IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Мерси че показа снимката.
    Искам сега да видя окапалите визиономии на тези които твърдяха че колегата на снимката карал лизингово БМВе. Според вас, с този чек от над 200 000лв., колегата не може ли да си купи 4 БМВета, при това нови, с всички екстри, при това 5 тица и да ги плати в брой?! Може но е умен и не го прави. Предполагам си пази средствата за завоюването на азиатските пазари, защото там наема на зала в Кемпински ще е малко по скъп от колкото във България.
    Този чек може да ти го направи всяка рекламна агенция за 5 лева (т.е. около 2 квадрата картон и едностранен едноцветен печат). Какво точно доказваме с него?
    И да, ако си провериш компенсаторната схема с колите, ще видиш, че никой не ти ги подарява, а има плащане на лизинга спрямо месечни приходи. Ти го отричаш това ли? И смяташ, че някой с картонения чек си купува кола кеш?

Коментар

• Колега Дюрекс, никоя корпорация не е вечна.
      Но имай на предвид че докато Пасто Петров е жив и здрав, вероятноста да изчезнем е равна на нула. СЦИ е създадена с божието провидение и пронизителен лъч светлина е озарил ума на всеки член на фамилията. С такава благосровия от начилнака, трудно някой ще ни бутне от върха в следващите 100-200 години, стига да имаме добра устна приемственост между поколенията разбира се.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Много атаки срещу SCI, но отново доказват моята теза, че я нямат способността да защитят каузата си. Но просто ме е страх да пиша вече, че ще викнат адвокатите...

А иначе само едно не мога да разбера, как така такава компания(не е корпорация) съществува, като преди 15/20г даже и повече години другите развити страни са се борили и приели нови закони срещу пирамидите? Как така държавата допуска такава схема да се разпространи? Не виждам логика... Най близката съседна държава е Турция в която е описано, че е строго забранено такава структура да бъде създадена. Много въпросителни, а няма отговори

Не знам как биха излезли извън България? Или освен да се внедрят в такива държави в които го нямат този закон, така ми изглежда по логично. Македония, Сърбия може би Румъния. А ЕС какво ще каже за тая схема и структура???

А ако се забрани и изчезне SCI, какво ще стане с парите на хората? Как ще им върнат парите, а изобщо имали такава схема да бъдат върнати парите на хората??? Тези карти ще изчезнат както и постерминалите? Пак много въпросителни

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
          Мисля, че обичайните заподозряни, очернящи нашата светла корпорация в темата се отричат от нея. Нека да бъде затворена, няма смисъл това да продължава...

Имаме Фейсбук страница всеки може там да пита и да получи отговор, но явно ви е трудно да спорите с капацитетите на фирмата и затова сте избрали да го правите тук
          Колега,

аз ти казвам съвсем приятелски, че ме дразнят подобни фрази ( корпорация ). Не съм ги срещал по нашето законодателство, никой не си позволява да се рекламира така за нещо, което не съществува юридически в БГ, а ти продължаваш.

Пращайте ми призовката да ми докажете, че сте "корпорация" по нашето законодателство, за да ви подпукам па аз насреща.

П.П. По-внимателно ти казах с термините и думичките преди да ги ползваш, че утре ще почна да чета, че сте междугалактическа империя още малко.

Имаш международно право - виж там дефинициите за корпорации, нали имате правен отдел.

Не ме карай да пусна 20 лични съобщения на "свидетелите" тук и да ви подкараме с колективен иск, че си самозванец за нещо, които не съществува в БГ като юридеческа рамка - демек корпорация и да видиш как СДИ ще се разграничат веднага от теб, понеже предполагам, че нямаш даже и постоянен трудов договор към тях, а се изказваш от тяхно име и за тяхна сметка. Накрая ще те осъдят и те, да ти е по-готино.

Доста по-големички от вас кат' Водафон и сие не си позволяват подобни гръмки фрази и затова ти казах, че ме дразниш. Свали си леко изказа помолих.

Търговско дружество - дребен бизнес се водите по нашето законодателство за момента. Такива в БГ има поне 300 хил. регистрирани, но не са толкова нагли да парадират, че били корпорации.
          Last edited by marandi; 03.04.2013, 00:51.

Коментар

Мисля, че обичайните заподозряни, очернящи нашата светла корпорация в темата се отричат от нея. Нека да бъде затворена, няма смисъл това да продължава...

Имаме Фейсбук страница всеки може там да пита и да получи отговор, но явно ви е трудно да спорите с капацитетите на фирмата и затова сте избрали да го правите тук
            Колега остави ги да се радват на глупостите си. Фамилията расте с всеки изминал ден, а г-жа Бене вече страда от първите си старчески бръчки и е самотна...
            SCI е шансът да покажем на другите народи, че ние българите сме нация от победители !

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Чл. 9. (1) Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.

Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:
              1. нанесена публично;
              2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;

2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета , от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.
              :
              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                Хахахаха... иска ли ти се да заключат темата пак, умирате от яд, че тук не можете да изтривате неудобните коментари и да блокирате профилите на участниците във Форума както го правите във страницата на SCI във Фейсбук... Да, ама Не !!! А и ви дразни това, че този Форум излиза най горе когато се напише в Гугъл името на Пирамидата SCI, така всеки може да се информира за вас преди да се реши да гризне дървото като стане БП(Балък с Пари) на SCI...
                Чл. 9. (1) Престъпление е това общественоопасно деяние (действие или бездействие), което е извършено виновно и е обявено от закона за наказуемо.

Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:
                1. нанесена публично;
                2. разпространена чрез печатно произведение или по друг начин;

2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр. 21 от 2000 г.) За клевета, извършена при условията на предходната алинея, както и за клевета , от която са настъпили тежки последици, наказанието е глоба от пет хиляди лева до петнадесет хиляди лева и обществено порицание.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Там като питаш защо им е толкова слаба мрежата, какво се случва като свършат БП или подобни неудобни неща или те банват или ти се нахвърлят зомбитата повтарящи "аз вярвам и ще успея, това е за мен!"

Щом сте толкова светли хора и спасители на нацията по време на криза не трябва да се страхувате от критика нали? И няма да искате единственото място където се обсъжда схемата да е контролирано от вас, а?
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение

Хахахаха... иска ли ти се да заключат темата пак, умирате от яд, че тук не можете да изтривате неудобните коментари и да блокирате профилите на участниците във Форума както го правите във страницата на SCI във Фейсбук... Да, ама Не !!! А и ви дразни това, че този Форум излиза най горе когато се напише в Гугъл името на Пирамидата SCI, така всеки може да се информира за вас преди да се реши да гризне дървото като стане БП(Балък с Пари) на SCI...
                    Last edited by Barona; 03.04.2013, 00:17.
                    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Мисля, че обичайните заподозряни, очернящи нашата светла корпорация в темата се отричат от нея. Нека да бъде затворена, няма смисъл това да продължава...

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                        Колеги Наивник,Бертрам и...................
                        Не се хабете да спасявате наивните души...
                        Прав си колега Ае лека и доходна!!! Че трябва да се ляга, че да се става и да се мъчим утре пак пари да вадим. Лесно им е на фараоните и кандидат милионерите, но аз знам, че парите не ги сере магарето

Коментар

• Първоначално изпратено от abraham Разгледай мнение
                          Няма проблем - чукни ми ник-а в гугъл и ще ти изляза с адреси и телефони, понеже също съм юридическо лице.

П.П. Пращайте призовката и да ви вкарам па аз един контра-иск защо уронвате моя престиж

Ще въртим хартии, ама купон да става, налЕ?

Коментар

• Колеги Наивник,Бертрам и...................
                            Не се хабете да спасявате наивните души...( ударението е на първата сричка на души)!!!!

Имам едно "приятелче",което живее над 20 години у Немъчко(Германия)Х...й хваща,работа не хваща!!!!!Последния път,като се чухме(преди два-три дни),ми сподели,че си направил някакво сайтче и продавал печелившите числа от тяхното тото...Току що беше получил 150 еврака от някакъв швейцарец............Вярвам му......Имаме общи спомени.......

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Аз си чакам Боингите
                              Бъркате... Аз не съм Кристина да регистрирам ХХ профила.

Призовавам администратор да провери моето IP, за да се види, че не става дума за 1 и същ човек и да го оповести пред всички вас.

Коментар

• Цитат от abraham: Защитниците на SCI не смятат , че трябва да дават отговор във форум, чиято цел е да очерня, клевети и обижда легитимно търговско дружество. Търговските дружества според правото си имат репутация, и всяко действие уронващо репутацията им подлежи на санкция!

Никой повече и никога да не пише във форума в тази тема, да се заключи да се изтрие и да се забрави завинаги!!! Ако някой очерни, клевети и обижда SCI всеки човек влиза в затвора, куп адвокати идват по домовете на хората, аз вече се страхувам... Просто адвокатите трябва да следят форумите и да следят кой какво пише, нека да има страх,нека да има заплахи нека хората да знаят, че SCI е върха, дори и държавата не може да се справи с тях!!!

Внимавайте съфорумци, не пишете повече, адвокатите пътуват към домовете ви (а как са ви намерили по адрес и са дошли на вратата ви, ще ви кажат, че са имали 6-то чувство)

Коментар

Working...
                                X