IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Колкото повече се вглеждаш в другите, толкова по-малко разбираш себе си
    Зависи как се вглеждаш, ако е по правилният начин , ще разбираш още по добре себе си , щото в другите обикновено проектираме себе си!

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Точно така, сега спомняш ли си когато ми броеше крачките? Каква ми била колата, яхтата, караваната и как раздаваше акъл за неща които сам никога не беше имал. И сега раздаваш акъл за имоти без никога да си купувал нито един имот. Същото правеше и с кретена, който ти се довери и ти го предаде като Юда Еревански.

И пак те питам: на кого и за какво завиждам? Защо не отговориш на този ясен въпрос?
      Колкото повече се вглеждаш в другите, толкова по-малко разбираш себе си
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Неглижирането на собствения път започва, когато тръгнеш да броиш чуждите крачки
        Точно така, сега спомняш ли си когато ми броеше крачките? Каква ми била колата, яхтата, караваната и как раздаваше акъл за неща които сам никога не беше имал. И сега раздаваш акъл за имоти без никога да си купувал нито един имот. Същото правеше и с кретена, който ти се довери и ти го предаде като Юда Еревански.

И пак те питам: на кого и за какво завиждам? Защо не отговориш на този ясен въпрос?

Коментар

Завидях на берджо, че лъжеше, че е купувал баня Мадара сам, пък после се оказа, че "покупката" била семейно дарение. "Завиждам" на бердже, че обитава жилище подготвено му от мама и тати, а аз обитавам също толкова голямо закупено от мен сам. "Завиждам" не берджо, че успя с благи думи да зазида колето, аз аз само успях да разкарам колето от темата.

Нека се успокоява, че някой му завижда. Все някак трябва да си намери оправдание за некадърността си.

Колето пък въобще не е за завист а е достоен само за съжаление, че на дърти години е принуден от бердже само и единствено да чете и да се развива.
          Неглижирането на собствения път започва, когато тръгнеш да броиш чуждите крачки

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Интересно на чии успехи е завидял таралежът според теб? Аз помня, как каръка откровено завиждаше на реститутите, на програмистите, на купилите с кредит, на купилите евтино докато той чакал, на купилите на зелено и т.н.
            Завидях на берджо, че лъжеше, че е купувал баня Мадара сам, пък после се оказа, че "покупката" била семейно дарение. "Завиждам" на бердже, че обитава жилище подготвено му от мама и тати, а аз обитавам също толкова голямо закупено от мен сам. "Завиждам" не берджо, че успя с благи думи да зазида колето, аз аз само успях да разкарам колето от темата.

Нека се успокоява, че някой му завижда. Все някак трябва да си намери оправдание за некадърността си.

Колето пък въобще не е за завист а е достоен само за съжаление, че на дърти години е принуден от бердже само и единствено да чете и да се развива.
            Last edited by два_таралежа; Вчера, 14:33.

Коментар

Завистта не ти дава това, което искаш - тя ти отнема радостта от това, което имаш.

Интересно на чии успехи е завидял таралежът според теб? Аз помня, как каръка откровено завиждаше на реститутите, на програмистите, на купилите с кредит, на купилите евтино докато той чакал, на купилите на зелено и т.н.

Коментар

Завистта не ти дава това, което искаш - тя ти отнема радостта от това, което имаш.
                Завист? Към кого и за какво? Радостта към това което имам расте с всеки нов ден. Морето е прекрасно, планината също.

Коментар

За какво беше този понижителски вой тогава цели 10 години? Зада бъде зазидан и да го спаси кой? Заможна булка дето е купувала какво? Имтотиии и не ти е чела простотиите.

Кажи поне кои са акциите, че да знаем да не припарваме до тях.

Така е в живота когато не те бива за нищо се намират или заможна булка или заможни родители Наздраве!

Коментар

я си представи, че е случил със заможна булка и си инвестира 'шумата' в акции изплащащи сносни дивиденти.. тогава какво?
                    За какво беше този понижителски вой тогава цели 10 години? Зада бъде зазидан и да го спаси кой? Заможна булка дето е купувала какво? Имтотиии и не ти е чела простотиите.

Кажи поне кои са акциите, че да знаем да не припарваме до тях.

Така е в живота когато не те бива за нищо се намират или заможна булка или заможни родители Наздраве!
                    Last edited by два_таралежа; Вчера, 13:10.

Коментар

я си представи, че е случил със заможна булка и си инвестира 'шумата' в акции изплащащи сносни дивиденти.. тогава какво?
                      евго?

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Нищо не е купил щото сносните тристайни епк-та гонят и задминават половин милион, а той ги няма тия пари
                        Last edited by bertram; Вчера, 11:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Нищо не е купил щото сносните тристайни епк-та гонят и задминават половин милион, а той ги няма тия пари
                          Преди време въпрсните ЕПК вървяха евтино и бяха достъпни за хора с добри заплати.

Обаче заради общата несигурност много хора не се решиха да ги купят.

Коментар

аременеца се е покатерил на крушата и друса яко? Все повече млади хора на възраст до 25 години не могат да обслужват кредитите си (ВИДЕО) ᐉ Новини от Fakti.bg - Бизнес | ФАКТИ.БГ

А още дори не сме отчели, че демографията е фактор. Ся ако затегнат кредитирането и долети некой ай да не е черен, ама дори сив лебед, цените ша са сринат ка'т китайска стена пред монголска орда.

А бе колето да не купил некое ЕПК? берджо се отказа да понижава имотите и дори стана повишител. Сигурно му е неудобно ако колето е купил да рути вече имотите.Доста съмнителна работа. А ни е важно да знаем когато колето купи, ако още не е.

ей на и средната цена се сурна по нанадолнището: Двустайни апартаменти в град София за продажба | Imot.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Попитали Радио Ереван дали ще вали утре. Радиото казало: "Рано е да се каже, отговор мога да дам вдругиден"
                              +1
                              еднозначен отговор !

Last edited by bertram; 17.07.2025, 22:20.

Коментар

рано е да се кажe достигнали ли сме тавана, но съмнението е, когато тулата е 95% от инвестицията на народонаселението - дали това е най-удачно и дълготрайна рецепта за просперитет...

съмнение
                                Попитали Радио Ереван дали ще вали утре. Радиото казало: "Рано е да се каже, отговор мога да дам вдругиден"

Коментар

Working...
                                X