IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-вероятно няма да ти се върже никой.Ако си за друго изпратен-пак не става.
    Ако действително мислиш,това което пишеш-яко са те увъртяли.Предполагам ,утре няма да си тука да защитаваш тезите си.Интересно ми е ...какъв ще е следващия типаж ,който ще се появи.Жена,мъж...професия..?

Коментар

• Ми да спра и аз да чета твоите май така ще е най добре?

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
        Василчо, послушай съвета на баща си. От всички хора на света, само родителите могат да ти дадат полезен съвет, защото само те ти мислят доброто.
        Всеки има право на мнение, ще бъде ли измислен някакъв продукт според теб който да е еквивалент на химера за всичко и да се харесва от всички и да е много евтин? и да е по джоба на всеки... не мисля.

Колкото и да са хубави iphone-ите винаги ще се намери някой който да предпочете Нокиа или HTC или Самсунг Галакси пред тях, защото хората са различни, всеки вижда света по различен начин...

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
          Да речем че някой се е регистрирал като клиент както правят повечето, компанията е спечелила 8 лева от него той е платил 50 лева, а правиш ли си сметка че само смс-ите които тя изпраща за всяка една твоя покупка за да си сигурен че от тъпката ти е отчетена и не си "измамен" й струва повече от 50 лева като сумираш всичките смс-и за 2 години които си получил от 1000-дите покупки, и още нещо за 2 години си направил 20 000 потребление, от това потребление ако компанията печели средно по 5% (давани и от търговския обект а не от твоето потребление) тези 1000 лева не са ли по удовлетворяващи тъй като не са еднократни и има потенциала да станат повече...
          Не ми се обяснявай, вече не ти чета постовете.

Коментар

Протестанството е секта? ТИ определено си яко заблуден пич хаха :Д
            Протестантството може да не е секта....
            Български Християнски Център на пастор Петров Е секта. Ти, Василчо, познаваш хора от сектата само покрай СКИ, а аз познавам такива не само покрай СКИ и трябва да ти кажа, не е много приятно място. Свиква се, доколкото разбирам, но не е приятно.
            Трудно се откачаш, но това изглежда е част от нещата, с които се свиква.
            Знаеш ли, че ако някой от сектата ти намери работа, трябва да му даваш 10% от заплатата си? Отделно 10% за Господ.

Коментар

Позволи ми да не се съглася с теб. 90% от раздадените комисиони идват от бинарното дърво - т.е. от привлечени нови "потребители на системата", или БП.
              Никой не печели 1000 лева от мижавия половин процент за потребление. НИКОЙ!
              Да речем че някой се е регистрирал като клиент както правят повечето, компанията е спечелила 8 лева от него той е платил 50 лева, а правиш ли си сметка че само смс-ите които тя изпраща за всяка една твоя покупка за да си сигурен че от тъпката ти е отчетена и не си "измамен" й струва повече от 50 лева като сумираш всичките смс-и за 2 години които си получил от 1000-дите покупки, и още нещо за 2 години си направил 20 000 потребление, от това потребление ако компанията печели средно по 5% (давани и от търговския обект а не от твоето потребление) тези 1000 лева не са ли по удовлетворяващи тъй като не са еднократни и има потенциала да станат повече...

Коментар

баща ми е скептик като вас и ми е казал да не му говоря за това
                Василчо, послушай съвета на баща си. От всички хора на света, само родителите могат да ти дадат полезен съвет, защото само те ти мислят доброто.

Коментар

Василчо, гложди ме един въпрос, няма как да не те попитам.
                  Майка ти, татко ти - те знаят ли с какво си се захванал?
                  Знаят ли, че си с двата крака във финансова пирамида и с единия крак в "протестантска" секта?
                  Протестанството е секта? ТИ определено си яко заблуден пич хаха :Д, да знаят с какво се занимавам майка ми ми има доверие но баща ми е скептик като вас и ми е казал да не му говоря за това но не го обвинявам от друго поколение е и по негово време не е имало такива неща, а и пирамидите от преди 20 години са си изиграли своята роля, там печалбата е идвала от нови регистрации но е било ясно че все някога това ще се изчерпа не е имало продукт или услуга както в СЦИ който да задържи приходите и да позволи да се изплащат дивиденти

Коментар

• Василчо, гложди ме един въпрос, няма как да не те попитам.
                    Майка ти, татко ти - те знаят ли с какво си се захванал?
                    Знаят ли, че си с двата крака във финансова пирамида и с единия крак в "протестантска" секта?

Коментар

Извинявай че ще те разочаровам но не бягам никъде а ето и отговора ми:

"създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е ПРОДАЖБАТА или ПОТРЕБЛЕНИЕТО на СТОКИ и УСЛУГИ, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата;" Това което е описано в члена е ПИРАМИДА, в нея стока и услуга няма, тука инструмента на услугата който предоставя СЦИ е картата а услугата спестяването от лични покупки. Този елемент не го е имало в пирамидите. няма и да го има. Принципа в СЦИ не е набутай другарче както четох някаде, а е сподели нещо от което си доволен и направи човека до теб успешен....
                      Компанията и хората които изграждат мрежа печелят от потреблението то е постоянно, другите бонуси са само в процес на изграждането и са еднократни Стокоборота го има днес, има го и утре... Компанията е клиентски ориентирана, 95% от хората в SCI ще са дали само 50 лева и ще печелят 500-1000 лева на годишна база в зависимост от тяхното потребление. Никой от вас няма да се набута с франчайз спокойно той е за тези които искат да постигнат високи резултати
                      Позволи ми да не се съглася с теб. 90% от раздадените комисиони идват от бинарното дърво - т.е. от привлечени нови "потребители на системата", или БП.
                      Никой не печели 1000 лева от мижавия половин процент за потребление. НИКОЙ!

Коментар

Repost, че нещо май отбягваме неудобните въпроси:

Василчо, мамин златен! Не бягай по тъч-линията.
                        Попитах те конкретен въпрос - като бъдещ икономист, смяташ ли, че СКИ ООД нарушава чл. 68в във връзка с чл. 68ж, т. 14 от ЗЗП, а не да ми растягаш локуми!?! Закона ясно посочва случай, в който дадена система за пирамидални продажби се счита за нелоялна търговска практика.
                        Та пак да пробвам - според теб, след като си виждал истински виртуални офиси и истински фактурни бележки с очите си - СКИ съгласно закона лоялна или нелоялна търговска практика е?
                        Извинявай че ще те разочаровам но не бягам никъде а ето и отговора ми:

"създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е ПРОДАЖБАТА или ПОТРЕБЛЕНИЕТО на СТОКИ и УСЛУГИ, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата;" Това което е описано в члена е ПИРАМИДА, в нея стока и услуга няма, тука инструмента на услугата който предоставя СЦИ е картата а услугата спестяването от лични покупки. Този елемент не го е имало в пирамидите. няма и да го има. Принципа в СЦИ не е набутай другарче както четох някаде, а е сподели нещо от което си доволен и направи човека до теб успешен....
                        Компанията и хората които изграждат мрежа печелят от потреблението то е постоянно, другите бонуси са само в процес на изграждането и са еднократни Стокоборота го има днес, има го и утре... Компанията е клиентски ориентирана, 95% от хората в SCI ще са дали само 50 лева и ще печелят 500-1000 лева на годишна база в зависимост от тяхното потребление. Никой от вас няма да се набута с франчайз спокойно той е за тези които искат да постигнат високи резултати

Коментар

• Repost, че нещо май отбягваме неудобните въпроси:
                          Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
                          На първия въпрос ще отговоря, че няма как да успееш ако си нелоялен в СЦИ има такива бизнес партньори да но това е защото не са добре обучени. В компанията няма конкуренция а кооперация защото всеки има изгода да помага на другия и да разраства мрежата.
                          Василчо, мамин златен! Не бягай по тъч-линията.
                          Попитах те конкретен въпрос - като бъдещ икономист, смяташ ли, че СКИ ООД нарушава чл. 68в във връзка с чл. 68ж, т. 14 от ЗЗП, а не да ми растягаш локуми!?! Закона ясно посочва случай, в който дадена система за пирамидални продажби се счита за нелоялна търговска практика.
                          Та пак да пробвам - според теб, след като си виждал истински виртуални офиси и истински фактурни бележки с очите си - СКИ съгласно закона лоялна или нелоялна търговска практика е?

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                            И причината за това е че сте пирамида и ако я обявиш това ще лъсне, то пак лъсна. Ходих на презентация вече, стига ми толкова промивка.
                            Представяш ли си, ако започнеш да ходиш и на обученията в пет звездния хотел, как ще се зомбираш като зомбиран тиин

Коментар

Като толкова искате да разберете и имате въпроси елате на презентация само там може да ви се отговори, защото информацията е конфиденциална и е предназначена само за хората правещи бизнеса както и за клиентите,
                              И причината за това е че сте пирамида и ако я обявиш това ще лъсне, то пак лъсна. Ходих на презентация вече, стига ми толкова промивка.
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

2,50 но не е задължително да ги получава, в груповия бонус има условия ако не ги изпълниш не се получават но има и др бонус но там поколенията са ограничени така печелят само тези които се занимават активно но дори и да не правиш нищо имаш ли изградена мрежата пасивния приход ще идва от самосебе си, все едно пари от наем но с мн по малка инвестиция от 100 000 и с потенциал за в пъти повече.
                                хахахах
                                а колко ще вземе този който е на 19 нива над мен, а на 18, а на 5 )
                                Пич ти си много зле
                                Човека по долу ти даде пример как не винаги шефа взима много повече от служителите, но ти като вещ и знаещ тиин продължаваш с глупостите .
                                Значи викаш работниците хранят шефа, а не шефа да дава работа на работниците за да може те да си хранят семействата ).
                                Боже колко мъка има по тоя свят. Съвсем са ви сдухали в тия университети.

Коментар

Working...
                                X