Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Платформи за търговия на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеОт 9лв. как мислиш ми се отразява ? Да му мислят тези, които няматLast edited by danetha; Днес, 16:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Здравке,нещо спада в Шменти не ти се отразява добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТо и ти си бъгав, но за съжаление няма кой да те изключи !
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Бъгна се от разпродажбите в Шменти груп,затова и спря там.Дай рефреш,ще ти излезнат сделките
Иначе да,рядко бъгава платформа
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеНякой има ли проблем с Карол? При мен спря да обновява борсовите сделки - последната, която показва е в 12:30. Поръчките, които подавам, не ги отразява като количество в списъка на десетте оферти купува/продава, а само с удебелен шрифт, въпреки че в модула Поръчки статусът е Изпратена в БФБ, а също се виждат и в Инфосток.
Иначе да,рядко бъгава платформа
Коментар
-
Някой има ли проблем с Карол? При мен спря да обновява борсовите сделки - последната, която показва е в 12:30. Поръчките, които подавам, не ги отразява като количество в списъка на десетте оферти купува/продава, а само с удебелен шрифт, въпреки че в модула Поръчки статусът е Изпратена в БФБ, а също се виждат и в Инфосток.
edit
В 13:17 обновяването се възстанови, без да рестартирам платформата. Сключените сделки в този 47-минутен прозорец не с заредиха.Last edited by inteIIect; Днес, 14:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
С коя чужда платформа търгуваш БФБ акции?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power_grib Разгледай мнение
Защо работите с български платформи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеКарол само при мен ли крашна и отказва да зареди наново?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
И при мен е същото :-(
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеИ миналата седмица имаше проблеми също
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнениеКарол само при мен ли крашна и отказва да зареди наново?
- 1 like
Коментар
Коментар