Първоначално изпратено от mauricio84
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корона вируса , мярка за спиране на идващата икономическа криза
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Здравей, колега!
Има повод за размисъл.
Правилно подхождаш и разсъждаваш. Тази информация и мен ме вкара в объркване, но след известен размисъл предпочетох да си мисля, че имам някакво обяснение. Изначално харесвам и уважавам д-р Симидчиев, слушам го с внимание.
Другата важна причина да обърна внимание на тази информация също е донякъде субективна.
Категорично не вярвам на тезата, че относително слабото разпространение на епидемията у нас е свързано с профилактичните и организационни мерки на правителството. Многократно през миналите месеци съм изтъквал, че вероятно има някаква друга важна причина (но оставаща скрита от погледа на публиката и специалистите), поради която - ние българите, сме пощадени. До м. май вкл. бяхме пряко и буквално пощадени, от юни насам - относително.
Изгубих мотивация за писане и веднага ми пролича - публикациите ми са в грешна тема Случват ми се такива фалове и дори нямам желание да си поправя грешката.
Но сега са горещниците и всички сме простени. Ето на - ти също разсъждаваш по твърденията на д-р Симидчиев, пък си ми цитирал линка с проф. Костов. Шегувам се.
Неангажиращо ще ти предложа моето субективно обяснение.
Очевидното и смислено обяснение е, че на някакви медицински събития от 2008 г. едва днес е присъединено това име -"CoV-2008/Bulgaria".
Слушайки разговора също си помислих, че през далечната 2008 г. все пак някому е направило впечатление, че при появила се тогава вирусна инфекция има някакви нетипични прояви или пък тестовете са давали грешки.
Рекох си, някой лекар-изследовател е складирал записки и протоколи от тогавашни изследвания, които към онзи момент са били доста неясни и объркани, оставил е фигуративно една лампа да свети в главата му, и 12 години по-късно прави връзката.
Подвеждащото е, че присъединява днес модерно име на стари случаи.
Нямам медицинска експертиза, моето може просто да е някакво пожелателно мислене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Търсих за името "CoV-2008/Bulgaria" в Google. Всички резултати са от последните 9 часа. Как пък не се намери един медицински журнал от 2008 или какъвто е да е сайт в целия интернет дето да съдържа въпросното име и да е по-стар от 9 часа. Нещо ми намирисва. Все някъде щеше да се споменава това име име в ЦЕЛИЯ интернет за последните 12 години.
Повод за размисъл.
Тогава имаше и криза.
Преди 24 години пак е имали вирус и криза.
Виж този линк.
https://topnovini.bg/novini/863031-2...urotsi-ot-uhan
Има нещо като 12 годишен цикъл на кризите и вируса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Търсих за името "CoV-2008/Bulgaria" в Google. Всички резултати са от последните 9 часа. Как пък не се намери един медицински журнал от 2008 или какъвто е да е сайт в целия интернет дето да съдържа въпросното име и да е по-стар от 9 часа. Нещо ми намирисва. Все някъде щеше да се споменава това име име в ЦЕЛИЯ интернет за последните 12 години.
Повод за размисъл.
Има повод за размисъл.
Правилно подхождаш и разсъждаваш. Тази информация и мен ме вкара в объркване, но след известен размисъл предпочетох да си мисля, че имам някакво обяснение. Изначално харесвам и уважавам д-р Симидчиев, слушам го с внимание.
Другата важна причина да обърна внимание на тази информация също е донякъде субективна.
Категорично не вярвам на тезата, че относително слабото разпространение на епидемията у нас е свързано с профилактичните и организационни мерки на правителството. Многократно през миналите месеци съм изтъквал, че вероятно има някаква друга важна причина (но оставаща скрита от погледа на публиката и специалистите), поради която - ние българите, сме пощадени. До м. май вкл. бяхме пряко и буквално пощадени, от юни насам - относително.
Изгубих мотивация за писане и веднага ми пролича - публикациите ми са в грешна тема Случват ми се такива фалове и дори нямам желание да си поправя грешката.
Но сега са горещниците и всички сме простени. Ето на - ти също разсъждаваш по твърденията на д-р Симидчиев, пък си ми цитирал линка с проф. Костов. Шегувам се.
Неангажиращо ще ти предложа моето субективно обяснение.
Очевидното и смислено обяснение е, че на някакви медицински събития от 2008 г. едва днес е присъединено това име -"CoV-2008/Bulgaria".
Слушайки разговора също си помислих, че през далечната 2008 г. все пак някому е направило впечатление, че при появила се тогава вирусна инфекция има някакви нетипични прояви или пък тестовете са давали грешки.
Рекох си, някой лекар-изследовател е складирал записки и протоколи от тогавашни изследвания, които към онзи момент са били доста неясни и объркани, оставил е фигуративно една лампа да свети в главата му, и 12 години по-късно прави връзката.
Подвеждащото е, че присъединява днес модерно име на стари случаи.
Нямам медицинска експертиза, моето може просто да е някакво пожелателно мислене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеИнтересен разговор с проф. Костов за Ковид 19, но далеч не само.
Разговорът започва на 1 ч. 02 мин. от началото на файла с предаването.
Отделни хайлайтс от проведения разговор са изнесени в писмен вид:
Линк
Повод за размисъл.
- 1 like
Коментар
-
Интересен разговор с проф. Костов за Ковид 19, но далеч не само.
Разговорът започва на 1 ч. 02 мин. от началото на файла с предаването.
Отделни хайлайтс от проведения разговор са изнесени в писмен вид:
Линк
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеАбе как мярка, даже Тръмп почна да носи маска, положението е сериозно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнениее как коронавирусът ще е мярка за спиране на криза, като самият той провокира огромна, невиждана криза?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
А кой е носителя на физичните закони - тъканта на нищото, материята и енергията на вселената, или константите в лаптопа на извънземното дете, което има за домашна работа задание да създаде софтуер за виртуална вселена с хора, които се мислят за много умни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex1001111 Разгледай мнение
В това безкрайно нищо когато две вселени се пресекат частично кои физични закони взимат връх?
- 1 like
Коментар
Коментар