Тук сузуки бе обърнал внимание че трябваше да треснат всички говнета вкупом с кинжал или Циркон на климатичната конференция в Баку. Satz - сатаната Зеленски или сателитен зомби ? - така ли се тълкува - или може да е сатурналията Зоро или сатенен ЗИЛ; сатрапа ЗЕВС; салто в зори; Сандански (сардински) тузар
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеИмперията не би могла да съществува без тях, а и те не биха могли да съществуват без одобрението на империята.
Коментар
-
mitko2848, може да унищожи многомилионен град само една балистична многоглава ракета с термоядрени бойни глави взривени въздушно и то само с радиация. Града ще е пострадал колкото от силна буря, поодухан. Дори остатъчна радиация няма да се наблюдава после дълго време, часове само и то много слаба. Единствено дозата от самите взривове. Неутронни бомби.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Орешника можеше да тресне и в центъра на гъстонаселен град. ...толкова по-добре, ама нека говорим истината, а не пропагандни опорки. Иначе слизаме на нивото на руските тролове.
??? рядконаселен град ???
Коментар
-
Tepix. и каква битка има при Покровск ? Ако беше нещо сериозно щяха да изсипят няколко хиляди фаба и върви се бий, като можеш да минеш през ямите само с един автомат, няколко пълнителя и автомата трябва да си го стиснал съд зъби, да може да използваш 4-те си крайника да се катериш - спускаш. Един от ВСУ гледах разказва как паднали в яма дълбока 20 метра някакви и стояли вътре една седмица, но с дълги въжета теглени с лебедки ги извадили. Тръгнали да атакуват нещо си, някой си. От самото начало руснаците не искат да се бият с тях, те и онези като отидат на фронта и мерака им се изпарява. Никога не е имало война в която да бягат на седмица по една дивизия, до сега в никоя война не се е случвало.D.Y.F-091066
Коментар
-
Орешника можеше да тресне и в центъра на гъстонаселен град. Аз съм последния човек, който ще защитава Путин и за мен колкото по-рано умре толкова по-добре, ама нека говорим истината, а не пропагандни опорки. Иначе слизаме на нивото на руските тролове.
- 1 like
Коментар
-
просто факт за сведение на пътуващите в мрака:
Путинията употреби всичките си оръжия с/у Украйна без ядрените!!! Дори МБР употреби! (безсмислено)
дефакто няма самолет или бронирана машина с която разполага, да не е хвърлена в боя!!!
На това само малоумник може да каже - ама те щадят братския народ...още не воюват...
след Сталинград хитлерския фронт се срива... битката за Бахмут е по-дълга от Сталинградската...
гледаме предсмъртните конвулсии на путинягата, подпомагани от Кимчетата - най-комунистите на планетата. Туйто.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Не мисля, че някой се надявам на "ядрена сопа". Всички имат ядрени сопи - значи никой няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...гледай ти : "Предупр3ждавалк" ги били, пък се надяват те да треснат с ядрената сопа. Няма логик. Не се връзва.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Битката при Вердюн (най-кървавата и напълно безсмислена в крайна сметка в позиционната ПСВ) продължава 10 месеца, тази при Покровск е вече повече от 8.
Мислиш ли, че ако руснаците нямаха изрично предупреждение от САЩ, ЕС и Китай по отношение на тежките оръжия, щяха да търпят подобни унижения?Last edited by Pyramid; Вчера, 22:59.
Коментар
-
Орешника можеше да тресне и в центъра на гъстонаселен град. Аз съм последния човек, който ще защитава Путин и за мен колкото по-рано умре толкова по-добре, ама нека говорим истината, а не пропагандни опорки. Иначе слизаме на нивото на руските тролове.
Мислиш ли, че ако руснаците нямаха изрично предупреждение от САЩ, ЕС и Китай по отношение на тежките оръжия, щяха да търпят подобни унижения?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Да, но те стратегически изчакват. Щото имат още милион излишни руснаци за наторяване. Отърват ли се и от тях ще видим всички как се изравява почва.
Коментар
-
analog, няма толкова много жертви, укрите ги увеличават, всъщност при тях са много жертвите. Пращаха на фронта хора с голи ръце, храниха ги с изхвърлени и изгнили банани от пазара в Киев.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Как не разбрахте че за да имаш масова( килимна) бомбардировка трябва да имаш господство във въздуха, ако нямаш господство, има останало пво и самолети на противника бомбандировачите ти отиват на кино. Ако имаха възможност да правят килими бомбардировки руснаците отдавна биха го направили, не се съмнявай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
БатЯ ,ако рашките изкаха да изравняват почвата за оран , да са го направили.
Да, но те стратегически изчакват. Щото имат още милион излишни руснаци за наторяване. Отърват ли се и от тях ще видим всички как се изравява почва.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар