IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно защо радка не споделя ни опит,ни случки с жени

Някой има ли обяснение,освен очевидното ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Не знам къде точно си ме видяла като е анонимно.

Маверик доста лъже, Кавръков е разказвал за него.............
      Анонимността в епохата на интернет е винаги сериозно относителна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Колкото и да ти звучи парадоксално хората са добронамерени.

Между другото, когато ти видях портрета с учудване установих, че Юлката най-точно те е охарактеризирал. Направо те е заковал.

И не лъжеш имаш приятна външност. Всичко е в ума ти.

Работи по себе си.
        Не знам къде точно си ме видяла като е анонимно.

Маверик доста лъже, Кавръков е разказвал за него.............

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Между другото, когато ти видях портрета с учудване установих, че Юлката най-точно те е охарактеризирал. Направо те е заковал.

Работи по себе си.
          Истината - понеже е нелицеприятна - Евго я приема за обида.

Иска сладки приказки нашият герой ..... такива дето галят егото!

Такива, дето му казват: "нашето гардже е най-хубаво и трябва момата да се постарае да го спечели"!

Такива приказки най-обича наш Евго - галещи слуха и капещи като райски маджун на сърДцето.

Само че, наш Евго вече гони 1/2 век и времето за сладки приказки ОТДАААВНА Е ОТМИНАЛО!

Остават само фактите... а те хич не са в негова полза!

Коментар

Баба ми почина много отдавна от лоша болест в края на 1989 г.

Ако може да не се ровите в личните ми неща, защото ще спра да пиша.

Работи по себе си.
            Last edited by Selena2024; 19.11.2024, 21:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Темата умира без него.
              По-надолу, barbaron, а и аз отдавна съм го казал, че без Selena2024, сега се включи по-активно и sunny, темата е тотал щета.

п.п. Другото е плява...
              Last edited by COVID-19; 19.11.2024, 21:13.

Коментар

• На мен ли нещо е писал Евго?

Аз така като съм го сложил в игнор-листата и не го виждам ............

Ама има една приказка и неслучайно - че докато човек "не убие" родителите - никога няма да е свободен!

пп. Естествено не става дума за физическо убийство на роднините, а за освобождаване от набиваните тъпотии през целия живот - но това си остава една сладка химера, човек никога не успява да се освободи напълно от всички "добронамерени благопожелатели", участвали волно или неволно във формирането (и най-вече развалянето) му като личност.
                Last edited by Julius_BG; 19.11.2024, 22:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Това, заплаха ли е или предупреждение...?!?

п.п. На никого няма да липсваш...
                  Темата умира без него.

Коментар

Това, заплаха ли е или предупреждение...?!?

п.п. На никого няма да липсваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Има, ама той сам
                      няма да може да заличи всички щети, които майка/баба му са нанесли върху психиката му.

Нужна е външна помощ, но липсва осъзнаване за нуждата от такава...

Порочен кръг. Няма излизане от такъв ! (почти...)

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

От написаното разбирам, че... жена ти... отдавала ти се е качествено, но... с презерватив...

Богатите също плачат, а?

Бих ти сипала и на теб, обаче... виждам че достатъчно страдаш!

И все пак... няма нужда да обиждаш половината човечество заради собствените си грешки...

Дано да нямаш дъщери...

Наздраве!!!
                        Евала sunny ...

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

От написаното разбирам, че... жена ти... отдавала ти се е качествено, но... с презерватив...

Богатите също плачат, а?

И все пак... няма нужда да обиждаш половината човечество заради собствените си грешки...

Дано да нямаш дъщери...

Наздраве!!!
                          ако не беше го репликирала
                          никога нямаше да изчета тия разсъждения
                          ...поне да му беше сипала

ококорени очички!
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Дипломат
                            Написах почти същото, пък резултатът беше друг
                            "Този коментар от barbaron е изтрит от aleks262
                            Причина: Заяждане"
                            Мдам
                            Тресат ни модерни политкоректни времена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                              Винаги съм ги съжалявал жените. Тях от малки им втълпяват в главите, че трябва да си намерят мъж, и да му се отдадат изцяло физически и духом. Тоест още от малки им се насажда робска психика и робско съзнание. Те трябва да бъдат красиви, за да привличат мъжете, но дори и тогава целта им е една единствена - да бъдат нае..ани колкото се може по-скоро и колкото се може повече от всеки, който си поиска. Така и се случва на практика. Факт е, че дори и когато една жена се сдобие с мъж, тя продължава да ходи с дълбоки деколтета, с високи токчета, и продължава да се кипри часове наред само и само да се хареса на още и още мъже. Прави го това дори и на стари години.

С мъжете не е така. При тях възпитанието е как да изчукат колкото се може повече жени и в края на крайщата да си изберат една и да създадат семейство, само и само гените им да останат за поколенията. Това обаче не ги кара да си седнат на гъза. Те продължават да се заплесват по голи цици и да се облизват, когато видят готина мацка на улицата.

Мисля си какво би било, ако го нямаше това "възпитание". Ами можем да го видим при маймуните - всяка женска като види мъжки, и веднага си разкрачва краката, а всеки нъжки с удоволствие я изчуква и след това започва да се оглежда за друга с разкрачени крака. Тоест природата го е измислила много добре, но ние с нашето човешко възпитание се опитваме да го ограничим, в повечето случаи обаче без особен успех.

А най-тъпото изобретение на човечеството е презерватива. Как така една жена ще отказва да забременее? За какво тогава я е създала природата? Ако не е раждането на деца каква друга полза има от нея?

Богатите също плачат, а?

Дано да нямаш дъщери...

Наздраве!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
                                Дали е какао, дали само цветът му е такъв ...
                                Дипломат
                                Написах почти същото, пък резултатът беше друг
                                "Този коментар от barbaron е изтрит от aleks262
                                Причина: Заяждане"

Коментар

Working...
                                X