IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

А питаш ли ме мен със 1500 хартии на SLYG!Тук, ако нямаш повече от 4К бройки не го мисли толкова,винаги можеш да продадеш нагоре със стъпки от по 500 бройки!P.S.Препоръки никакви нямам разбира се само 3500 бройки хартии все още тук!
    При Шилето са ми около твоите, но тук са ми далеч далеч повече от споменаваните от теб бройки !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

То хубаво ще ги минем ама тежестта им в портфейла ми става все по притеснителна и застрашителна !
      А питаш ли ме мен със 1500 хартии на SLYG!Тук, ако нямаш повече от 4К бройки не го мисли толкова,винаги можеш да продадеш нагоре със стъпки от по 500 бройки!P.S.Препоръки никакви нямам разбира се само 3500 бройки хартии все още тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
        Да не вземем да минем скоро и 7 лв ?
        То хубаво ще ги минем ама тежестта им в портфейла ми става все по притеснителна и застрашителна !

Коментар

• Да не вземем да минем скоро и 7 лв ?
          мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Ами, много добре се движи. 1.2 млн. повече от миналата година. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против дружеството или мениджмънта. Просто 3 лв. на акция , отговарят на 27 млн. Но аз често греша, разсъждавайки така. Успех още веднъж!
            Т.е. ако съм разбрал сметките, държиш само акции с P/E около 1? Кои са те, ако не е тайна?

Коментар

E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 2-0454 4 406 3 242
              Консолидирана към деветмесечието.
              Ами, много добре се движи. 1.2 млн. повече от миналата година. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против дружеството или мениджмънта. Просто 3 лв. на акция , отговарят на 27 млн. Но аз често греша, разсъждавайки така. Успех още веднъж!

Коментар

Сигурно е така, не следя акцията активно, както преди години. Видях, че и процента държан от мажоритарите е спаднал доста, което също е похвално. Но на 31.01.24 съм купил на 3.42, а днес е 6.50. При близо 9 млн. акции, колко трябва да са тези печалби...
                E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 2-0454 4 406 3 242
                Консолидирана към деветмесечието.

Коментар

Обяснението е нарастващите силно печалби и дивиденти ! От няколко месеца имат и нов бизнес, платформа за инвестиране в кредити срещу лихва !
                  Сигурно е така, не следя акцията активно, както преди години. Видях, че и процента държан от мажоритарите е спаднал доста, което също е похвално. Но на 31.01.24 съм купил на 3.42, а днес е 6.50. При близо 9 млн. акции, колко трябва да са тези печалби...

Коментар

Отлична дивидентна акция. Подобно на Телематик, мажоритарят държи огромния процент акции и дивидента е гарантиран( все пак сериозната част отива при него). Държах доста, когато имаха привилегировани. Що се отнася до сериозното нарастване на цената напоследък, нямам обяснение. Освен, че не е в портфейла на Horizon Platinium, та няма кой да я разпродава (това последното си е лично мое мнение) Успех на всички тук и на сем.Вачеви, желая!
                    Обяснението е нарастващите силно печалби и дивиденти ! От няколко месеца имат и нов бизнес, платформа за инвестиране в кредити срещу лихва !

Коментар

• Отлична дивидентна акция. Подобно на Телематик, мажоритарят държи огромния процент акции и дивидента е гарантиран( все пак сериозната част отива при него). Държах доста, когато имаха привилегировани. Що се отнася до сериозното нарастване на цената напоследък, нямам обяснение. Освен, че не е в портфейла на Horizon Platinium, та няма кой да я разпродава (това последното си е лично мое мнение) Успех на всички тук и на сем.Вачеви, желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                        Само да питам дали някой я слагаше тая акция измежду най-добре представящите се за 2025 година???P.S.Нямам препоръки никакви разбира се!И Честит Антонов ден!
                        Ами аз съм я сложил на четвърто място, а за други не знам ! Все още е началото на годината, а до края има много време, та не се знае знае ли се !

Коментар

• Само да питам дали някой я слагаше тая акция измежду най-добре представящите се за 2025 година???P.S.Нямам препоръки никакви разбира се!И Честит Антонов ден!
                          Last edited by olimpiec; 17.01.2025, 16:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                            Прекрасна елха и тук
                            Впечатляващ ръст,но всяко нещо има и край
                            Под 5лв ще започнат пукотевиците
                            леле какви пукотевици настанаха само!

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

Някой закупи доста..взимам пуканки)
                              Ами честита ни 6естичка ! Пред тази акция дори Шелито бледнее !

Коментар

Хайде да ни е честит поредния дивидент

София комерс-заложни къщи АД
                                Уведомление за паричен дивидент
                                15:23
                                София комерс-заложни къщи АД представи уведомление за паричен дивидент.
                                Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 10-01-2025 г. в София-1618. На ОСА е гласуван дивидент за 2024 г. в общ размер на 1072486.08 лв. Размер на дивидента за една акция бруто - 0.12 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.114 лв. Прикачени файлове: Протокол от Общото събрание на акционерите * Условие и ред за изплащане на дивидентите *

Някой закупи доста..взимам пуканки)
                                мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

Working...
                                X