IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Купувам карта за отстъпки. Мога да прежаля 10 кинта

Един от коментарите :
    "Atanas Petkov Служителите на ТВ7 със SaveCard могат да се радват на 10% личен бонус. Enjoy"
    http://aderture.sci.sc/

Коментар

• Първоначално изпратено от Simeonbg Разгледай мнение
      критика ? хумор? ако беше само това добре ,но то не е.в пряк смисъл се казва ,че сме секта.
      Една поговорка гласи: Умния винаги отстъпва.. аз ще допълня само с деянията си може да докажете обратното , че не сте еди какаво си а сте еди какво си ... Не искам лично и директоно да обиждам някой, затова не ме провокирайте лично да ви донеса ип-то си. И никога не забравяйте всеки има право на мнение, аз уважавам вашите, така че приемето моето и дори това не една телевизия колкото и трудно да ви се вижда това. И пак казвам, че ако сте реална компания, която печели от потребление на услугата а не от привлечени партньори и се стремите да навлезете на Европейския пазар ... трябва да сте готови да получавате и по-силни удари от този днес. Неизбежно е да си в публичния сектор, да се говори за теб на улицата и по кафетата и да не си способен да поемаш удари и да ги обръщаш в своя полза.. Учете се от такива моменте ... вие се защитавате като девствени женички ....Все пак сте бизнесмени нали...
      Last edited by enchoss; 22.04.2013, 16:30.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Simeonbg Разгледай мнение
        критика ? хумор? ако беше само това добре ,но то не е.в пряк смисъл се казва ,че сме секта.
        Черкезови, сигнализирахте ли вече юрЕдическия отдел на Сектата-Пирамида SCI по случай Новината в ТВ 7 ? Действайте по бързо докато все още съществувате като Секта-Пирамида-Компания-Корпорация-???
        Last edited by Barona; 22.04.2013, 16:28.
        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Купувам карта за отстъпки. Мога да прежаля 10 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от enchoss Разгледай мнение
            Хора от SCI , ако всичко ви е наред и самие вие вярвате на 100 % на компанията защо се впрягате от подобна критика и хумор? Аз се впрягам на думите на някой само когато се почувствам уязвим и несигурен ... а вие?
            Това вашто не е критика а последователно очерняне и разколебяване на вярата на светлите последователи и БП от корпорацията.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• критика ? хумор? ако беше само това добре ,но то не е.в пряк смисъл се казва ,че сме секта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Престани да казваш Секта, че ще ти цитирам закони от конституцията и ако продължиш ще изпратя покана на ОДП Пловдивр ще те намерят по ай пи то и тогава ще видим дали ще съчиняваш истории с Бареков, сигулен че той ще накаже служителите си още днес.
                Хора от SCI , ако всичко ви е наред и самие вие вярвате на 100 % на компанията защо се впрягате от подобна критика и хумор? Аз се впрягам на думите на някой само когато се почувствам уязвим и несигурен ... а вие?

Коментар

• Как може да вярвате на телевизията която всеки ден ни залива с негативна,невярна и непотвърдена ,частична информация?!Хубавото е че все повече хора си отварят очите.Не говоря за SCI ,а като цяло.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    ще ти цитирам закони от конституцията и ако продължиш ще изпратя покана на ОДП Пловдивр

Коментар

• Първоначално изпратено от enchoss Разгледай мнение
                      Преди малко ми се обади Бареков, не може да се опише с думи колко съжелава, че има нещо общо с тази медия .... сега така се наплашил, че замалко да си развали обяда... видя ми се много бледен по телефона ... а след като поска и да го покрия за година, две разбрах, че нещата сериозно са се омазали таЗи сутрин ... Как ли не ми се моли, намокри ми се ухото .. рев ви казвам ....много се е уплашил.Така, че мили хора от тази секта.. оп компания , моля ви само Бареков не закачайте, Фродо го давам отма...
                      Престани да казваш Секта, че ще ти цитирам закони от конституцията и ако продължиш ще изпратя покана на ОДП Пловдивр ще те намерят по ай пи то и тогава ще видим дали ще съчиняваш истории с Бареков, сигулен че той ще накаже служителите си още днес.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Хахахах

Преди малко ми се обади Бареков, не може да се опише с думи колко съжелава, че има нещо общо с тази медия .... сега така се наплашил, че замалко да си развали обяда... видя ми се много бледен по телефона ... а след като поска и да го покрия за година, две разбрах, че нещата сериозно са се омазали таЗи сутрин ... Как ли не ми се моли, намокри ми се ухото .. рев ви казвам ....много се е уплашил.Така, че мили хора от тази секта.. оп компания , моля ви само Бареков не закачайте, Фродо го давам отма...

Коментар

Не ми се мисли тази медия какво я чака заради тази клевета!
                          Хахах, Черкезов.... Нещо взе другите медии да плашиш Хайде плаши ТИМ де

Коментар

ще споделя мнението на един човек

Може ли да сте толкова невежи и така да се излагате, като коментирате неща без дори да сте ги проверили? SCI не плащала данъци! А дали това е пирамида, секта или легален бизнес, КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ ВЕЧЕ СА СЕ ПРОИЗНЕЛИ, поинтересувайте се, невежи люде!!! Не сте пръвите, които хвърлят гнусните си плюнки по един напълно легален бизнес, само че тези които бяха преди вас им се доказа легалността на бизнеса. Не ми се мисли тази медия какво я чака заради тази клевета!
                            То се знае, прокуратура, съд, глоба, спиране правата на телевизията и евентуален затвор за автора на статията...

Коментар

• ще споделя мнението на един човек

Може ли да сте толкова невежи и така да се излагате, като коментирате неща без дори да сте ги проверили? SCI не плащала данъци! Абе я идете в данъчното и направете справка,как не ви е срам!За всеки облагаем паричен бонус компанията лично превежда парите в НАП и на края на счетоводната година издава служебна бележка на всеки един, за да си попълни данъчната декларация, като го освободжава от досадата сам да ходи и да си плаща данъците!!! Национален Християнски Център е абсолютно легална евангелска организация с нестопанска цел, чийто ръководител е Светослав Петров. Освен да говори върху Библията и да учи хората на морал, за бизнес там и дума не се споменава. Бизнесът си е бизнес и е нещо съвсем различно! За ваше сведение, пастор Светослав Петров не е нито луднал гуру, нито сектант, за какъвто говорите. Това е човек с изключителни достойнства и не случайно са го споделвали 25 500 човека, които ежедневно пазаруват използвайки картата за отстъпка. Ако имахте поне малко имнтелект щяхте да се поинтересувате за какво става дума и най-малктоо щяхте да се възползвате от тази възможност да пазарувате с отстъпка, защото това е социален проект, който осигурява спестявания на хиляди български семейства, с което и държавата дори не може да се похвали!!! Вместо да се насърчава българския бизнес, завистниците с рамки в главите само плюят в безсилието си! А дали това е пирамида, секта или легален бизнес, КОМПЕТЕНТНИТЕ ОРГАНИ ВЕЧЕ СА СЕ ПРОИЗНЕЛИ, поинтересувайте се, невежи люде!!! Не сте пръвите, които хвърлят гнусните си плюнки по един напълно легален бизнес, само че тези които бяха преди вас им се доказа легалността на бизнеса. Не ми се мисли тази медия какво я чака заради тази клевета!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнение
                                Ама Plovdiv24.bg явно са се поддали...
                                Plovdiv24 е основната медия за пропагандата на кмета на Пловдив, който е от ГЕРБ. Не знам дали са реално свързани или просто лижат задници. Та кмета е пускал публикации във фейса с поздрави към партньорите на СЦИ.... правете си изводи.

Иначе много странно изведнъж всички медии се включиха, прилича на контролирано разпадане
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X