IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
    Настоящата му цена е прекалено висока. Мисля, че писах преди дни относно това, че цена в размер на 43-44к, където на три пъти направи съпорт, е адекватна и здравословна. Трябва да остане там поне до есента.

Коментар

• https://kriptonovini.com/2021/04/22/...zstanoviyavat/

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Аз съм на Етер и съм доволен.
        ти си ''на всеки километър'' бе
        в имоти
        в злато
        в крипто

и накрая на балкона усвоен като холобокс

Коментар

Етера им нов АТХ, биткойна пада, други алтове също растат. Какво се случва, сезона на алтовете или начало на по-сериозна корекция?
          Собственик на криптоборса в Истанбул избяга с 2 млр долара на инвеститорите https://www.bloombergtv.bg/a/8-novin...-investitorite

Коментар

Етера им нов АТХ, биткойна пада, други алтове също растат. Какво се случва, сезона на алтовете или начало на по-сериозна корекция?
            Аз съм на Етер и съм доволен.
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Етера им нов АТХ, биткойна пада, други алтове също растат. Какво се случва, сезона на алтовете или начало на по-сериозна корекция?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Погледнах я преди да те коментирам
                +115.25% какво е?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Я погледни седмичната
                  Погледнах я преди да те коментирам

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

то така по графика ако можеше да се предвиди.... Не че имам против - биткойни нямам, имам малко алтове и копам етери.

DOGE pump and dump.
                    Я погледни седмичната

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Вероятно, Крипто пазара обръща за дълбока корекция. Докато Етериум ще направи нови върхове. Биткойн ще се опита, но няма да може да пробие нагоре. Когато това се случи следва по - сериозно изсулване на целият пазар. Писах вече.
                      то така по графика ако можеше да се предвиди.... Не че имам против - биткойни нямам, имам малко алтове и копам етери.

DOGE pump and dump.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
                        На БФБ ,,Алтерко ,, който доста добре се корелира с Биткойн вече почна с лека корекция.
                        Питам за едни 7 милиарда приятели
                        Какво е това БФБ

Коментар

По-умните нека се изкажат какво се случва- вчера повечето алтове (особено етера) възстановиха по-добре от стойността си преди корекцията, обаче бтц-то изостана. Сега днес отново се мъчи, има някакъв съпорт на около 54600-800. Някой има ли идея какво става?
                          Вероятно, Крипто пазара обръща за дълбока корекция. Докато Етериум ще направи нови върхове. Биткойн ще се опита, но няма да може да пробие нагоре. Когато това се случи следва по - сериозно изсулване на целият пазар. Писах вече.

Обикновенно такава бичо непотвърждаване между различни инструменти от един пазар сигнализира смяна на тренда.

Сигурно и при индексите ще последва малка корекция или поне консилидация в близките месеци.

На БФБ ,,Алтерко ,, който доста добре се корелира с Биткойн вече почна с лека корекция.
                          Last edited by Майстора233; 22.04.2021, 06:01.

Коментар

По-умните нека се изкажат какво се случва- вчера повечето алтове (особено етера) възстановиха по-добре от стойността си преди корекцията, обаче бтц-то изостана. Сега днес отново се мъчи, има някакъв съпорт на около 54600-800. Някой има ли идея какво става?
                            Нищо й няма на тази цена, съвсем нормална е. BTC имаше ATH през 2017г. в размер на $20000, а днес е $55000. ETH тогава удари връх около $1400, а днес е около $2400. Нормално е алтовете да покажат малко мускули

Коментар

Доколкото разбрах, пакета помощи за няколко трлн. Евро е блокиран и ако е вярно, може да има трус, но под 50 едва ли ще иде....
                              Last edited by better; 21.04.2021, 14:57.

Коментар

• По-умните нека се изкажат какво се случва- вчера повечето алтове (особено етера) възстановиха по-добре от стойността си преди корекцията, обаче бтц-то изостана. Сега днес отново се мъчи, има някакъв съпорт на около 54600-800. Някой има ли идея какво става?

Коментар

Working...
                                X