Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеТака че като се свържат двете неща става очевидно, че е заснето НЛО,което отвлича пума .Защо го прави и къде я кара няма как да се разбере.
От потенциалните 1000 различни обяснения на този клип ти избираш само едно - това, което отговаря на измислиците на болното ти въображение.
Защо отхвърляш най-логичното обяснение - селскостопански дрон, влачещ някакъв рекламен плакат/табела с рисунка на него и мигащи лампички?
Last edited by Mateev; Вчера, 16:53.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ами то това ти е целта и на оня,който оправдава корупцията -да се подигравате и обиждате. Не да водите цивилизован диалог.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Щото пумата няма адресна регистрация.
Коментар
-
И как ще представиш подобен фокус и най-вече защо?От клипа става ясно, че хората виждат пума (наричана в САЩ планински лъв),която виси във въздуха под НЛО.Подобно НЛО има на още няколко клипа, някои от които изобщо не са от САЩ. Което означава, че такива НЛО съществуват .Същевременно има доста случаи на хора, отвлечени от НЛО,които казват, че някаква невидима сила ги е придърпала към НЛО.В случая става въпрос за опасен хищник затова и не го прибират в НЛО или поне не е заснет такъв момент, който може да се е случил впоследствие.
Така че като се свържат двете неща става очевидно, че е заснето НЛО,което отвлича пума .Защо го прави и къде я кара няма как да се разбере.
Коментар
-
Оня бизнесмен го казва, т.к.е искрен. Тя е полезна за него, защо той да си криви душата? А ти, на каква база твърдиш че, дори клипът да не е фалшив, това показва действително събитие? Хиляди снимки има от цирка и те показват напълно реално ИЛЮЗИИ, и, понеже клиповете саистински, ние трябва да повярваме, че някой си разрязва асистентката, че си носи главата под мишница и т.н.? Абе ти се водиш на съвсем елементарни фокуси бе. .
Така че като се свържат двете неща става очевидно, че е заснето НЛО,което отвлича пума .Защо го прави и къде я кара няма как да се разбере.Last edited by RUBLA; Вчера, 17:17.
Коментар
-
Клипа с пумата, който го представяте като нещо,от което трябва да се срамувам,е наличен и всеки може да го види.100 процента е автентичен и не е създаден с ИИ или фалшифициран.
И именно той е показателен кой е идиот и кой има интелект.
А професионалните ми качества няма как да ги видиш, щото нито от право разбираш ,нито от разследване, нито си имал наблюдения върху работата ми.Жена ми миналата година имаха среща на випуска и се оказало,че една от нейните бивши съученички е съдийка и тъй като жена ми си смени фамилията с моята, и я попитала дали не съм й съпруг,щото е виждала дела,по които съм работил, а моята фамилия не е често срещана.И като жена ми потвърдила тя й казала,че е впечатлена от работата ми.Такива хора могат да ме оценяват,не ти и оня бизнесмен,който казва,че корупцията била полезна.
- 1 like
Коментар
-
Много ...имат феноменална памет. И? А професионалните ти качества, вече ги видяхме. То не бяха НЛО-та, не беше на Боба Фет кораба, не бяха пуми-муми-мамуни. КАЧЕСТВОТО НА РАБОТА на мозъка е яажното, в крайна сметка, а не глупостите, с които си натъпкал бедната си глава.
И именно той е показателен кой е идиот и кой има интелект.
А професионалните ми качества няма как да ги видиш, щото нито от право разбираш ,нито от разследване, нито си имал наблюдения върху работата ми.Жена ми миналата година имаха среща на випуска и се оказало,че една от нейните бивши съученички е съдийка и тъй като жена ми си смени фамилията с моята, и я попитала дали не съм й съпруг,щото е виждала дела,по които съм работил, а моята фамилия не е често срещана.И като жена ми потвърдила тя й казала,че е впечатлена от работата ми.Такива хора могат да ме оценяват,не ти и оня бизнесмен,който казва,че корупцията била полезна.Last edited by RUBLA; Вчера, 17:17.
Коментар
-
Хващаме бас за 50 бона и доказвам като какъв съм работил по време на цялата си служба. Завършил съм Езикова гимназия във времена, когато се влизаше много трудно и"Право",участвал съм и в"Стани богат "и отговорих на 12 въпроса от 15 и се отказах ,въпреки че отговорих и на последния ми зададен въпрос извън играта.
А ти като типична незадоволена женка постоянно поставяш под съмнение професионалните ми качества,въпреки че няма абсолютно никакво значение за форума. Аз никога не съм поставял под съмнение професионалните ти качества, а само моралните.Щото ти сам показваш,че си лизач на задниците на управниците,щом оправдаваш корупцията и диктатура.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Сбърканата ти логика и грешната ти представа за думичката ДОКАЗАТЕЛСТВА са в крещящо противоречие с професията следовател или разследващ полицай. Все едно някой кьорав и сакат да твърди, че е състезател от Формула 1. Може да си бил в системата на полицията, но с тези си качества или си бил портиер на входа или разносвач на призовки. В най-добрия случай патрулен полицай на терен.
Интелектуалния ти капацитет не ти позволява да ги разбереш тези неща, които ти ги приказваме аз, Pyramid, Barbaron и другите хора, с които общуваш в различните теми.
А ти като типична незадоволена женка постоянно поставяш под съмнение професионалните ми качества,въпреки че няма абсолютно никакво значение за форума. Аз никога не съм поставял под съмнение професионалните ти качества, а само моралните.Щото ти сам показваш,че си лизач на задниците на управниците,щом оправдаваш корупцията и диктатура.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Сбърканата ти логика и грешната ти представа за думичката ДОКАЗАТЕЛСТВА са в крещящо противоречие с професията следовател или разследващ полицай. Все едно някой кьорав и сакат да твърди, че е състезател от Формула 1. Може да си бил в системата на полицията, но с тези си качества или си бил портиер на входа или разносвач на призовки. В най-добрия случай патрулен полицай на терен.
Интелектуалния ти капацитет не ти позволява да ги разбереш тези неща, които ти ги приказваме аз, Pyramid, Barbaron и другите хора, с които общуваш в различните теми.
Коментар
-
Виж, аз нямам проблем с биологията си. Наличието на Х хромозомае от природата. Аз имам наблюдения, които, ме убеждават, че светът не е толкова прост, колкото го вярвате всички Шариков-ци и съм ОК с това. Заври си "заключенията", знаеш къде.
Коментар
-
Няма нито едно дело, което да е провалено заради мен. За 20 години. Поредните ти лъжи.
Колкото до НЛО -аз представям доказателства. Факта,че някои нямате достатъчно интелект ,за да ги оцените, не е мой проблем.
- 1 like
Коментар
-
Естествено, че си лелка. Между другото в прераждане вярват хора, които са с комплекси за величие.Такива като вас не могат да приемат факта, че със смъртта съществуването ви приключва и искате да продължите да живеете ,щото се смятате за изключителни.
За разлика от вас аз съм наясно, че смъртта е краят ни и съм напълно ок с това.
- 1 like
Коментар
-
Очаквах. А за какви наблюдения върху твоята професионална дейност да говорим когато, ти сам я линкваш към редовните си болезнени драми с НЛО? Теб те подигравам по заслуги. А делата, които покрай теб са провалени, те разбирам се, на са поради вина в теб. Други са виновни, лъжесвидетелствали са, НЛО не са се явили на процесите...
Колкото до НЛО -аз представям доказателства. Факта,че някои нямате достатъчно интелект ,за да ги оцените, не е мой проблем.
Коментар
Коментар