IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук сузуки бе обърнал внимание че трябваше да треснат всички говнета вкупом с кинжал или Циркон на климатичната конференция в Баку. Satz - сатаната Зеленски или сателитен зомби ? - така ли се тълкува - или може да е сатурналията Зоро или сатенен ЗИЛ; сатрапа ЗЕВС; салто в зори; Сандански (сардински) тузар
    Last edited by Кисимов; Днес, 01:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
      Империята не би могла да съществува без тях, а и те не биха могли да съществуват без одобрението на империята.
      Сибирчо, мога да чета до едно изречение от писанията ти защото съм забелязал, че и да прочета повече нищо полезно не се намира там. Но ето, пак говориш за Руската Империя, тя не можела да съществува без полезните идиоти или откровени агенти копейки, те не можели да съществуват без нейното одобрение, тук съм съгласен с теб.

Коментар

• mitko2848, може да унищожи многомилионен град само една балистична многоглава ракета с термоядрени бойни глави взривени въздушно и то само с радиация. Града ще е пострадал колкото от силна буря, поодухан. Дори остатъчна радиация няма да се наблюдава после дълго време, часове само и то много слаба. Единствено дозата от самите взривове. Неутронни бомби.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Орешника можеше да тресне и в центъра на гъстонаселен град. ...толкова по-добре, ама нека говорим истината, а не пропагандни опорки. Иначе слизаме на нивото на руските тролове.
          Click image for larger version

Name:	dnepro.jpg
Views:	1
Size:	28.7 КБ
ID:	4283829

??? рядконаселен град ???

Коментар

• Tepix. и каква битка има при Покровск ? Ако беше нещо сериозно щяха да изсипят няколко хиляди фаба и върви се бий, като можеш да минеш през ямите само с един автомат, няколко пълнителя и автомата трябва да си го стиснал съд зъби, да може да използваш 4-те си крайника да се катериш - спускаш. Един от ВСУ гледах разказва как паднали в яма дълбока 20 метра някакви и стояли вътре една седмица, но с дълги въжета теглени с лебедки ги извадили. Тръгнали да атакуват нещо си, някой си. От самото начало руснаците не искат да се бият с тях, те и онези като отидат на фронта и мерака им се изпарява. Никога не е имало война в която да бягат на седмица по една дивизия, до сега в никоя война не се е случвало.
            D.Y.F-091066

Коментар

Орешника можеше да тресне и в центъра на гъстонаселен град. Аз съм последния човек, който ще защитава Путин и за мен колкото по-рано умре толкова по-добре, ама нека говорим истината, а не пропагандни опорки. Иначе слизаме на нивото на руските тролове.
              И какво като тресне " орешника"? Ще има 100-200 жертви и толкова. Как ще повлияе това на хода на войната?--никак. Руснаците имат единични бройки , а само за Киев им трябват хиляди. Както и преди писах руснаците до момента са използвали всичко което притежават без ядрено оръжие( тук и Китай и Запада са ги предупредили за последствията)

Коментар

• просто факт за сведение на пътуващите в мрака:

Путинията употреби всичките си оръжия с/у Украйна без ядрените!!! Дори МБР употреби! (безсмислено)

дефакто няма самолет или бронирана машина с която разполага, да не е хвърлена в боя!!!
                На това само малоумник може да каже - ама те щадят братския народ...още не воюват...
                след Сталинград хитлерския фронт се срива... битката за Бахмут е по-дълга от Сталинградската...

гледаме предсмъртните конвулсии на путинягата, подпомагани от Кимчетата - най-комунистите на планетата. Туйто.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Не мисля, че някой се надявам на "ядрена сопа". Всички имат ядрени сопи - значи никой няма.
                  Ами не още. Дай сега сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...гледай ти : "Предупр3ждавалк" ги били, пък се надяват те да треснат с ядрената сопа. Няма логик. Не се връзва.
                    Не мисля, че някой се надявам на "ядрена сопа". Всички имат ядрени сопи - значи никой няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Битката при Вердюн (най-кървавата и напълно безсмислена в крайна сметка в позиционната ПСВ) продължава 10 месеца, тази при Покровск е вече повече от 8.

Мислиш ли, че ако руснаците нямаха изрично предупреждение от САЩ, ЕС и Китай по отношение на тежките оръжия, щяха да търпят подобни унижения?
                      ...гледай ти : "Предупреждавали" ги били, пък се надяват те да треснат с ядрената сопа. Няма логика. Не се връзва.
                      Last edited by Pyramid; Вчера, 22:59.

Коментар

Орешника можеше да тресне и в центъра на гъстонаселен град. Аз съм последния човек, който ще защитава Путин и за мен колкото по-рано умре толкова по-добре, ама нека говорим истината, а не пропагандни опорки. Иначе слизаме на нивото на руските тролове.
                        Битката при Вердюн (най-кървавата и напълно безсмислена в крайна сметка в позиционната ПСВ) продължава 10 месеца, тази при Покровск е вече повече от 8.

Мислиш ли, че ако руснаците нямаха изрично предупреждение от САЩ, ЕС и Китай по отношение на тежките оръжия, щяха да търпят подобни унижения?

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Да, но те стратегически изчакват. Щото имат още милион излишни руснаци за наторяване. Отърват ли се и от тях ще видим всички как се изравява почва.
                          Точно така е На Путин му дреме много по-малко за загиналите на фронта, отколкото за общественото мнение и в Русия, и по света. И ако почне да избива цивилни целенасочено както правят Израел в Газа,то това обществено мнение ще се обърне срещу него.А и Русия никой няма да я жали както става по отношение на Израел.

Коментар

• analog, няма толкова много жертви, укрите ги увеличават, всъщност при тях са много жертвите. Пращаха на фронта хора с голи ръце, храниха ги с изхвърлени и изгнили банани от пазара в Киев.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Как не разбрахте че за да имаш масова( килимна) бомбардировка трябва да имаш господство във въздуха, ако нямаш господство, има останало пво и самолети на противника бомбандировачите ти отиват на кино. Ако имаха възможност да правят килими бомбардировки руснаците отдавна биха го направили, не се съмнявай.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

БатЯ ,ако рашките изкаха да изравняват почвата за оран , да са го направили.

Да, но те стратегически изчакват. Щото имат още милион излишни руснаци за наторяване. Отърват ли се и от тях ще видим всички как се изравява почва.

Коментар

Working...
                                X