IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможности за инвестиция в Исторически парк АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
    Тотендалио, благодаря, че демонстрираш какво е твоето ниво и това на тугедър сектата - личи се, че в Тугедър е пълно с инфантили и недорасляци. Не за първи път се излагате като при липса на аргументи започвате с разни детински обиди и други такива способи - много елементарно и махленско поведение.

Все повече се убеждавам, че си някое заблудено 19-годишно орле. Горе-долу в 8-ми клас намесвахме майките на хората с цел обида, отдавна съм надраснал този период и обиди, за да ме впечатлиш/засегнеш, по-скоро ми става тъжно за българското общество, че се пълни с Дънинг-Крюгер, а не интелигентни хора.
    Точно казано. Тотендалиото наистина не е достатъчно умен за да разбере, че с поведението и писаниците си всъщност реално помага на нас, а не на гурото си и парка. Но тия липси са присъщи на всички тугедърски патета - не виждат по-далеч от клюна си.

Коментар

• Тотендалио, благодаря, че демонстрираш какво е твоето ниво и това на тугедър сектата - личи се, че в Тугедър е пълно с инфантили и недорасляци. Не за първи път се излагате като при липса на аргументи започвате с разни детински обиди и други такива способи - много елементарно и махленско поведение.

Все повече се убеждавам, че си някое заблудено 19-годишно орле. Горе-долу в 8-ми клас намесвахме майките на хората с цел обида, отдавна съм надраснал този период и обиди, за да ме впечатлиш/засегнеш, по-скоро ми става тъжно за българското общество, че се пълни с Дънинг-Крюгер, а не интелигентни хора.

Коментар

Аууу, засегнА ме... познавам светли бизнеси с ЦЕО-та, които имат стотици/хиляди служители и стотици милиони приход. Но това "светъл бизнес" е доста против вашата религия!
        Ти си трол, който не вижда каква е реалността. Хората, които са наистина успели не се занимават изобщо с дребни номерца като Ивелин - той е един брокер, цялата тугедърска офанзива и работа е като на женски пазар или илиянци - казах ти го и преди. Все едно гледам брокери на имоти - мазници, говорят сладко и се опитват да ме убеждават в неща, в които не вярвам, класика.

Само ще кажа - никой до сега не се беше свързвал по този смешен начин с мен - в Линкдин "здрасти, инвестиции интерсуват ли те - ето тук може да вкараш 50к" - то дори не е аматьорско, не знам дори как да го нарека...
        Риморгард сутрин си пие кафето с бил гей, по обяд хапва на шанз-елизе с бъфет, следобед играе голф с тръмп, а вечер вечеря с безос и мъск в емпайър стейт...

ти хубаво ги знаеш.. ама теб никой не те знае.. с изключение на майка ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
          Представям си сериозен човек със стабилен бизнес кога ще седне да мънка видеа на диалект във ютюб, в очакване други мунчовци да му задават въпроси и по този начин да си промотира бизнеса и аха, някой да се излъже. Боже, тия верно са голям цирк.
          Еми нормално.. ти познаваш само приятелките си...
          Last edited by RUBLA; 30.06.2021, 10:40. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Наистина вашата класа е безспорна. Как се прави правилно, за да прочетат тези низки душици?
            Ами как да ви кажа... единствените други хора, които са ми писали, за да им давам пари в линкдин са разни дистрибутори на кафе, мехлеми за 2000 комплекта и подобни видове МЛМ... вие си правете изводите - явно МЛМ-тата ползват линкдин, за да искат пари от хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение

Наистина вашата класа е безспорна. Как се прави правилно, за да прочетат тези низки душици?
              Пост Номер 6, останал без отговор - ще продължавам, докато има отговор:

Ивелине, би ли отговорил на долните въпроси:

Защо каза, че ще имате 200к посетителя за 2019 в интервюто ти в средата на 2019?
              Линк към статията: https://www.capital.bg/specialni_izd...ve_i_piramidi/
              Това прави 7млн лева от приходи само за вход (35 лва ви е входа). На входа предполагам давате касови бележки на всички? Защо тези пари ги няма отразени във ГФОто за 2019?
              Имахте ли наистина 200к посетители или не?

Втори въпрос - защо ще имате общо 30 гидове на ден (заложени по бизнес план)?
              Линк към Биснес Плана, представен на инвеститорите (и мен също): https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf
              Всеки гид ще е отговорен за макс 8 човека в група (пак според Биснес Плана). Това прави 240 посетителя на ден.
              За 8-месечен сезон (по Бизнес План) това правят 57 600 посетителя!!!
              Как смятате да стигнете 300к посетителя? Ами 600к?

И трети - инвестиралите в Юрти за средновековния ви ивент - кога ще си избият парите? Какви други ивенти планирате, за да се случи обещано по-долу от вас:

Необходимата инвестиция за довършване на юртовия лагер е в размер на около 750 000 лева, която се очаква да се изплати в рамките на до 5 години и би генерирала средно близо 100% доходност на вложения капитал за този период.

Защо не отговарящ….кое те притеснява?

Коментар

Аууу, засегнА ме... познавам светли бизнеси с ЦЕО-та, които имат стотици/хиляди служители и стотици милиони приход. Но това "светъл бизнес" е доста против вашата религия!
                Ти си трол, който не вижда каква е реалността. Хората, които са наистина успели не се занимават изобщо с дребни номерца като Ивелин - той е един брокер, цялата тугедърска офанзива и работа е като на женски пазар или илиянци - казах ти го и преди. Все едно гледам брокери на имоти - мазници, говорят сладко и се опитват да ме убеждават в неща, в които не вярвам, класика.

Само ще кажа - никой до сега не се беше свързвал по този смешен начин с мен - в Линкдин "здрасти, инвестиции интерсуват ли те - ето тук може да вкараш 50к" - то дори не е аматьорско, не знам дори как да го нарека...

Коментар

• Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение

Най-големият смешник тук си ти не познаваш, защото познаваш само некадърници.

Last edited by RimogarDD; 29.06.2021, 19:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнение
                    Като казвате две кажете и двеста. В тази връзка искам да Ви помоля да отговорите на следния въпрос: Беше ли организиран на 26.06.2021 тим билдинг в Исторически парк с. Неофит Рилски за семействата на служителите на един от големите работодатели в област Варна?
                    То това ясно, че са организирали нещо за да има посещаемост и дейност. Да се споделя после масово и показва как "се пръска" парка.

Но няма лошо в това. Щом могат - да организират - дали тим билдинг, дали друго - важното е да има посещения и приходи в парка и евентуално да има и дивиденти. Проблема е, че това са единични и много редки успехи. Както писах и преди някой ден за същото събиране - хубаво, забавно за децата, хубаво за прихода на парка, хубаво за инвеститорите (под колкото и условия да е) ... но за да излязат на печалба и изпълнят план - това трябва да е всеки ден в парка през сезона и дори в повече като посещаемост. А не веднъж на месец.

Ако могат - всяка седмица да правят подобни тим билдинги или други събития - нищо лошо в това.

Единствено в повече ми идва как после се извърта, че това едва ли не е ежедневието и спонтанно случайни хора посетили парка. Но ги разбирам ... нещата не изглеждат никак розово и търсят начин да подобрят малко изгледите в очите на "акционери" и т.н.

Коментар

• Представям си сериозен човек със стабилен бизнес кога ще седне да мънка видеа на диалект във ютюб, в очакване други мунчовци да му задават въпроси и по този начин да си промотира бизнеса и аха, някой да се излъже. Боже, тия верно са голям цирк.

Коментар

Човек, стига коментира, че стана за посмешище тук и само се излагаш.
                        Не знам други изпълнителни директори да записват 2 пъти седмично по 1-2 часа лайв видеа, защото "им е част от работата" и за да накарат хората да инвестират. Хората инвестират като видят добри резултати - вие използвате тия видеа, за да мажете и да убеждавате хората (и себе си), че всичко е наред и супер. А то всъщност не е... ако изкарате 3млн. приход от ИП за календарната година пак ще е успех, нищо, че това не стига и за дъвки на инвеститорите.
                        Най-големият смешник тук си ти не познаваш, защото познаваш само некадърници.

Коментар

гуруто като го гледам прави по 1-2 лайва на седмица и това си му е част от работата, понеже много от зрителите, впоследствие инвестират при него.. а вие просто сте безработни кибици 1-2 лайва седмично няма как да се сравняват с по няколкостотин поста от вас седмично
                          Човек, стига коментира, че стана за посмешище тук и само се излагаш.
                          Не знам други изпълнителни директори да записват 2 пъти седмично по 1-2 часа лайв видеа, защото "им е част от работата" и за да накарат хората да инвестират. Хората инвестират като видят добри резултати - вие използвате тия видеа, за да мажете и да убеждавате хората (и себе си), че всичко е наред и супер. А то всъщност не е... ако изкарате 3млн. приход от ИП за календарната година пак ще е успех, нищо, че това не стига и за дъвки на инвеститорите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Той сигурно и гуруто ти така от много работа и прави по 5 клипчета от по час на ден - явно и той много "работи" А за Детелинката вече знаем колко си наясно - да не би нещо да му се мазниш, че така яростно го защитаваш? Да не би трохичките, дето кълвеш, да идват от неговата "милионерска" ръчица?

Чакаме ГФОто - бих те помолил поне веднъж в живота си да не лъжеш и да ни кажеш кога ще го качите в ТР - нали го играеш много вътрешен
                            гуруто като го гледам прави по 1-2 лайва на седмица и това си му е част от работата, понеже много от зрителите, впоследствие инвестират при него.. а вие просто сте безработни кибици 1-2 лайва седмично няма как да се сравняват с по няколкостотин поста от вас седмично

Коментар

Офертата ми още стои - хващайте там топ орлетата да извадят данъчни декларации, платежни нареждания и да си мерим данъците. Всеки път като го напиша и се покриваш.
                              Тия "акции" бас ловя, че не фигурират в никоя данъчна декларация на инвеститори и орлета, а по закон се декларира притежания на такива активи - ако са истински акции, де.
                              ами носи ги на гребен планина тогава накрая колко половин милион ли щеше да дължиш за баса?

Коментар

Тука само олигарси и топ бизнесмени пишете.. затова кибичите 24/7 в тоя форум да си чешите езиците.. ако наистина работехте нещо нямаше да пишете отговори в рамките на 5 минути след всеки мой пост.. ;
                                безработни на социал си въобразяват, че са милионери.. той Детелинов,дето е на 22 е внесъл повече данъци,отколко вие тука всичките заедно през целите си животи бе..
                                Офертата ми още стои - хващайте там топ орлетата да извадят данъчни декларации, платежни нареждания и да си мерим данъците. Всеки път като го напиша и се покриваш.
                                Тия "акции" бас ловя, че не фигурират в никоя данъчна декларация на инвеститори и орлета, а по закон се декларира притежания на такива активи - ако са истински акции, де.
                                Last edited by RimogarDD; 29.06.2021, 08:56.

Коментар

Working...
                                X