Първоначално изпратено от olimpiec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
То хубаво ще ги минем ама тежестта им в портфейла ми става все по притеснителна и застрашителна !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнениеДа не вземем да минем скоро и 7 лв ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Ами, много добре се движи. 1.2 млн. повече от миналата година. Не ме разбирай погрешно, нямам нищо против дружеството или мениджмънта. Просто 3 лв. на акция , отговарят на 27 млн. Но аз често греша, разсъждавайки така. Успех още веднъж!
- 1 like
Коментар
-
Консолидирана към деветмесечието.E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 2-0454 4 406 3 242
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Сигурно е така, не следя акцията активно, както преди години. Видях, че и процента държан от мажоритарите е спаднал доста, което също е похвално. Но на 31.01.24 съм купил на 3.42, а днес е 6.50. При близо 9 млн. акции, колко трябва да са тези печалби...Консолидирана към деветмесечието.E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 2-0454 4 406 3 242
Коментар
-
Обяснението е нарастващите силно печалби и дивиденти ! От няколко месеца имат и нов бизнес, платформа за инвестиране в кредити срещу лихва !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеОтлична дивидентна акция. Подобно на Телематик, мажоритарят държи огромния процент акции и дивидента е гарантиран( все пак сериозната част отива при него). Държах доста, когато имаха привилегировани. Що се отнася до сериозното нарастване на цената напоследък, нямам обяснение. Освен, че не е в портфейла на Horizon Platinium, та няма кой да я разпродава (това последното си е лично мое мнение) Успех на всички тук и на сем.Вачеви, желая!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Отлична дивидентна акция. Подобно на Телематик, мажоритарят държи огромния процент акции и дивидента е гарантиран( все пак сериозната част отива при него). Държах доста, когато имаха привилегировани. Що се отнася до сериозното нарастване на цената напоследък, нямам обяснение. Освен, че не е в портфейла на Horizon Platinium, та няма кой да я разпродава (това последното си е лично мое мнение) Успех на всички тук и на сем.Вачеви, желая!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеСамо да питам дали някой я слагаше тая акция измежду най-добре представящите се за 2025 година???P.S.Нямам препоръки никакви разбира се!И Честит Антонов ден!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеПрекрасна елха и тук
Впечатляващ ръст,но всяко нещо има и край
Под 5лв ще започнат пукотевиците
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение
Някой закупи доста..взимам пуканки)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеХайде да ни е честит поредния дивидент
София комерс-заложни къщи АД
Уведомление за паричен дивидент
15:23
София комерс-заложни къщи АД представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 10-01-2025 г. в София-1618. На ОСА е гласуван дивидент за 2024 г. в общ размер на 1072486.08 лв. Размер на дивидента за една акция бруто - 0.12 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.114 лв. Прикачени файлове: Протокол от Общото събрание на акционерите * Условие и ред за изплащане на дивидентите *
Някой закупи доста..взимам пуканки)мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
Коментар