Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Точно така, сега спомняш ли си когато ми броеше крачките? Каква ми била колата, яхтата, караваната и как раздаваше акъл за неща които сам никога не беше имал. И сега раздаваш акъл за имоти без никога да си купувал нито един имот. Същото правеше и с кретена, който ти се довери и ти го предаде като Юда Еревански.
И пак те питам: на кого и за какво завиждам? Защо не отговориш на този ясен въпрос?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Неглижирането на собствения път започва, когато тръгнеш да броиш чуждите крачки
И пак те питам: на кого и за какво завиждам? Защо не отговориш на този ясен въпрос?
- 1 like
Коментар
-
Завидях на берджо, че лъжеше, че е купувал баня Мадара сам, пък после се оказа, че "покупката" била семейно дарение. "Завиждам" на бердже, че обитава жилище подготвено му от мама и тати, а аз обитавам също толкова голямо закупено от мен сам. "Завиждам" не берджо, че успя с благи думи да зазида колето, аз аз само успях да разкарам колето от темата.
Нека се успокоява, че някой му завижда. Все някак трябва да си намери оправдание за некадърността си.
Колето пък въобще не е за завист а е достоен само за съжаление, че на дърти години е принуден от бердже само и единствено да чете и да се развива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Интересно на чии успехи е завидял таралежът според теб? Аз помня, как каръка откровено завиждаше на реститутите, на програмистите, на купилите с кредит, на купилите евтино докато той чакал, на купилите на зелено и т.н.
Нека се успокоява, че някой му завижда. Все някак трябва да си намери оправдание за некадърността си.
Колето пък въобще не е за завист а е достоен само за съжаление, че на дърти години е принуден от бердже само и единствено да чете и да се развива.Last edited by два_таралежа; Вчера, 14:33.
Коментар
-
Завистта не ти дава това, което искаш - тя ти отнема радостта от това, което имаш.
Интересно на чии успехи е завидял таралежът според теб? Аз помня, как каръка откровено завиждаше на реститутите, на програмистите, на купилите с кредит, на купилите евтино докато той чакал, на купилите на зелено и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Завистта не ти дава това, което искаш - тя ти отнема радостта от това, което имаш.
Коментар
-
За какво беше този понижителски вой тогава цели 10 години? Зада бъде зазидан и да го спаси кой? Заможна булка дето е купувала какво? Имтотиии и не ти е чела простотиите.
Кажи поне кои са акциите, че да знаем да не припарваме до тях.
Така е в живота когато не те бива за нищо се намират или заможна булка или заможни родителиНаздраве!
Коментар
-
я си представи, че е случил със заможна булкаи си инвестира 'шумата' в акции изплащащи сносни дивиденти.. тогава какво?
Кажи поне кои са акциите, че да знаем да не припарваме до тях.
Така е в живота когато не те бива за нищо се намират или заможна булка или заможни родителиНаздраве!
Last edited by два_таралежа; Вчера, 13:10.
- 1 like
Коментар
-
я си представи, че е случил със заможна булкаи си инвестира 'шумата' в акции изплащащи сносни дивиденти.. тогава какво?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Нищо не е купил щото сносните тристайни епк-та гонят и задминават половин милион, а той ги няма тия парии си инвестира 'шумата' в акции изплащащи сносни дивиденти.. тогава какво?
Last edited by bertram; Вчера, 11:41.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Нищо не е купил щото сносните тристайни епк-та гонят и задминават половин милион, а той ги няма тия пари
Обаче заради общата несигурност много хора не се решиха да ги купят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеаременеца се е покатерил на крушата и друса яко? Все повече млади хора на възраст до 25 години не могат да обслужват кредитите си (ВИДЕО) ᐉ Новини от Fakti.bg - Бизнес | ФАКТИ.БГ
А още дори не сме отчели, че демографията е фактор. Ся ако затегнат кредитирането и долети некой ай да не е черен, ама дори сив лебед, цените ша са сринат ка'т китайска стена пред монголска орда.
А бе колето да не купил некое ЕПК? берджо се отказа да понижава имотите и дори стана повишител. Сигурно му е неудобно ако колето е купил да рути вече имотите.Доста съмнителна работа. А ни е важно да знаем когато колето купи, ако още не е.
ей на и средната цена се сурна по нанадолнището: Двустайни апартаменти в град София за продажба | Imot.bg
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Попитали Радио Ереван дали ще вали утре. Радиото казало: "Рано е да се каже, отговор мога да дам вдругиден"
еднозначен отговор !
Last edited by bertram; 17.07.2025, 22:20.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
рано е да се кажe достигнали ли сме тавана, но съмнението е, когато тулата е 95% от инвестицията на народонаселението - дали това е най-удачно и дълготрайна рецепта за просперитет...
съмнение
- 1 like
Коментар
Коментар