелинчо, що ти трябваше мамин да се занимаваш с политика, ще ядеш мазната опашка
Българите не щат повече корумпираната ви репресивна комунистическа държава по съветски модел, в която нагло крадете бизнесите на хората...
Копейкин и той се наредил на опашка да джавка против Исторически Парк...
Нали уж Ивелин му издаваше книгите... баси подлогата...
... мани, мани... винаги съм казвал - при дърти комунисти частен бизнес не вирее...
Бай дъ уей... оф-топик, нали в темата за имотите имаше един наивник господин Силистра, който напираше да се връща от Западна Европа в комунистическата тоталитарна кочина на боко-тиквата, Шиши и Чалгаря, ...
ами да идва тоя... явно му е скучен живота и си търси силни преживявания... няма да се изненадам, ако дъртите комунистическите номенклатури го емнат още от летището и му запорират кинтите...Last edited by Frosty; 17.07.2024, 20:20.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Гледах цялото клипче на Жечев за репресиите в Доспат. Там беше и Ивелинчо с цялата му банда. Винаги съм знаел, че е схемаджия, дето си милее само за кинтите, ама някакси все съм вярвал, че поне плоския му национализъм донякъде е истински. Реално той беше отишъл там за да използва мъката на хората за политическа агитация. Рядко гнусен човек.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеhttps://otupor.com/sonya-momchilova-...e-hora-v-nego/
Възможно е Момчилова да е инвеститор, толкова възторжено описва ИП!?
Да добавим и това: https://safenews.bg/sonya-momchilova...-se-spasyavaj/
- 1 like
Коментар
-
https://otupor.com/sonya-momchilova-...e-hora-v-nego/
Възможно е Момчилова да е инвеститор, толкова възторжено описва ИП!?
Да добавим и това: https://safenews.bg/sonya-momchilova...-se-spasyavaj/Last edited by sinbad; 17.07.2024, 15:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Пхахахах ебаси простотията. Ако реши тиквата или шиши да го затрият ще изчезне за една нощ и никой повече няма да чуе за тоя сектант. Нямат дори парламентарна група, боли го бойко за подполковника…евтините внушения отдавна са ни известни, сега ще кажеш че сме платени и купени от шиши ли))) ама ти с тваята дълбока инвеститорска мисъл май си набутал на кана някоя хилядарка, признай си
Когато инвестирам, едно от желязните ми правила, които спазвам е:
"Никога не вкарвай пари при комунисти в комунистически държави!"
така че няма как да се набутам...Last edited by Frosty; 15.07.2024, 19:16.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар