IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам, юрна ли се за Коледа, трафик гаден!!!Апа при бае Тошо, по улиците задръствания нямаше. Те бяха пред магазините.

Коментар

• - Госпожо Мравке, накъде мислите да се локализирате?
      - За хранителния си режим био вещества ще си събирам... А пък ти, хитинов елемент, накъде със този етно инструмент?
      - Аз отивам на ивент - Калинката намери си един глупак и във Фейса статусът смени си с „брак“...
      - Хм, знам, че там ще пиеш и абсент... И ще бъдеш COOL и дзен... А кога прогнозата се усложни, какво ще консумираш ти, кажи?
      - Срам не срам, когато сняг запръска, ще поискам лизинг от твоята зърнена закуска...
      - Аз пък ще те срещна с негативен вот, стар пасивен идиот...

Коментар

• - Скъпа, готвиш ли, или гладиш?
        - Защо?
        - Цялата къща мирише на изгоряло!

Коментар

• Чудомир. Да си припомним някои от неговите думи:
          "Обичай ближния си, но остави жена му на мира..."
          "Да ти кажа, свате, омръзна ми вече тая криза. Веднъж да се свърши, че да си почнем редовната сиромашия."
          "За лоши кучета в село питай циг@нк.ите, за хубаво вино - попа."
          "Жената само, когато я лае куче и минава по мост над мътна река не мисли за мъж."
          "Мъжът започва да дири ум в жена си чак след като е опитал всичко друго у нея."
          "Каква приятна тишина би настъпила, ако хората говореха само това, което са добре премислили."
          "Когато Бог иска да накаже някой, прави го учител."
          "Какъв духовен подем! Писателите станаха повече от читателите, ловците - повече от зайците и рибарите - повече от рибите."
          "Най-празният от нашите дни е оня, в който не сме се смели нито веднъж."
          "За богатия и дявола вари каша, а за бедния и в кървавицата има кости."
          "Дори лъвът е заставен да се пази от мухите."
          "Няма лекарство за раждане или смърт, затова нека се по радваме на промеждутъка."

Коментар

• Ако днес кацне извънземно ще помисли, че Альоша е основал Пловдив!?

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/1G1nDzt75Z/

Коментар

• Коментар

• Срам ме е, ама научих за съществуването на BETL чак след като фалираха.

Коментар

• Разбираш че си остарял когато хвърлиш 20 хил.лв. през прозореца, вместо да ги инвестираш в BETL!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
                      Не сме народ а мърша е изречено от П. Р. Славейков през 1875 г. 120 години преди Слави.
                      Преди ме беше срам че сьм българин , а сега ме е гнус.
                      В. Свинтила 1980г Двадесет години преди Слави.
                      Ти олигофрен ли си?

Какво го споменаваш тоя плешив чалгар редом със Славейков, сякаш са на едно ниво?!

Точно тоя плевенски боклук има от най-големите вини за опростачването на населението...

Това че му даваха 20 год. трибуна да налага като модел на поведение "бръснатия, татуиран до ушите, прост, но същевременно арогантен и напомпан със самочувствие до степен на гордост от собствената си простотия" и сега има цяло едно поколение като оня от бай брадър - дето си татуира неграмотността "чуек" !
                      Last edited by Julius_BG; 12.12.2024, 14:34.

Коментар

• Делян Пеевски е забранил на дипломатите у нас,да се срещнат "на кафе" ,с "умнокрасивите" и "просто тъпите кокорести"...

Коментар

• Владимир Зарков

6 ч ·

Да подпишеш декларация на Кирил Петков е като да подпишеш договор за влог на BETL!

Коментар

• Парите в джоба не ти дават крила ,,,,, но определено походката ти се променя ....

Коментар

• Тя беше като таксиджийско пожелание - лека и доходна...

Коментар

• Един непукист се прибрал у дома след бачкане. Жена му го посрещнала с голям плакат,на който пишело:
                                " НЕ ЖЕЛАЯ ДА РАЗГОВАРЯМ С ТЕБ!"
                                Непукистът,обаче не й обърнал грам внимание! Отворил си биричка,пльоснал се във фотьойла и включил телевизора да гледа мача.
                                След малко,жена му се появила с нов плакат:
                                " И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО?"

Коментар

Working...
                                X