IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Откровено казано и аз не схващам защо не падат. Имам съвсем малко, колкото като вляза в платформата да ги видя и да не ги забравя. Ама то само с тези да беше проблема. Вярвам че това което казват в клипа е вярно и в същият момент пазара сякаш не вярва и не реагира, както да е вярно.
    Пазарът има навик изведнъж да реагира. В САЩ се чудя дали също да не шортя нещо, може би JetBlue. Американците не са по хеджирането на гориво, та са загазили повече от Европа
    Last edited by Phoenixheart; Вчера, 09:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Phoenixheart Разгледай мнение
      Откровено казано и аз не схващам защо не падат. Имам съвсем малко, колкото като вляза в платформата да ги видя и да не ги забравя. Ама то само с тези да беше проблема. Вярвам че това което казват в клипа е вярно и в същият момент пазара сякаш не вярва и не реагира, както да е вярно.
      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• +51.11% ytd, меморито размаза последния месец

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
          Пазарът вече узря за корекцийка, но средносрочно е много булиш положението. Днес продадох 1/2 Микрон. Мисля ще върне 15-20% и после ще е финалния рън. Другият вариант е да влезе в climax още сега заедно с другарите си SNDK и SK Hynix
          Премиите на путовете са луди. Ако не товариха марджина толкова, щях да бича по сто парчета. Имам майски на sndk страйк 600, продавани за по 40 цента.

Коментар

• Пазарът вече узря за корекцийка, но средносрочно е много булиш положението. Днес продадох 1/2 Микрон. Мисля ще върне 15-20% и после ще е финалния рън. Другият вариант е да влезе в climax още сега заедно с другарите си SNDK и SK Hynix

Коментар

Драмчето още 12% нагоре. Кога смяташ да излизаш?

https://www-cnbc-com.cdn.ampproject....-in-a-day.html
              НЗ гат филинга ми ще каже. Засега ма хич не го мисля, ликвидността вече ми е по вкуса, пуснаха и седмичните опции, радост за окото.
              Ма виж селнах 1/3 от хайникса днес, 74% профит към средната ми.
              Може още, може...особено около ипото.
              Last edited by Rumbata; 08.05.2026, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rumbata Разгледай мнение
                Mа днес яко, а...
                Драмчето още 12% нагоре. Кога смяташ да излизаш?

https://www-cnbc-com.cdn.ampproject....-in-a-day.html

Коментар

• Mа днес яко, а...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rumbata Разгледай мнение

Някакъв ъпдейт ? ти по се ровиш...че ме мързи.
                    Дали ще има промоции...
                    Пак преговори, ама последно беше обявено че почва от 21-ви ако не се разберат. Днес нов връх във Франкфурт. Вчера някой идиот изсипа с 12% под пазарната ама ме беше шубе да си играя на арбитраж

https://www.chosun.com/english/natio...IUHGJFFCGCJ34/

Коментар

Някакъв ъпдейт ? ти по се ровиш...че ме мързи.
                      Дали ще има промоции...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

кога е бил рационален?
                        Повечето време, дългосрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Зеления Разгледай мнение
                          Благодаря. Тези наистина изглеждат много интересни. В момента пазара ми изглежда ирационален и добрите идеи са много ценни.
                          Сравни графиката спрямо листнатата дъщерна

Коментар

• Първоначално изпратено от Зеления Разгледай мнение
                            Благодаря. Тези наистина изглеждат много интересни. В момента пазара ми изглежда ирационален и добрите идеи са много ценни.
                            кога е бил рационален?

Коментар

Kingboard Holdings. В стъпки по 500 акции е в Хонг Конг, но това може да се избегне през Франкфурт. Почти всичко в сектора им е на 90-100х печалба. Гугълни copper clad laminate. Не е нещо супер специално като технология, но е един от пазарите с як недостиг заради ИИ. Някои компании в сектора са направили 10х за година
                              https://m.koreaherald.com/article/10728734

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
                                Кока-кола (консолидираната - COKE) са на прмоция днес - минус 18%.
                                Дебна ги откак ги продадох на 163$.
                                Сега взех на 167$
                                Успех !
                                Аз предпочитам да си яздя гребена на вълната...докато музиката свири.
                                Днес корекцийка - о ужас, цели 0.25 % ме бие бенчо...

Коментар

Working...
                                X