Първоначално изпратено от RimogarDD
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможности за инвестиция в Исторически парк АД
Collapse
X
-
Тотендалио, благодаря, че демонстрираш какво е твоето ниво и това на тугедър сектата - личи се, че в Тугедър е пълно с инфантили и недорасляци. Не за първи път се излагате като при липса на аргументи започвате с разни детински обиди и други такива способи - много елементарно и махленско поведение.
Все повече се убеждавам, че си някое заблудено 19-годишно орле. Горе-долу в 8-ми клас намесвахме майките на хората с цел обида, отдавна съм надраснал този период и обиди, за да ме впечатлиш/засегнеш, по-скоро ми става тъжно за българското общество, че се пълни с Дънинг-Крюгер, а не интелигентни хора.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RimogarDD Разгледай мнение
Аууу, засегнА ме... познавам светли бизнеси с ЦЕО-та, които имат стотици/хиляди служители и стотици милиони приход. Но това "светъл бизнес" е доста против вашата религия!
Ти си трол, който не вижда каква е реалността. Хората, които са наистина успели не се занимават изобщо с дребни номерца като Ивелин - той е един брокер, цялата тугедърска офанзива и работа е като на женски пазар или илиянци - казах ти го и преди. Все едно гледам брокери на имоти - мазници, говорят сладко и се опитват да ме убеждават в неща, в които не вярвам, класика.
Само ще кажа - никой до сега не се беше свързвал по този смешен начин с мен - в Линкдин "здрасти, инвестиции интерсуват ли те - ето тук може да вкараш 50к" - то дори не е аматьорско, не знам дори как да го нарека...
ти хубаво ги знаеш.. ама теб никой не те знае.. с изключение на майка ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеПредставям си сериозен човек със стабилен бизнес кога ще седне да мънка видеа на диалект във ютюб, в очакване други мунчовци да му задават въпроси и по този начин да си промотира бизнеса и аха, някой да се излъже. Боже, тия верно са голям цирк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Наистина вашата класа е безспорна. Как се прави правилно, за да прочетат тези низки душици?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kriselda Разгледай мнение
Наистина вашата класа е безспорна. Как се прави правилно, за да прочетат тези низки душици?
Ивелине, би ли отговорил на долните въпроси:
Защо каза, че ще имате 200к посетителя за 2019 в интервюто ти в средата на 2019?
Линк към статията: https://www.capital.bg/specialni_izd...ve_i_piramidi/
Това прави 7млн лева от приходи само за вход (35 лва ви е входа). На входа предполагам давате касови бележки на всички? Защо тези пари ги няма отразени във ГФОто за 2019?
Имахте ли наистина 200к посетители или не?
Втори въпрос - защо ще имате общо 30 гидове на ден (заложени по бизнес план)?
Линк към Биснес Плана, представен на инвеститорите (и мен също): https://www.docdroid.net/uBNtBt0/biznes-plan-ip-pdf
Всеки гид ще е отговорен за макс 8 човека в група (пак според Биснес Плана). Това прави 240 посетителя на ден.
За 8-месечен сезон (по Бизнес План) това правят 57 600 посетителя!!!
Как смятате да стигнете 300к посетителя? Ами 600к?
И трети - инвестиралите в Юрти за средновековния ви ивент - кога ще си избият парите? Какви други ивенти планирате, за да се случи обещано по-долу от вас:
Необходимата инвестиция за довършване на юртовия лагер е в размер на около 750 000 лева, която се очаква да се изплати в рамките на до 5 години и би генерирала средно близо 100% доходност на вложения капитал за този период.
Защо не отговарящ….кое те притеснява?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аууу, засегнА ме... познавам светли бизнеси с ЦЕО-та, които имат стотици/хиляди служители и стотици милиони приход. Но това "светъл бизнес" е доста против вашата религия!
Ти си трол, който не вижда каква е реалността. Хората, които са наистина успели не се занимават изобщо с дребни номерца като Ивелин - той е един брокер, цялата тугедърска офанзива и работа е като на женски пазар или илиянци - казах ти го и преди. Все едно гледам брокери на имоти - мазници, говорят сладко и се опитват да ме убеждават в неща, в които не вярвам, класика.
Само ще кажа - никой до сега не се беше свързвал по този смешен начин с мен - в Линкдин "здрасти, инвестиции интерсуват ли те - ето тук може да вкараш 50к" - то дори не е аматьорско, не знам дори как да го нарека...
Коментар
-
Първоначално изпратено от raydalio Разгледай мнение
Най-големият смешник тук си тине познаваш, защото познаваш само некадърници.
Само ще кажа - никой до сега не се беше свързвал по този смешен начин с мен - в Линкдин "здрасти, инвестиции интерсуват ли те - ето тук може да вкараш 50к" - то дори не е аматьорско, не знам дори как да го нарека...Last edited by RimogarDD; 29.06.2021, 19:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KOSTJUMAR Разгледай мнениеКато казвате две кажете и двеста. В тази връзка искам да Ви помоля да отговорите на следния въпрос: Беше ли организиран на 26.06.2021 тим билдинг в Исторически парк с. Неофит Рилски за семействата на служителите на един от големите работодатели в област Варна?
Но няма лошо в това. Щом могат - да организират - дали тим билдинг, дали друго - важното е да има посещения и приходи в парка и евентуално да има и дивиденти. Проблема е, че това са единични и много редки успехи. Както писах и преди някой ден за същото събиране - хубаво, забавно за децата, хубаво за прихода на парка, хубаво за инвеститорите (под колкото и условия да е) ... но за да излязат на печалба и изпълнят план - това трябва да е всеки ден в парка през сезона и дори в повече като посещаемост. А не веднъж на месец.
Ако могат - всяка седмица да правят подобни тим билдинги или други събития - нищо лошо в това.
Единствено в повече ми идва как после се извърта, че това едва ли не е ежедневието и спонтанно случайни хора посетили парка. Но ги разбирам ... нещата не изглеждат никак розово и търсят начин да подобрят малко изгледите в очите на "акционери" и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Човек, стига коментира, че стана за посмешище тук и само се излагаш.
Не знам други изпълнителни директори да записват 2 пъти седмично по 1-2 часа лайв видеа, защото "им е част от работата" и за да накарат хората да инвестират. Хората инвестират като видят добри резултати - вие използвате тия видеа, за да мажете и да убеждавате хората (и себе си), че всичко е наред и супер. А то всъщност не е... ако изкарате 3млн. приход от ИП за календарната година пак ще е успех, нищо, че това не стига и за дъвки на инвеститорите.не познаваш, защото познаваш само некадърници.
Коментар
-
гуруто като го гледам прави по 1-2 лайва на седмица и това си му е част от работата, понеже много от зрителите, впоследствие инвестират при него.. а вие просто сте безработни кибици1-2 лайва седмично няма как да се сравняват с по няколкостотин поста от вас седмично
Не знам други изпълнителни директори да записват 2 пъти седмично по 1-2 часа лайв видеа, защото "им е част от работата" и за да накарат хората да инвестират. Хората инвестират като видят добри резултати - вие използвате тия видеа, за да мажете и да убеждавате хората (и себе си), че всичко е наред и супер. А то всъщност не е... ако изкарате 3млн. приход от ИП за календарната година пак ще е успех, нищо, че това не стига и за дъвки на инвеститорите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
Той сигурно и гуруто ти така от много работа и прави по 5 клипчета от по час на ден - явно и той много "работи"А за Детелинката вече знаем колко си наясно - да не би нещо да му се мазниш, че така яростно го защитаваш? Да не би трохичките, дето кълвеш, да идват от неговата "милионерска" ръчица?
Чакаме ГФОто - бих те помолил поне веднъж в живота си да не лъжеш и да ни кажеш кога ще го качите в ТР - нали го играеш много вътрешен1-2 лайва седмично няма как да се сравняват с по няколкостотин поста от вас седмично
Коментар
-
Офертата ми още стои - хващайте там топ орлетата да извадят данъчни декларации, платежни нареждания и да си мерим данъците. Всеки път като го напиша и се покриваш.
Тия "акции" бас ловя, че не фигурират в никоя данъчна декларация на инвеститори и орлета, а по закон се декларира притежания на такива активи - ако са истински акции, де.накрая колко половин милион ли щеше да дължиш за баса?
Коментар
-
Тука само олигарси и топ бизнесмени пишете.. затова кибичите 24/7 в тоя форум да си чешите езиците.. ако наистина работехте нещо нямаше да пишете отговори в рамките на 5 минути след всеки мой пост.. ;
безработни на социал си въобразяват, че са милионери..той Детелинов,дето е на 22 е внесъл повече данъци,отколко вие тука всичките заедно през целите си животи бе..
Тия "акции" бас ловя, че не фигурират в никоя данъчна декларация на инвеститори и орлета, а по закон се декларира притежания на такива активи - ако са истински акции, де.Last edited by RimogarDD; 29.06.2021, 08:56.
- 1 like
Коментар
Коментар