Първоначално изпратено от Indipendent
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеSCI е нужна на България така както въздуха и слънцето за всяко живо същество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Indipendent Разгледай мнениеЩе спрат ли да се набират бизнес партньори?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Не е ли малко нагло SCI да си прави безплатна реклама?
https://www.facebook.com/subwaybg?fref=ts
Уж сте светли души
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеПоздрав за всички светли хора от SCI Time is ticking away
Истината е , че държавата си има по-важна задачка в момента - изборите .
Подсказвам - корпоративен вотLast edited by Prosperity; 22.04.2013, 18:14.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Поздрав за всички светли хора от SCI Time is ticking away
Истината е , че държавата си има по-важна задачка в момента - изборите .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ProsperityШокиран съм от цензурата, която се налага в този форум. Моят пост разкриващ цялата истина за публикациите в медиите току що беше изтрит!!! Дано новите собстеници на инвестор се окажат читави и светли хора и направят нещо по въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнениеА защо не продажба на франчайз ? По тази логика и McDonald's е пирамида.
Да, но тук ще излезе някои умен човек и ще каже,"да де но който купува Mcdonald's не продава франчайза на други който го искат. И точно това е новото при SCI. Съчетаването на личния бизнес aka. франчайз с мрежовия маркетинг.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнениеА защо не продажба на франчайз ? По тази логика и McDonald's е пирамида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми, като знам че синковеца рупа през ден тамСега е момента да приключат с всички пирамидални образувания и може да стане нещо от тях. До момента обаче в който събират по 3000-1800-600 - ПИРАМИДА!!!!!
Да, но тук ще излезе някои умен човек и ще каже,"да де но който купува Mcdonald's не продава франчайза на други който го искат. И точно това е новото при SCI. Съчетаването на личния бизнес aka. франчайз с мрежовия маркетинг.http://aderture.sci.sc/
Коментар
-
Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнениеЕдин от коментарите :
"Atanas Petkov Служителите на ТВ7 със SaveCard могат да се радват на 10% личен бонус. Enjoy"Сега е момента да приключат с всички пирамидални образувания и може да стане нещо от тях. До момента обаче в който събират по 3000-1800-600 - ПИРАМИДА!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТова вашто не е критика а последователно очерняне и разколебяване на вярата на светлите последователи и БП от корпорацията.доста обезпокоително !
Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?
Коментар
Коментар