IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • mirodes, Кадиров не е избивал руснаци, това другите срещу които тръгва Кадиров са го правили, той тръгва да се бие с тях. Бил е при тях когато не се е разгорял конфликта, воювал е с руснаците но това не значи че ги е избивал и като вижда какви са онези той с руснаците не воюва. А онези са искали да унищожат Чечня, да я превърнат в Афганистан. Те бяха дошли някакви от тях в България, ами с престъпления се занимаваха като почнеш с дрога и всичко което е тежка престъпност. Откакто е Кадиров идват ли такива хора ? - няма.
    Какви империи, руснаците искаха да се обединят с Европа - Германия, Франция, целия ЕС. Кой ви ги внушава тези глупости. И нещата вървяха в тази посока, но дойде кризата от 2008 ма, която не тръгна от друго място а от САЩ. Тогава в Конгреса им имаше хора които казваха - Не правете това нещо ! И не бяха от демократите, бяха от републиканците.
    Last edited by supertrader; Днес, 11:34.
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      mirodes, това с нападението не е сложно и може да се организира и направи и както не вярваш че можем да нападнем Македония, така може в България да се инсталират хора които да го направят и в същото време в Македония ще се даде ход на една вълна на репресии срещу бълтарите които живеят там. Аз се пошегувах че трябва да станат държавите еднонационални, това е голяма глупост - в еднонационалните държави има много по добри условия за камшично управление и докато си намерят управляващи които да не се възползват целия Дунав ще се изтече и няма да остане капка вода в него, много трудно се освобождават от такова управление. На нас в никой случай не ни трябва да ставаме една нация. Поляците са малко така и сега понеже и протекции се появиха и немските фирми се изнесли там уж да произвеждат, ще сглобяват с китайски части и ще се продава като от Полша и ушите им ще пукат, а парите ще са за Германия, на тях ще им плащат малко.
      Е то искало и друго да кажеш.Руснаците сте имперски народ,не националисти.Затова и се кланяте на Кадиров,който е избивал руснаци,само защото поддържа руската империя.
      И престани да се правиш на българин.Всеки,който чете темата знае,че си руснак.Или поне гражданин на Русия, може и да не си руснак,а россиянин.

      Коментар


      • mirodes, това с нападението не е сложно и може да се организира и направи и както не вярваш че можем да нападнем Македония, така може в България да се инсталират хора които да го направят и в същото време в Македония ще се даде ход на една вълна на репресии срещу бълтарите които живеят там. Аз се пошегувах че трябва да станат държавите еднонационални, това е голяма глупост - в еднонационалните държави има много по добри условия за камшично управление и докато си намерят управляващи които да не се възползват целия Дунав ще се изтече и няма да остане капка вода в него, много трудно се освобождават от такова управление. На нас в никой случай не ни трябва да ставаме една нация. Поляците са малко така и сега понеже и протекции се появиха и немските фирми се изнесли там уж да произвеждат, ще сглобяват с китайски части и ще се продава като от Полша и ушите им ще пукат, а парите ще са за Германия, на тях ще им плащат малко.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
          mirodes, Путин официално признава 2014 година че не може да направи това което Зеленски за две години успя. Ако Путин беше успял войната сега нямаше да може да се случи. Зеленски демонтира олигарсите им които водеха и антируска политика - крадат държавата зверски, народа недоволства и те им обясняват че за това е виновна Русия. Както в Македония обясняват как българите били виновни че са бедни и нищо не се развива, защото не сме ги пускали в ЕС, а никога не е зависило от България това нещо защото ЕС е правила и критерии, те ако бяха се напънали да ги изпълнят никой няма да може да ги спре. Те управляват Македония както бай Асан каруцата с коня, българите по никакъв начин не управляват там и македонците са бедни защото така ги управляват с камшика и лъжи.
          Да де,ама България не е тръгнала да напада Македония и да я"денацифицира".Каквото и да правят в Украйна това са си техни вътрешни работи.
          Ама вие не може да го осъзнаете.

          Коментар


          • Украйна я отделиха с надеждата тя сама да се справи с проблемите си, сама да се освободи от тези вредни хора които обясняват на украинците че не са като Франция защото Русия им вреди. А вредят те, защото смятат че от Украйна нищо няма да стане и каквото изкарат го изнасят. Забранили на хората да дишат, ще имаш ти бензиново генераторче за ток и ще ходиш да го регистрираш защото си електроцентрала, и ако пропуснеш те чака голяма глоба - тирания до шия.
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • mirodes, Путин официално признава 2014 година че не може да направи това което Зеленски за две години успя. Ако Путин беше успял войната сега нямаше да може да се случи. Зеленски демонтира олигарсите им които водеха и антируска политика - крадат държавата зверски, народа недоволства и те им обясняват че за това е виновна Русия. Както в Македония обясняват как българите били виновни че са бедни и нищо не се развива, защото не сме ги пускали в ЕС, а никога не е зависило от България това нещо защото ЕС е правила и критерии, те ако бяха се напънали да ги изпълнят никой няма да може да ги спре. Те управляват Македония както бай Асан каруцата с коня, българите по никакъв начин не управляват там и македонците са бедни защото така ги управляват с камшика и лъжи.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • В турските хотели за да прекратят кражбата на кърпи и халати от руски туристи, се принудили да избродират на тях "Слава на Украйна" ...

                https://www.facebook.com/reel/347040545052280

                Коментар


                • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                  mirodes, аз не съм руски трол, дори съм проукраински човек, мисля им доброто и не мисля че украинците са лоши хора.
                  Едното не изключва другото.Целта на Путин е да завладее Украйна и най-вече украинците и да ги превърне в руснаци, а Украйна в част от Русия. Тая война не е толкова за територия,колкото за хора.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
                    Колко щети ни нанесе този комунизъм, не е истина. Не само директните, ами и косвените идеологически такива - до ден днешен се хвърляме в защита на Русия - държава, от която исторически сме видели повече лошо, отколкото добро, а в същото време се оплакваме защо държавата ни е олигархия и голяма част от хората залитат към авторитаризъм, и двете по руско-съветски модел. Когато поне 60% от българите разберат какво означава демокрация, свобода, правова държава и са готови да се борят за тези идеали, тогава ще станем цивилизована европейска държава. Дотогава ще сме троянският кон на Русия в ЕС и НАТО, а руската пропаганда ще продължава да се лее в изобилие и да хваща хора на кукичката.
                    ​​​
                    Донякъде свързана новина - дори Идентичност и демокрация обявиха, че не искат Възраждане да е част от групата им в Европейския парламент, защото последните са прекалено проруски, авторитарни и крайни, с ходенето им в Москва, с постоянните им призиви за репресии срещу политически опоненти и с декларирането на всичко, което не им се нрави, като фашизъм. Кажете ми, ако продължаваме да гласуваме за такъв тип партии, кое е по-вероятно да стане - България да стане развита демокрация или да продължим да взаимстваме руските порядки за управление на държава - олигархия, корупция, репресии? Други партии също флиртуват с тези идеи, макар и по-прикрито - но тук пак идваме до това защо българите не го забелязваме и продължаваме да гласуваме за такива хора. ГЕРБ и ДПС например въобще не трябва да са в парламента, но хората избират да си затварят очите. Доникъде няма да стигнем по този начин.
                    Айдеее, ПП започна предизборната пропаганда и по форумите.
                    Всичко написано по-горе, са пълни глупости на политически трол.
                    Последните 20 години ни управляват именно американски проекти, подчиняващи се американското посолство. Крадат си безнаказано, стига като им свирнат от посолството да изпълняват заповедите.
                    П.П. Вероятно и на Шолц, не му е приятно големия индустриалвн бизнес, да напуска Германия. Но няма избор, изпълнява.

                    Коментар


                    • Tantum, повтарям защото констатациите им са верни, ти виждаш ли какво стана като концентрираха всички инвестиционни потоци в една посока. Да Китай много напредна, правят от пиле - мляко, но не развиха търговска култура, на руснаците търговската култура е по висока от тази при китайците знаеш ли го ? Ако бяха по умерини в развитието това нещо при китайците щеше да се случи. Но демократите в САЩ са алчни и корумпирани, да не изпуснат пичалбата. Китайците го отчитат, все пак там има много умни хора, те не само 1.4 милиарда . много народ, там има и много умни хора също.
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • barbaron, от човек който инвестира в - бит фуфу, написаното от теб за мен е само комплимент.
                        Last edited by supertrader; Днес, 09:49.
                        D.Y.F-091066

                        Коментар


                        • mirodes, аз не съм руски трол, дори съм проукраински човек, мисля им доброто и не мисля че украинците са лоши хора.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
                            Колко щети ни нанесе този комунизъм, не е истина. Не само директните, ами и косвените идеологически такива - до ден днешен се хвърляме в защита на Русия - държава, от която исторически сме видели повече лошо, отколкото добро, а в същото време се оплакваме защо държавата ни е олигархия и голяма част от хората залитат към авторитаризъм, и двете по руско-съветски модел. Когато поне 60% от българите разберат какво означава демокрация, свобода, правова държава и са готови да се борят за тези идеали, тогава ще станем цивилизована европейска държава. Дотогава ще сме троянският кон на Русия в ЕС и НАТО, а руската пропаганда ще продължава да се лее в изобилие и да хваща хора на кукичката.
                            ​​​
                            Донякъде свързана новина - дори Идентичност и демокрация обявиха, че не искат Възраждане да е част от групата им в Европейския парламент, защото последните са прекалено проруски, авторитарни и крайни, с ходенето им в Москва, с постоянните им призиви за репресии срещу политически опоненти и с декларирането на всичко, което не им се нрави, като фашизъм. Кажете ми, ако продължаваме да гласуваме за такъв тип партии, кое е по-вероятно да стане - България да стане развита демокрация или да продължим да взаимстваме руските порядки за управление на държава - олигархия, корупция, репресии? Други партии също флиртуват с тези идеи, макар и по-прикрито - но тук пак идваме до това защо българите не го забелязваме и продължаваме да гласуваме за такива хора. ГЕРБ и ДПС например въобще не трябва да са в парламента, но хората избират да си затварят очите. Доникъде няма да стигнем по този начин.
                            Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                            ... Демокрацията я демонтираха в САЩ и по веригата ние сме като зъбни колела и това нещо стига до нас. ...
                            Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
                            Ще ме прощаваш, но буквално повтаряш тезите на руските медии и политици едно към едно. Пак казвам - доникъде няма да стигнем по този начин...
                            Ето я нагледно трагедията на България !

                            Всяка една умна, съдържателна мисъл моментално е заливана с безсмислици от безмозъчни индивиди.

                            Коментар


                            • Добро утро за свестните хора:

                              в Путинията се самозапалили два нефтохима

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение

                                Ще ме прощаваш, но буквално повтаряш тезите на руските медии и политици едно към едно. Пак казвам - доникъде няма да стигнем по този начин...
                                Тоя е руски трол.По-скоро са група тролове, щото пишат на смени. По тях се осведомявам какви опорки са им задали.Например призовава да се прекрати войната, естествено със запазване на завладените територии. От което следва извода,че тая война изобщо не е благоприятна за Русия щом искат мир,вместо да"денацифицират"цяла Украйна.
                                Ама простите мурзилки в България се връзват на путинската пропаганда как Русия цъфти.

                                Коментар

                                Working...
                                X