IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

няма как за 2 месеца да дойдат 300 000 души...и това е по стария план, който предвиждваше отваряне на парка през януари 2019, освен това гербавите рекетьори искаха 150 бона рушвет за акт 16, а без акт 16 няма как да подпишеш договор с туроператор - такъв акт беше даден чак декември 2019та след като смениха властта във ветрино. За справка дворът на кирилицата все още не си е платил рекета и си седи без акт 16.
    Не се ли усещате, че винаги ви се обявяват невероятните цели като постижими, а в последствие при непостигането им - ви се изсипват един куп външни фактори като оправдание
    Че нали си имате гербави и то доста нагоре във верижката, бе Тоте? Че даже и на откриването тоз гербаджия държа и реч Какво стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от hitman47 Разгледай мнение

С теб ли ще се виждаме? Ти не беше ли дребна риба в пирамидата? Аз искам шефовете. За какво си ми ти?!
      с мен трябва да ми плащаш 10 000лв на час за получиш право да ме виждаш в офиса ми и да си говорим. Ти заплашваше михайлов ще се видите в съда.. какво стана? достраша ли те? все пак той ще бъде длъжен да се яви като основен обвиняем а и ако искаше толкова да ги видиш - адресите им са публични и ходят без охрана, но не ти стиска.
      Last edited by raydalio; 18.06.2021, 21:37.

Коментар

С теб ли ще се виждаме? Ти не беше ли дребна риба в пирамидата? Аз искам шефовете. За какво си ми ти?!
        С риск да ми изтрият коментара (защото може да се третира като заяждане) - недей моля те така - ще обидиш Тотю Той сега трупа точки пред шефа - белким прокопца нагоре по верижката
        Ох ще падна от бисерите на тоя симпаряга )

Коментар

• Първоначално изпратено от Petsov Разгледай мнение

Не ми давай аналогии, защото аз не ти говоря за 2020, а за 2019
          Сега зацепваш ли? И кой ти говори за 500% ръст - ти пак си почнал май с гъбите...
          И пак да ти кажа - погледни в кой да е аспект 2019та - това е най-силната иконимически година.
          Май не и за ИП...
          Мога само да си представя какви ще са ви резултатите в лоши години...
          няма как за 2 месеца да дойдат 300 000 души...и това е по стария план, който предвиждваше отваряне на парка през януари 2019, освен това гербавите рекетьори искаха 150 бона рушвет за акт 16, а без акт 16 няма как да подпишеш договор с туроператор - такъв акт беше даден чак декември 2019та след като смениха властта във ветрино. За справка дворът на кирилицата все още не си е платил рекета и си седи без акт 16.
          Last edited by raydalio; 18.06.2021, 21:32.

Коментар

aми осъди ги като са ти ги откраднали и си ги върни - все пак живеем в правова държава нали съвсем скоро щяхме да се виждаме в съда.. ти така заплашваше.. или забрави и трябва да ти копна постовете и да ти опресня паметта?

Коментар

аз правя аналогия.. ти изобщо не зацепи.. добре, че ще ти дам пример като за бавноразвиващ - как при 90% по-малко туристи в България, очакваш ИП да генерира 500% ръст? ако решиш тази загадка ще ти дам 1 милион лева хонорар
              Не ми давай аналогии, защото аз не ти говоря за 2020, а за 2019
              Сега зацепваш ли? И кой ти говори за 500% ръст - ти пак си почнал май с гъбите...
              И пак да ти кажа - погледни в кой да е аспект 2019та - това е най-силната иконимически година.
              Май не и за ИП...
              Мога само да си представя какви ще са ви резултатите в лоши години...

П.П. И недей, моля ти се, да обвиняваш Капитал за слабите ви резултати през най-силната икономическа година глобално - 2019та!! Тази статия може да се е отразила на желаещите да инвестират при вас, но не и на туристо-потока... Плюс това - Ивчо си каза 2019та, че вече е събрал 70млн... Защо ли не сте успели с толкова събрани пари напред да постигнете целите си по Биснес Плана...?
              Елементарни неща не можете да видите вие финансовите консултанти и тугедърците ... Но ако Ивчо ви каже нещо - кълвете като сомчета
              Last edited by Petsov; 18.06.2021, 21:31.

Коментар

Знаеш ли кое няма нищо общо с термина мъж? Да мамите хората и да им крадете парите.
                aми осъди ги като са ти ги откраднали и си ги върни - все пак живеем в правова държава нали съвсем скоро щяхме да се виждаме в съда.. ти така заплашваше.. или забрави и трябва да ти копна постовете и да ти опресня паметта?
                Last edited by raydalio; 18.06.2021, 21:24.

Коментар

Сривът започна края на февруари 2020.
                  Аз те питам за 2019 - прогнозираните 300к посетители и това как е отразено в наличния ви финансов отчет за 2019
                  Издавахте ли касови бележки на входа, защото...май не сте
                  аз правя аналогия.. ти изобщо не зацепи.. добре, че ще ти дам пример като за бавноразвиващ - как при 90% по-малко туристи в България, очакваш ИП да генерира 500% ръст? ако решиш тази загадка ще ти дам 1 милион лева хонорар

Коментар

Тоте, почвам първо с цитат от вашия любим вестник Капитал какво е казал Ивчо по време на интервюто:
                    ''Прогнозира, че през 2019 г., дори при по-малко от половин година за работа на под една пета от парка той ще приеме 200 хил. туристи.''
                    Мисля, че можеш сам да намериш къде в статията го пише - лесно ще ти е дори и на теб.
                    Ето и статията : https://www.capital.bg/specialni_izd...ve_i_piramidi/

Ако не вярваш на Капитал, поне вярвай на вашия Бизнес План.
                    По бизнес план първата оперативна година ви е 2019...и в плана ви пише 300к - влез и си го прочети, ако не вярваш.
                    Линк към Биснес Плана: https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf

Капитал пишат статията на 10 юни. Това е било преднамерено - точно за откриването юни месец 2019 ли?

Между другото, в бизнес плана на ИП са заложени общо 45 екскурзовода (гид+зона). По 20 човека в група да са на 1 екскурзовод, за 8 пълни месеца (такъв ви е инвестиционният план) и общо 30 екскурзовода (сега не ми задавай тъпи въпроси защо са 30 моля ти се) - това покрива 144хил посетителя на година. Как ще покривате всичките 600к, планирани за 2024? Ще лишите 75% от посетителите от каква да е информация вътре ли?
                    Защото както вече казах от лични наблюдения, а и потвърдено на място от вашия човек, няма нито една табелка с инфо и няма и да има. Идеята е да се наемат гидовете ви.
                    Да не говорим, че в бизнес плана на ИП е заложено групите да са 5-8 човека Да ти смятам ли какво означава това?

П.П. Чета още, че минималните изисквания към гидовете, за да бъдат наети, е да имат ''средно образование и да притежват дълбочени знания по история, география, култура, етнография и религия на България''.... Божке какви хора ще наемате и какви хора ще четат лекции по Българска история на чужденци - със средно образование...
                    О, забравих - за вас образованието дори не е нужно
                    Пълно с бисери )) Хептен на атракцион ще го обърнете
                    ами те хората с висше са по неуки от тези със средно.. от тия стотици вузове само калинки се бълват

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio

Да, точно така! Само, че никога няма да го направиш, защото дори не си наел адвокат и само лъжеш тука да се направиш на мъж в нета, защото всички знаем, че в реалния свят нямаш нищо общо с термина "мъж"
                      Знаеш ли кое няма нищо общо с термина мъж? Да мамите хората и да им крадете парите.

Коментар

Тоте, почвам първо с цитат от вашия любим вестник Капитал какво е казал Ивчо по време на интервюто:
                        ''Прогнозира, че през 2019 г., дори при по-малко от половин година за работа на под една пета от парка той ще приеме 200 хил. туристи.''
                        Мисля, че можеш сам да намериш къде в статията го пише - лесно ще ти е дори и на теб.

По бизнес план първата оперативна година ви е 2019...и в плана ви пише 300к - влез и си го прочети, ако не вярваш.

Капитал пишат статията на 10 юни. Това е било преднамерено - точно за откриването юни месец 2019 ли?

Между другото, в бизнес плана на ИП са заложени общо 45 екскурзовода (гид+зона). По 20 човека в група да са на 1 екскурзовод, за 8 пълни месеца (такъв ви е инвестиционният план) и общо 30 екскурзовода (сега не ми задавай тъпи въпроси защо са 30 моля ти се) - това покрива 144хил посетителя на година. Как ще покривате всичките 600к, планирани за 2024? Ще лишите 75% от посетителите от каква да е информация вътре ли?
                        Защото както вече казах от лични наблюдения, а и потвърдено на място от вашия човек, няма нито една табелка с инфо и няма и да има. Идеята е да се наемат гидовете ви.
                        Да не говорим, че в бизнес плана на ИП е заложено групите да са 5-8 човека Да ти смятам ли какво означава това?

П.П. Чета още, че минималните изисквания към гидовете, за да бъдат наети, е да имат ''средно образование и да притежват дълбочени знания по история, география, култура, етнография и религия на България''.... Божке какви хора ще наемате и какви хора ще четат лекции по Българска история на чужденци - със средно образование...
                        Ти нали знаеш, че тоя план е направен да удивлява хора с IQ на табуретка? Аз лично хич не съм изненадан от глупостите, които пише в него.

Коментар

Няма как примерно дау джоинс, снп и насдак да се сринат с 30% а ти да очакваш твоята компания да е на плюс,нали се сещаш
                          Сривът започна края на февруари 2020.
                          Аз те питам за 2019 - прогнозираните 300к посетители и това как е отразено в наличния ви финансов отчет за 2019
                          Издавахте ли касови бележки на входа, защото...май не сте

Коментар

През 2019 паркът беше саботиран от капитал и гейвник - и масовото отразяване от медиите беше прекратено, заради прокопиевите лъжи. Освен това по план 300к са за 2020 прочети пак,лъжкинче

Last edited by Petsov; 18.06.2021, 20:03.

Коментар

Би ли коментирал - ти или Пламенива - за заявените във финансовия план 300к посетители за 2019г (година без корона)? Това са 9млн лева приход при цена 30лв за вход (без никакви допълнителни харчове вътре)? Защо ги няма в отчета ви за 2019?

Някакви прогнози за 2021?
                              А за 2022 какви са очакванията ви?
                              През 2019 паркът беше саботиран от капитал и гейвник - и масовото отразяване от медиите беше прекратено, заради прокопиевите лъжи. Освен това по план 300к са за 2020 прочети пак,лъжкинче
                              За 2022ра тази цифра от 300к ще бъде достигната, понеже най после туроператорите ще заработят нормално - както виждаш в момента нито един голям не работи с България и 2021ва е по-слаба от 2020та. Няма как примерно дау джоинс, снп и насдак да се сринат с 30% а ти да очакваш твоята компания да е на плюс,нали се сещаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Щом сте ощетен, то трябва да действате веднага. Не ги бавете.
                                Въпрос към админовете - постовете на Ивелин в 90% от случаите не са по темата и само разводняват темата.
                                Не би ли следвало да бъде блокиран акаунта? Той и без това има и други (вие можете много лесно да проверите това).

Коментар

Working...
                                X