IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега... работата там е, че има бая компании на супер цени, направо мечта... И в същото време сме на исторически връх.

Но не в това е проблемът, а в това, че всичкото капитал отива в тех шитни и койни. И колкото повече скачат тия шитни, толкова по-малко смисъл има да слагаш парите другаде. Как да се дигне цената, ако няма купувачи? Кой бизнес може да докарва по 50% на година с гаранция от държавата. Всичкото Тръмп се е набалбукало с койни и ще им дига цената директно с декрети.

Аз продължавам да съм купувач към момента. Тактически разпродавах малко газодобив вчера, ако и да има бая нагоре там. Просто експозицията е тежка.

Коментар

• А тук кой се наака,пак ли ватника.От много ловене на падащи ножове накрая с разпорен *** като радка

https://pbs.twimg.com/media/Gc4Nla-W...pg&name=medium
      Last edited by danetha; Днес, 08:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        ако за нещо не си сигурен
        задължително изчагай дантелата, ака петърчо,ака петърчо да се произнесе
        .. и после занеш...
        А ако не получи отговор ,да пита радко маймуната,известен и като човека пишещ палави писма на мъже на ЛС Макар,че да пита глупак продал си имота 2021 за съвет относно инвестиране,не е добра идея,но пък нивата ви са близки ,така че няма голямо значение
        Last edited by danetha; Днес, 06:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
          Добавих още AES и Star Bulk. За AES веднага декемврийски колци продадох, а SBLK на тези нива си е за държане. Изобщо продължавам да нямам идея защо корабчетата се опитват да ги натискат.
          ако за нещо не си сигурен
          задължително изчагай дантелата, ака петърчо,ака петърчо да се произнесе
          .. и после занеш...
          препоръка е

Коментар

csiq на $10,99. Не се стърпях просто.
            Със звънчето замина 1/3 от позицията. 6,69% скок си е знаково отсекъде.

Коментар

• Добавих още AES и Star Bulk. За AES веднага декемврийски колци продадох, а SBLK на тези нива си е за държане. Изобщо продължавам да нямам идея защо корабчетата се опитват да ги натискат.

Коментар

• Някой да има представа дали има вариант в Европа да се инвестира в това:

https://fintel.io/i/ark-venture-fund

За момента не мога да намеря начин, а ако не се лъжа 22% са в Спейс Екс. Не бях виждал подобен фонд отворен за простолюдието до момента - може и да не е нещо ново за Щатите.

Иначе интересна ситуация имах тази седмица - освен директните акции на Тотал имам и позиция кратна на 100 в ИБ. Пробва да продавам кол опции но за последните 100 не мога - дава ми съобщение че остава гол кол. Обаждам се на съпорта и този започва да обяснява - Значи при европейски фирми контракта можел понякога да бъде повече от 100 / или примерно 500 в Италия или повече на други пазари/.

Не можа да ми обясни защо - обаче според него в момента един контракт кол е 102 акции. Много странно ми се стори - Някой да е имал същия опит?

Коментар

3bas , ако ти стиска
                  Благодарско за това

Коментар

• Петърчо "уцели" и среброто. Отклонение от 1 (един) борсов ден. Картинките му - безценни. Ще пиша да ги окачат в Ермитажа.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                      Чакай Фед да почнат да си намаляват баланса
                      Много силно включване наистина !

https://i.imgur.com/YIjQWfr.jpg

Last edited by X_Y; 18.11.2024, 10:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Чакай Орижгутана да наложи митата и да видиш какво мазало ще стане .Асенчо,Николайчо и подобни новоизлюпени инвеститорчета си мислят,че каквото хвърчи се яде и че са открили печатницата за пари като "инвестират" в СП и то баш на върха (Николайчо е на 4% от него )
                        .

Чакай Фед да почнат да си намаляват баланса

Чакай да видиш на умрелия кроса и обесения

Чакай Тръмп да вдигнел митата

Чакай това чакай онова и докато чакаше срива DOW направи +20%

Когато прозрееш най накрая че западният свят не може да си покрива разходите и единствения път за да си поддържат стандарта е да печатат пари ще ти се изясни защо индекса направи 20% докато ти го чакаш да падне

И не че няма да падне в някой момент падал е много пъти въпросът е че като го разминеш с над една година познаването си губи смисълът и води само до нови акаунти финансови и форумни

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Търпение .
                          Приятно е, че наоколо се навъртат мечки

Пауъл ми изглежда корав пич! Очаквам да се опъне на Тръмпи

И... републикците да започнат да се държат като истински републиканци, а не като фенки на Тръмпи.

Коментар

• csiq на $10,99. Не се стърпях просто.

Коментар

• Все пак всичко зависи от популусът, населяващ територията.
                              За Швейцария не е лоша дума, ама на други места...

За да не се озовем в подобно положение, нужна е перка на Карлсон

Коментар

Пък популизъм е лоша дума, щото така казаха по телевизора разни хора, дето са умни. Що са умни, ми щото ги дават по телевизора.
                                За мен си е лоша, но пък кои са оптиматите в наши дни?

Коментар

Working...
                                X