Добре де, нали има и докладна записката на Община Стралджа, и от там е видно какво се е случило. Какво каканиже този човек отново?????Било ясно, че нямало никакви условия, а условието е да се направи дом за стари хора!!!!Тоя наред ли е??
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЯвно форума все пак се чете все пак от големите медии, говорим за БТВ.
Ивелин, обяснява как всичко било лъжа и измама, с опита за разграбване на камъните на къщата: https://www.facebook.com/ivelin.miha...26594869560410
Ивелин пак събаря орлетата да въстанат срещу БТВ и Америка за България и да скачат на амбразурата наречена Ивелин Михайлов и историческата бутафория.
Ще ми е прелюбипитно да разбера до къде ще достигнат от БТВ и да разберем как е събран целия този камък, който служи за облицовка на историческата бутафория.Лошо е това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеАз пък не съм съгласен, че всичко е плява. Тотката (мир на виртуалният му прах) беше много ценен източник на информация с глупостта си - от него научихме много важни неща за парка, Ивелин, Тугедър и цялата схема и начина на опериране и майндсета на сектата. За съжаление той просто стана жертва на собствената си глупост и фанатизъм - продължаваше да ръси обиди и заплахи въпреки многобройните предупреждения от модовете, като с това дискредитираше непрекъснато каузата, която защитаваше. Обширните му и задълбочени познания по банкиране, финанси, строителство и право оставят огромна празнина в темата. На мен ще ми липсваRIP
Сега има стотици страници с обиди, селски закани и тролване на господин Сабинка, който не е много ясно кой е. За мен поне е очевидно, че той е тук с цел да генерира обем в темата и да я направи трудна за четене и да снишава нивото и. Отговаря на абсолютно всеки коментар и 95% от коментарите му са само разводняване и открити измислици и хиперболизация, на която за жалост доста от хората тук продължават да реагират вече месеци. Не бих вярвал на нищо, което казва и той самият е видимо, че преувеличава умишлено всичко, до степен на бутафорност (ха!). Може би има някакви истини хвърлени измежду троленето, може би не. Лично за мен той не е източник на нищо смислено в дискусията. Виж, разплаканите филмчета на господата във фейсбук, снимките на тухлите, минусовия отчет, снимките с шепа хора на откриването.....това са стойностните неща в този проект, мисля
Иначе Тотевата история е ясно, че е тъжна. Или е човек, на който му е наредено това да прави, което е супер подтискащо или е някой, който доброволно избира да кисне по цял ден тук и на други такива места (защото мисля, че и другаде е доста активен) и да се занимава с това. И в двата случая трябва да му е много тегаво на тоя човек за да си прекарва така деня. Или е фанатик или е част от проект, който има нужда от такива онлайн включвани....и двата слуая е ужасно това.
Коментар
-
Явно форума все пак се чете все пак от големите медии, говорим за БТВ.
Ивелин, обяснява как всичко било лъжа и измама, с опита за разграбване на камъните на къщата: https://www.facebook.com/ivelin.miha...26594869560410
Ивелин пак събаря орлетата да въстанат срещу БТВ и Америка за България и да скачат на амбразурата наречена Ивелин Михайлов и историческата бутафория.
Ще ми е прелюбипитно да разбера до къде ще достигнат от БТВ и да разберем как е събран целия този камък, който служи за облицовка на историческата бутафория.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Аз пък не съм съгласен, че всичко е плява. Тотката (мир на виртуалният му прах) беше много ценен източник на информация с глупостта си - от него научихме много важни неща за парка, Ивелин, Тугедър и цялата схема и начина на опериране и майндсета на сектата. За съжаление той просто стана жертва на собствената си глупост и фанатизъм - продължаваше да ръси обиди и заплахи въпреки многобройните предупреждения от модовете, като с това дискредитираше непрекъснато каузата, която защитаваше. Обширните му и задълбочени познания по банкиране, финанси, строителство и право оставят огромна празнина в темата. На мен ще ми липсваRIP
И така - да върнем темата към основното ѝ русло - а именно Историческия парк и създателите му.
Рекапитулация:
- има разминаване между думите на гуруто Ивелин пред капитал през 2019та и ГФО на парка от 2019та в размер на 58+ милиона лева – къде са тия пари? Дали са станали повече ако видим ГФОто за 2020та? Като следствие - акциите на ИП са с отрицателна счетоводна стойност; оттук и още един голям въпрос - кой лъже - Ивелин или отчетът?
- парка се строи със заеми с огромни лихви, а не с парите на акционерите – акционерите не инвестират парите директно в парка, а купуват акциите от ФЛ – никаква прозрачност и отчетност;
- оказва се (по думите на великата Тотка), че пари от парка по неясен и безотчетен начин се преливат в схемата с прословутите 160 къщи в селото, които по никакъв начи не могат да бъдат открити (освен в мокрите сънища на тугедърците, един от които беше и лъжеца Тотка Превеликий - мир на виртуалният му прах); в селото реално се виждат само 20тина къщи в различен стадий на строеж;
- дивиденти няма да се изплащат скоро (първоначално трябваше да се плащат за 2020та, сега е отложено за 2024та, през 2024та сигурно ще кажат 2028ма); при положение, че парка според Тотето трябва да има 43 милиона „някакви“ лева в отчета за миналата (2020та) година е редно да има дивиденти за акционерите;
- в отчета на ИП за 2020та трябва да видим 43 милиона лева приход (или печалба – Тотката бешее „финансовия експерт“ тука ), както и всички платени данъци за тия пари;
Позволявам си да добавя и лично Тотковите лъжи, които той с патриотичен жар и плам защитаваше до последно - като опълченец на Шипка:
- че щатски сенатор (Ранд Пол) инкогнито е долетял в БГ, срещнал се е с гуруто Ивелин, купил е къща в селото и две картини за 370К долара и също така инкогнито е отлетял
- че е имало 2000 човека на жалкото автосъбитие в ИП, като по клипчетата и таговете се вижда, че има-няма 300 човека са били там, като гаранция повечето са били патета или пишман-инвеститори
- "автентичните" ИП бетонни и стъклени постройки;
- как 1000 фирми били платили милиарди, за да им олепят тировете с ИП глупости;
- "реставрацията" на възрожденска каменна къща, която по документи се оказа, че са опитали да откраднат, въпреки, че по договор трябва да я реставрират;
- влязло в сила наказателно постановление на БНБ за 15 000 лв. на Българска парична група, предвождана от измамника ИМ, за незаконно лихварство, което уж не било влязло; Тотето особено жестоко бранеше честта Ивелинова по тоя въпрос - дано е спечелил малко повече от 3те лева на пост, които били му плащали Ивелин и КоLast edited by Jorkata; 20.05.2021, 10:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Всичките... с все отговорите. Спам от стотин страници.
И новия герой преди да се развихри.
Жалко, че тези господа не са отделили това време за промотиране на събитията си, а седят по цял ден тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение
Еее...жалко....
П.П. Можете да изтриете коментара
И новия герой преди да се развихри.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеtotenkopf, получавате бан след многократни предупреждения. То не са мишоци, жалкари, мизерници, гнусни софиянчета... прекалявате.
П.П. Можете да изтриете коментара
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Много е тъжно това с нищожната реклама - може би е заложено на "приятел на приятел" подхода. Това с рекламата на колите е толкова смехотворно, може би се търси някакъв комедиен ефект, вярвам, че господата не може сериозно да го мислят това. Другото, което споделихте - че са звъняли на мъжа ви да го навиват също ми звучи като подход от 90-те. Може би и тук е търсен комедиен ефект, не вярвам това наистина да са подходи на такива сериозни крупнии инвеститори през 2021 година =)
Накрая резултатът е тъжен - за жалост изглежда като да е провал на събитиетоНай-лошото е, че се почва след това една малко тъжна и жалка тирада за това колко били лоши медиите и как те отново са жертви на вселенски заговор. Лошо е много да си прави човек ПР на гърба на жудожниците, особено като не е направил необходимото за това наистина събитието да е успешно. Събитие без платени онлайн реклами през 2021-ва година звучи странно. Но пък е добър показател - 100 хиляди фена във фейсбук, 2500 фена във youтube - само 600 гледания на клипчето и едва 40-тина човека изглежда на откриването. Това звучи като пълен провал. Много е лошо това за една инвестиция, като толкова малко хора от уж феновете онлайн реално посещават парка
Дано да бъркам, надявам се да не засегна господата, просто така ми изглежда от материалите, които видях. Разбирам, че са докачливи - и аз бих бил при такъв, изглежда, грандиозен провал.Тъжно е това и не е хубаво
Все пак, надявам се да бъркам
Коментар
-
Първоначално изпратено от megathrone Разгледай мнение
Извинете, тези тухли от коя епоха са?
Има ли картина в парка, която да покава как финна тракийска шпакловка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеЕто малко снимки от хАфтентичните ИП строежи - директно от видео на гуруто - видно е, че се ползват само прабългарски и тракийски материали като железобетон, тухли четворки и ПДЧКъде е Ротенкоф да каже колко метра е "градежа" и колко е строежа
А само ако знаете какво друго изключително интересно нещо видях на таблета/телефона му, но ще го пусна в подходящият момент
Има ли картина в парка, която да покава как се прави финна тракийска шпакловка?Last edited by megathrone; 20.05.2021, 09:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение
Тоз с колите каква реклама пък е за картините ? Дори и да се споменава някъде в клипа (нямам намерение да го гледам целия да видя има ли споменаване) - съмнявам се баш тез авто-маниаците да си падат по културни мероприятия.
Иначе браво за другото "ON AIR". Интервю/предаване си е вид реклама и то хубава. Но все пак рекламата, като такава, си е нужна и друго нещо.
А аз защо да споделям вашите мероприятия ? Не може да очаквате всеки познат и нешознат да ви следи и споделя публикациите. За целта има тази фейсбук реклама, и то в тази нища сигурно ще е центове за човек - така се достига до хората. Но вие и центовете гледате да спестите и карате само с авантакис реклама със споделяне от агентите на Тугедър. Но забравяте, че повечето хора в листата на един агент са просто други агенти. И споделеното стига предимно до другтите, които вече знаят и от които полза няма.
Иначе много знаеш къде почиваме с мъжа ми. Брей, ЦРУ ? КГБ ? И какво лошо къде ще си изливаме хилядите евра (ПС: изливаме и други валути - долари, дирхами, японски йени, и т.н.) ... света е глобализиран и всеки ходи и излива, където и каквото му приятно. Нали и вие там чакате изливане на пари от чужди туристи ? Ами ако и те мислят като теб - и смятат че редно само в собствената си държава да харчат ? Ще видите печалба ама на кукуво лято, ако не дойдат богато чужденци.
Така че ние ще ходим където си искаме, това да седиш и харчиш в БГ и да те прави патриот е някаква глупост голяма. А на какви изложби, какви културни мероприятлия ходим си е отново наш избор. Да, вашата изложба не ни е по вкуса - просто картини на тема българска азбука не ни привличат. Мъжа ми си пада по тип Салвадор Дали, аз си падам по музика, не по изобрзителното изкусто като цяло. Това не прави изложбата ви лоша, напротив, ппросто не може да е по вкуса на всеки. Както и сушито е много хубаво - но или го обичаш или не и си е въпрос на вкус. Изключая кифлите, които и да не го харесват ходят за някакъв "престиж" на суши. Но такива има и на изложбите, и на опера и т.н. - отива да се щракне и да се носи из социалнките колко е възвишен/а, нищо, че не му/й по вкуса и вероятно вътрешно едва е изтраял/а. Ние с мъжа ми не търсим внимание, ходим където ни харесва. Дето се вика, ние сме си прости хорица от селоА, чакай, то и вие вече станахте от село с къщи в Н.Рилски. Сега се усещате къде е по-спокойно и хубаво. Ние сме се преместили в близко село от 15 години и усторили, както сега вие правите тепърва. А софийските апартаменти сме дали под наем, един стои за зор-заман като ходим и останем понякога в града.
Та тотка, то беше ли на изложбата? От вътре ли ти идва, или просто се правеше, за пред другите и ти барабар Петко с мъжете? За престиж, за имидж, за да не се цепиш от другите Тогедърци (дали си част или не от тях не се знае, но все пак).
Накрая резултатът е тъжен - за жалост изглежда като да е провал на събитиетоНай-лошото е, че се почва след това една малко тъжна и жалка тирада за това колко били лоши медиите и как те отново са жертви на вселенски заговор. Лошо е много да си прави човек ПР на гърба на жудожниците, особено като не е направил необходимото за това наистина събитието да е успешно. Събитие без платени онлайн реклами през 2021-ва година звучи странно. Но пък е добър показател - 100 хиляди фена във фейсбук, 2500 фена във youтube - само 600 гледания на клипчето и едва 40-тина човека изглежда на откриването. Това звучи като пълен провал. Много е лошо това за една инвестиция, като толкова малко хора от уж феновете онлайн реално посещават парка
Дано да бъркам, надявам се да не засегна господата, просто така ми изглежда от материалите, които видях. Разбирам, че са докачливи - и аз бих бил при такъв, изглежда, грандиозен провал.Тъжно е това и не е хубаво
Все пак, надявам се да бъркам
Коментар
-
Първоначално изпратено от EasyW Разгледай мнение
Тоз с колите каква реклама пък е за картините ? Дори и да се споменава някъде в клипа (нямам намерение да го гледам целия да видя има ли споменаване) - съмнявам се баш тез авто-маниаците да си падат по културни мероприятия.
Иначе браво за другото "ON AIR". Интервю/предаване си е вид реклама и то хубава. Но все пак рекламата, като такава, си е нужна и друго нещо.
А аз защо да споделям вашите мероприятия ? Не може да очаквате всеки познат и нешознат да ви следи и споделя публикациите. За целта има тази фейсбук реклама, и то в тази нища сигурно ще е центове за човек - така се достига до хората. Но вие и центовете гледате да спестите и карате само с авантакис реклама със споделяне от агентите на Тугедър. Но забравяте, че повечето хора в листата на един агент са просто други агенти. И споделеното стига предимно до другтите, които вече знаят и от които полза няма.
Иначе много знаеш къде почиваме с мъжа ми. Брей, ЦРУ ? КГБ ? И какво лошо къде ще си изливаме хилядите евра (ПС: изливаме и други валути - долари, дирхами, японски йени, и т.н.) ... света е глобализиран и всеки ходи и излива, където и каквото му приятно. Нали и вие там чакате изливане на пари от чужди туристи ? Ами ако и те мислят като теб - и смятат че редно само в собствената си държава да харчат ? Ще видите печалба ама на кукуво лято, ако не дойдат богато чужденци.
Така че ние ще ходим където си искаме, това да седиш и харчиш в БГ и да те прави патриот е някаква глупост голяма. А на какви изложби, какви културни мероприятлия ходим си е отново наш избор. Да, вашата изложба не ни е по вкуса - просто картини на тема българска азбука не ни привличат. Мъжа ми си пада по тип Салвадор Дали, аз си падам по музика, не по изобрзителното изкусто като цяло. Това не прави изложбата ви лоша, напротив, ппросто не може да е по вкуса на всеки. Както и сушито е много хубаво - но или го обичаш или не и си е въпрос на вкус. Изключая кифлите, които и да не го харесват ходят за някакъв "престиж" на суши. Но такива има и на изложбите, и на опера и т.н. - отива да се щракне и да се носи из социалнките колко е възвишен/а, нищо, че не му/й по вкуса и вероятно вътрешно едва е изтраял/а. Ние с мъжа ми не търсим внимание, ходим където ни харесва. Дето се вика, ние сме си прости хорица от селоА, чакай, то и вие вече станахте от село с къщи в Н.Рилски. Сега се усещате къде е по-спокойно и хубаво. Ние сме се преместили в близко село от 15 години и усторили, както сега вие правите тепърва. А софийските апартаменти сме дали под наем, един стои за зор-заман като ходим и останем понякога в града.
Та тотка, то беше ли на изложбата? От вътре ли ти идва, или просто се правеше, за пред другите и ти барабар Петко с мъжете? За престиж, за имидж, за да не се цепиш от другите Тогедърци (дали си част или не от тях не се знае, но все пак).
Коментар
-
Първоначално изпратено от totenkopf Разгледай мнение
ето ти я рекламата https://www.youtube.com/watch?v=pDk2yd10Hqs&t=117s
https://www.youtube.com/watch?v=ro2qHs5ycHE
а ти какво направи за да подпогнеш българското? 2 клика отнема за да споделиш във фб картините на великите български художници.
Ама бас ловя, че с мъжа ти никога няма да посетите изложбата на българските картини, но ще излеете няколко хиляди евра на гърците и техния акропол
Та тотка, то беше ли на изложбата? От вътре ли ти идва, или просто се правеше, за пред другите и ти барабар Петко с мъжете? За престиж, за имидж, за да не се цепиш от другите Тогедърци (дали си част или не от тях не се знае, но все пак).Last edited by EasyW; 20.05.2021, 00:31.
- 1 like
Коментар
Коментар