IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ивелине, ще бъдеш ли мъж и ще спазиш ли срока за подаване на ГФО за 2020-та на историческата бутафория?
    Силно се надявам да видя десетките милиони приходи и големите печалби.
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Иво защо не пуснеш снимка на сенатора с някой от вас или с ИП? Нали на всички така каза?

Те патетата повтарят твоите думи - не е виновен Тотю или другите ти хора...(а ние тук Тотю го дъвчем милия...).
      Мишкуваш май, както Тотю обича да се изразява...
      Ехо, Ивелине, ще пуснеш ли снимки със сенатора ви инвестирал в парка?
      Ти го измисли все пак това - понеси си отговорността като мъж (и не оставяй горкия Тотю да го отнася).

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение

Ивелине, продължавай с лъжите защото така ни даваш много ценна информация, а именно че за историческата ви бутафория сте разграбили камъни от стотици къщи. Много патриотично начинание имаш Ивелине, с доказано нарушение по договор и опит за разграбване на камъните от исторически монумент.

вие, мизерници като сте толкова загрижени за рухналите селски къщи с които е пълна страната, защо не направите нещо по върпоса? нали сте големите инвесторчета.. или е по-добре да си останат съборени и безполезни.. ? а в стралджа къщата беше изцяло заплатена на общината и целият й покрив беше рухнал.

п.п. за историческите монументи си има специален закон и регистър и са защитени от държавата, тези не са в тях.

а, вие гнусни софиянчета, защо вадите здрави исторически монументи в добро състояние от регистъра насред центъра на София и ги събаряте като унищожавате историческото наследство като го заменяте с гнусни офис сгради и молове??? дори спирка вишнева бяхте запалили умишлено за да си построите кръчма там, мутри долни!
        Last edited by totenkopf; 19.05.2021, 23:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение

и как точно разбра, че лъжа бе мишок? ела да питаш художниците къде са им картините къщите са стотици, но става въпрос за ВЕЧЕ СЪБОРЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ КЪЩИ. НЯМА КАК ДА СЪБОРИШ КЪЩА, КОЯТО ВЕЧЕ Е БИЛА СЪБОРЕНА.
          Ивелине, продължавай с лъжите защото така ни даваш много ценна информация, а именно че за историческата ви бутафория сте разграбили камъни от стотици къщи. Много патриотично начинание имаш Ивелине, с доказано нарушение по договор и опит за разграбване на камъните от исторически монумент.

Коментар

Ивилине, внимавай с определенята, че скоро време да не те баннат перамементо.

Всички разбрахме, че отново лъжеш в продажбите на картини от ивента организиран от истерическата ви бутафория.

Колко други къщи сте събаряли, за да им вземете камъните, за да ги ползвате като облицовка на автентичните ви тухли?
            и как точно разбра, че лъжа бе мишок? ела да питаш художниците къде са им картините къщите са стотици, но става въпрос за ВЕЧЕ СЪБОРЕНИ И ИЗОСТАВЕНИ КЪЩИ. НЯМА КАК ДА СЪБОРИШ КЪЩА, КОЯТО ВЕЧЕ Е БИЛА СЪБОРЕНА.

вие, мизерници като сте толкова загрижени за рухналите селски къщи с които е пълна страната, защо не направите нещо по върпоса? нали сте големите инвесторчета.. или е по-добре да си останат съборени и безполезни.. ?

Коментар

и на теб сега ти се е отдала възможност да ги видиш, ама нещо се криеш мишок
              Ивилине, внимавай с определенята, че скоро време да не те баннат перамементо.

Всички разбрахме, че отново лъжеш в продажбите на картини от ивента организиран от истерическата ви бутафория.

Колко други къщи сте събаряли, за да им вземете камъните, за да ги ползвате като облицовка на автентичните ви тухли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Тоест директно признаваш, че ни въвеждаш в заблуждение (на технически език - лъжа ) - сам не си сигурен, но представяш спорни факти като абсолютно сигурни във форума. Друго не съм очаквал от теб де

Още по-зле за теб ако си карал магистратура в УАСГ - щом не знаеш кое е автентичен строеж и кое е бутафория. Спокойно де - ние си те знаем и просто не ти вярваме
                oще по-зле за теб, че не разбра, че строеж и градеж са 2 различни неща.. гледай си там фалитите и остави строенето на професионалистите

относно това за оръжията, както виждаш всичко, което казах е било истината

Коментар

защото така ми беше казано и търсех потвърждение - и бях казал, че ЩЕ има след като бъде завършена втората фаза.
                  Тоест директно признаваш, че ни въвеждаш в заблуждение (на технически език - лъжа ) - сам не си сигурен, но представяш спорни факти като абсолютно сигурни във форума. Друго не съм очаквал от теб де

Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
                  Като каза оръжия за масово унищожение в центъра на София има един музей в който има съветски ракети, способни да носят ядрени бойни глави. Предлагам да го закрием, а ракетите да ги нарежем за скрап, защото ние сме граждани на света и не искаме войни, ако ни нападнат ще свалим гащите,защото убийството на човешки същества е престъпление.

и какво общо имат финансите с нулевите ти познания по архитектура бе ахмак.. вземи се образовай малко и толкова ела да ми се излагаш за строителство.. аз за разлика от тебе съм карал 1 година магистратура в УАСГ.. а ти има ли сфера на тоя свят в която да не си се опитал да се направиш на разбирач?
                  Още по-зле за теб ако си карал магистратура в УАСГ - щом не знаеш кое е автентичен строеж и кое е бутафория. Спокойно де - ние си те знаем и просто не ти вярваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Каза финансовият специалист, който не прави разлика между приход и печалба

Бате, бате, бате - кажи де - кое от това на снимките на гуруто е автентичното? Бетона, арматурата, шперплата, пластмасовите гофрета за ток и вода? Интересно ми е да ми обясниш подробно кое как е, че аз явно не ги разбирам нещата

И още нещо - защо ти ни разправяше с абсолютна увереност, че в парка ще има требушети, балисти и тем подобни тракйски оръжия за масово унищожение, а в същото време във видеото питаш гуруто си дали ще ги има? Нещо май слагаш тигана преди да си хванал рибата (няма да ти е за сефте) ?
                    защото така ми беше казано и търсех потвърждение - и бях казал, че ЩЕ има след като бъде завършена втората фаза.

Като каза оръжия за масово унищожение в центъра на София има един музей в който има съветски ракети, способни да носят ядрени бойни глави. Предлагам да го закрием, а ракетите да ги нарежем за скрап, защото ние сме граждани на света и не искаме войни, ако ни нападнат ще свалим гащите,защото убийството на човешки същества е престъпление.

и какво общо имат финансите с нулевите ти познания по архитектура бе ахмак.. вземи се образовай малко и толкова ела да ми се излагаш за строителство.. аз за разлика от тебе съм карал 1 година магистратура в УАСГ.. а ти има ли сфера на тоя свят в която да не си се опитал да се направиш на разбирач?

Коментар

• Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение

Никъде не съм видяла реклама, нищо. Освен ест в техните профили на Тугедър. За сметка на това, явно защото няма посетители, последните 2 дни 3-ма различни от Тугедър са звъняли на мъжа ми на телефона му да го навиват да отиде да разгледа изложбата и парка, който вече бил много завършен и нали добра комбинация две-в-едно изложба + парка. Но явно действат само така, в профилите си, тук там ако споделят из групи и сега звънейки на хората в указателите си. Даже той познава двамата, единя съвсем бегло, другия е който преди искаше да му продава акции. Но третия въобще не го знае кой е и от къде му има номера да му звъни да го кани. Но и мъжа ми не се впряга хич де
                      Но да, така няма да стане, можеше поне малко фейсбук реклама, в Гугъл, да се пусне едно по радиото поне за регион Варна и т.н. Предвид нишата се съмнявам и да има конкуренция и рекламата в фейс/гугъл ще е почти а никакви пари, но ...
                      ето ти я рекламата https://www.youtube.com/watch?v=pDk2yd10Hqs&t=117s

https://www.youtube.com/watch?v=ro2qHs5ycHE

а ти какво направи за да подпогнеш българското? 2 клика отнема за да споделиш във фб картините на великите български художници.

Ама бас ловя, че с мъжа ти никога няма да посетите изложбата на българските картини, но ще излеете няколко хиляди евра на гърците и техния акропол

Коментар

абе лапе ти така и не можа да се научиш да различаваш строеж от градеж..
                        Каза финансовият специалист, който не прави разлика между приход и печалба

Бате, бате, бате - кажи де - кое от това на снимките на гуруто е автентичното? Бетона, арматурата, шперплата, пластмасовите гофрета за ток и вода? Интересно ми е да ми обясниш подробно кое как е, че аз явно не ги разбирам нещата

И още нещо - защо ти ни разправяше с абсолютна увереност, че в парка ще има требушети, балисти и тем подобни тракйски оръжия за масово унищожение, а в същото време във видеото питаш гуруто си дали ще ги има? Нещо май слагаш тигана преди да си хванал рибата (няма да ти е за сефте) ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Тотен - извинявай, ама с тия порочни практики:
                          - измамно финансиране
                          - пълна непрозрачност
                          - лъжи за сенатори, инвестирани 70млн, 84 кенефа и т.н.
                          - осъждания от БНБ и въпреки това - продължаване на същата нелегална финансова практика
                          - 160 къщи, като просто няма такива
                          - печелене на търгове с една цел, а реално вършите друго...

как очакваш да ви рекламирам Какво ти става бе човек...Бах тия гъби...
                          Ако бяхте изрядни - не реклама, ами и парите си щях да ви дам...

Сещаш ли се колко неща правите “по български”, а тръбите, че сте различни....
                          Не различни - същите мошенници, че и отгоре сте...
                          Никаква реклама за вас - затвор ви трябва...
                          ми кво мрънкаш тогава, че българите били зле и не ходели да гледат картини.. айде вкарай ни в затвора бе отворко... тука 3 години се каните, ама нещо никой не е влязъл в затвора още.. що така?

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Издавате ли касови бележки и фактури за тези покупки? Търговия е все пак, редно е да платите дължимото на държавата. Само от картини трябва да има над 1млн приход в парка, чакаме ГФО-то с трепет, за да видим какви долни лъжци ще лъснат, което ще е тъжно, защото е една гавра с патриотизма.
                            покупките са между художниците и купувачите.. айде прати сега НАП на най-великите български художници и ги вкарай в затвора, жалкар..

Коментар

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение

Ама нали сте тарикати бе, нали в НАП се внасяте, сенатори набирате, камиони облепяте, глоби плащате 15хил лева като пръдне изкарва... еми ще си платите на медиите за реклама. Какво ревеш тук и размиваш темата.
                              ехе то велика реклама ще стане 65 бона за 15 минути.. ами че то няма да можеш да си избиеш печалбата от туристите, които ще привлечеш за тия 15 минути бе бизнесмена..

Коментар

Ивелине, просто направи един пдф с онези касови бонове, които правят общо над 1 милион в продажба, така най-накрая ще докажеш нещо, а не само да лъжеш и мажеш. Давай ти си! Сега ти се е отдала възможността да бъдеш истински човек.
                                и на теб сега ти се е отдала възможност да ги видиш, ама нещо се криеш мишок

Коментар

Working...
                                X