Искаме снимки, искаме снимки, искаме снимки!!! С телескоп, обещани от Професионален НЛО-мен, дето му се явяват винаги (или почти), кога не вали дъжд.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЛО, Извънземни, Световни конспирации, Необясними загадки в миналото и днес
Collapse
X
-
Година 2026, България е в еврозоната и дигиталното евро е навсякъде. Марсианци кацат край Пазарджик и установяват контакт с ромско семейство от селото. Попитали ги от какво имат нужда, Врекил поискал книжни пари. Извънземните предложили 1000 долара за суинг. Речено - сторено! Ромката отвела марсианеца у храстите, съблякла го и що да види - пaтката му съвсем нюню!
- Няма проблеми, - рекъл марсианеца, - завърти ми ушите и ще получиш размера който искаш!
Тя му завъртяла ушите и като изскочило едно парче като на Марко магарето. Скочила отгоре и му разказала играта! Но, по едно време я напушил смях!
- Какво не е наред - попитал марсианеца.
- Смешно ми стана, като си представих, как твоята сега върти ли, върти на Миро ушите!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеВ центъра на пазарджишкото село, селският милиционер си седял на пейката и си почивал блажено. Не щеш ли изведнъж до него в парка кацнала летяща чиния. Излязло от нея едно малко зелено човече с антенки на главата и пипалца вместо ръце. Седнало на пейката до милиционера, побутнало го закачливо с едно от пипалцата и казало:
-Боц-боц!
-Ей, момче, ще ти откъсна ушите!
-Да ама ние нямаме уши - и пак го побутнало "Боц-боц"!
-Тогава ще ти откъсна носа!
-Да ама ние нямаме нос - "Боц-боц"
-Ще взема да ти откъсна пишката тогава!
-Да ама ние нямаме пишка!
-Е как тогава се размножавате?!?
-Ами ето така: Правим си "Боц-боц"
Коментар
-
В центъра на пазарджишкото село, селският милиционер си седял на пейката и си почивал блажено. Не щеш ли изведнъж до него в парка кацнала летяща чиния. Излязло от нея едно малко зелено човече с антенки на главата и пипалца вместо ръце. Седнало на пейката до милиционера, побутнало го закачливо с едно от пипалцата и казало:
-Боц-боц!
-Ей, момче, ще ти откъсна ушите!
-Да ама ние нямаме уши - и пак го побутнало "Боц-боц"!
-Тогава ще ти откъсна носа!
-Да ама ние нямаме нос - "Боц-боц"
-Ще взема да ти откъсна пишката тогава!
-Да ама ние нямаме пишка!
-Е как тогава се размножавате?!?
-Ами ето така: Правим си "Боц-боц"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не мога повечеLast edited by Майстора233; 22.06.2025, 22:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не мога повече
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Както можеше да се очаква, край Шумен бродела не черна пантера а извънземен
Такива са се появили и в Пазарджишките села
- 3 Харесвания
Коментар
-
Заради тях" няма да дойдем. Обидили сте и нашия агент за свръзка "Vergil1975, да не сте посмели. Местим иначе базата на Ганимед.Last edited by Pyramid; 22.06.2025, 16:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Тъжно ми е да го кажа, но и аз съм разочарован. Кофти човек, кофти характер. Бил мъж, пък не си държи на думата като жена. Не помни какви ги е писал в темата и сега приказва други работи. Определено има някакви сериозни психически проблеми, но не ги осъзнава.
Коментар
Коментар