If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако не си гледал - заповядай - https://www.facebook.com/groups/sofi...4678590710025/
Няма таква излагация, честно. Направо ИМ и компания избиват тъпомера за пореден път - говорят по теми, за които са крайно некомпетентни "биткойните са в интернета" "няма флашка, няма кодове" "Интернет е проектиран от някой - този някой знае неща, за които ние не знаем" "на интернет да се дръпне шалтера"... олеле майко, събери си версиите.
Михайлов е много прав, ама вие сте с малки мозъци и не можете да го зацепите още - ако по целия свят започнат такива погроми както в Китай по миньорите (сринаха 50% цената само един Китай) тоя бития кон няма да струва и токът, който изразходва за една транзакция... и милионите, които сте си ги натъпкали "на сигурно" в койни, вместо в злато примерно ще се изпарят по-бързо и от хиперинфлация...
Койните стават само за печалба от дейтрейдинг спекулации, но не и за съхраняване на стойност (store of value).
Ако не си гледал - заповядай - https://www.facebook.com/groups/sofi...4678590710025/
Няма таква излагация, честно. Направо ИМ и компания избиват тъпомера за пореден път - говорят по теми, за които са крайно некомпетентни "биткойните са в интернета" "няма флашка, няма кодове" "Интернет е проектиран от някой - този някой знае неща, за които ние не знаем" "на интернет да се дръпне шалтера"... олеле майко, събери си версиите.
А ти защо си купи апартамент в Монако, както сам каза на Ивелин в неговото последно видео ?
За тия пари няколко къщи в ИП щеше да си вземеш
Или викаш просто да диверсифицираш малко портфолиото
Това е някаква шега, нали ? Вписва ли се в горните определения да се изразяваш като жена и мислиш за себе си в женски род.
Уж мъжкар, пък накрая - Криселда . Има нещо дълбоко сбъркано в цялата работа, но специалистите само могат да кажат....
А колко трябва да си отчаян и объркан, за да кажеш във видео, че децата ти не те обичат, не знам.
Подозирам и че жена му не му пуска вече....
Моята жена Вася ми пуска всеки ден.. проблемът е, че на теб в близките години никой мъж не ти е пускал
Още преди време писах тук, че тугедърците с гордост и възхищение разказват и признават (както той им се е хвалил), че гуруто Ивелин влиза във форумите (и в частност тоя форум и тема) и троли участващите, така че не мисля, че има изненадани. Горките - дори не трябва да ги пита човек - само като им споменеш за форумите и те се отприщват на приказки - на мен ми остава само да слушам
В миналите години винаги е имало хора, за които думите чест, доблест, мъжество, едниство, жертвоготовност и луда отдаденост на род и родина са били начин на живот.
Това е някаква шега, нали ? Вписва ли се в горните определения да се изразяваш като жена и мислиш за себе си в женски род.
Уж мъжкар, пък накрая - Криселда . Има нещо дълбоко сбъркано в цялата работа, но специалистите само могат да кажат....
А колко трябва да си отчаян и объркан, за да кажеш във видео, че децата ти не те обичат, не знам.
Подозирам и че жена му не му пуска вече....
А ти защо си купи апартамент в Монако, както сам каза на Ивелин в неговото последно видео ?
Ти сериозно ли мислиш, че Тотендальо има толкова пари, че да си купи нещо в Монако? Нали му плащат по 3лв на пост тука - едва ли е събрал толкова много пари - не е толкова плодовит
И за да не съм офф - Ивелине, Тотке - защо пак ще закъснеете с ГФОто за 2020та? Какво има или няма вътре, че сте така уплашени? Слуховете са, че Ивелинчо Криселдата е почнал да си изпуска нервите по-честичко... защо ли?
ти чувал ли си за бизнес, чиято цел да не е генерирането на печалба? Вие като се облагодетелствата финансово какво правите? наливате парите си в американската икономика през борсата.. а те поне ги наливат в България за разлика от вас..
И все пак моля посещаващите да се замислят по време на посещението си и преди да решите да инвестирате в това място (защото ще има опит да Ви привлекат с подобни на горните приказки), поинтересувайте се за:
- начинът на инвестиране в ИП - прозрачен или непрозрачен
- финансовата грамотност на хората, които ще ви увещават да инвестирате в ИП
- поведението на всички членове на индивидите свързани с или около ИП
Вече има достатъчно информация в интернет и медиите, така че преди да се впускате в инвестиции, направете си собствено проучване.
Що се отнася за ИП, отново да кажа - идеята е прекрасна, реализацията е много добра. Аз самият почти се бях включил в схемата.
Но горните 3 неща реално показват, че идеята зад ИП е съвсем друга - финансово облагодетелстване на конкретни личности на гърба на всички хора с патриотично мислене!
Абсолютно непрозрачност и неотчетност на средствата, невъзможност за проследяване на никакви средства, инвестиране на доверие, постоянно промиване на мозъка за всевъзможни нови и нови инвестиционни възможности....
Всички признаци на една модерна схема!
ти чувал ли си за бизнес, чиято цел да не е генерирането на печалба? Вие като се облагодетелствата финансово какво правите? наливате парите си в американската икономика през борсата.. а те поне ги наливат в България за разлика от вас..
В миналите години винаги е имало хора, за които думите чест, доблест, мъжество, едниство, жертвоготовност и луда отдаденост на род и родина са били начин на живот.
Днес тези хора почти липстват, особено в този форум. Разпръснати са по различни краища на нашата страна и линеят ден след ден, самотни. Беше така, докато не се създаде един резерват, в който те намериха своето място и един по един се събират в останалото кътче земя, където са сред себеподобни. Това място се нарича ,,Исторически парк".
Ако в теб е останала частица от старите герои, задължително го посети и се запознай с последните такива!
И все пак моля посещаващите да се замислят по време на посещението си и преди да решите да инвестирате в това място (защото ще има опит да Ви привлекат с подобни на горните приказки), поинтересувайте се за:
- начинът на инвестиране в ИП - прозрачен или непрозрачен
- финансовата грамотност на хората, които ще ви увещават да инвестирате в ИП
- поведението на всички членове на индивидите свързани с или около ИП
Вече има достатъчно информация в интернет и медиите, така че преди да се впускате в инвестиции, направете си собствено проучване.
Що се отнася за ИП, отново да кажа - идеята е прекрасна, реализацията е много добра. Аз самият почти се бях включил в схемата.
Но горните 3 неща реално показват, че идеята зад ИП е съвсем друга - финансово облагодетелстване на конкретни личности на гърба на всички хора с патриотично мислене!
Абсолютно непрозрачност и неотчетност на средствата, невъзможност за проследяване на никакви средства, инвестиране на доверие, постоянно промиване на мозъка за всевъзможни нови и нови инвестиционни възможности....
Всички признаци на една модерна схема!
Днес тези хора почти липстват, особено в този форум. Разпръснати са по различни краища на нашата страна и линеят ден след ден, самотни. Беше така, докато не се създаде един резерват, в който те намериха своето място и един по един се събират в останалото кътче земя, където са сред себеподобни. Това място се нарича ,,Исторически парк".
Ако в теб е останала частица от старите герои, задължително го посети и се запознай с последните такива!
Ясни са критериите на форума. Питайте си го Ивелинчо. Дано ви отговори.
Е то е ясно, че няма да ни отворориш Ивелинчо Иска се определен характер за това.
Аз и не търся отговор от теб, разбира се, ясен си ми.
Продължавам да те питам, защото все повече хора влизат и ще влизат в този форум след грандиозните ви изцепки с всичките дотук ивенти, организирани от вас (между другото замисли се, защото заради твоята некадърност не можете да направите една добра организация на ивент и съответно после ревете, че ние сме си виновни, че никой не си посещава цирка).
А колкото повече информация има за тях, толкова повече ще си отварят очите в какво и с какво се за забъркали.
Така, че аз реално не чакам отговор от теб
Коментар