IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Бих разбрал да пъчиш гръд женска , ама това не го разбирам , да не са ти казвали вашите ,че си тъпа ,когато си била малка?!
    Възгрубо, брат. Аз съм включил хронометъра да засичам, кога (по неговите критерии)ще го огрее онзи момък, от Пазарджик. Забавлявай се и ти, става интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

https://vm.tiktok.com/ZNdDqq4Ad/
      https://vm.tiktok.com/ZNdDqfoUn/
      Пиша истината, а това, че на някои жени не им изнася,не е мой проблем.
      Фразата"Жените харесват лошите момчета "е напълно вярна.Ако един мъж е прекалено добър към жените те го считат за слабак и лузър.Жените харесват мъже,които поставят своите интереси на първо място, не техните.
      Прав си но, единствено в своя тесен конкретен случай на някой, търсещ нещо лесно и разгонено, търсещо ходещ хуй/мачо за изчукване. В останалите 99[%] от случаите, критериите ти висят по простирите и събират прах. И не си ти, дето да решава кой как се чувства и от какво имал бил нужда, малкия. Може би, няма да пораснеш, както се вижда но, проблемът е твой. Батко ти няма нужда да го оценяват келеши, нито да дундурка пикли. И живее доста уравновесен и без са страда от самота. Разбра ли или да повтарям? Аз също мога грубо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абе една дъска хлопа на тая тема. Иначе с Мирето сме почти на един фронт идеологически по политическа линия, ама много залита по Тръмп и то пак поради същата причина. Голям фетиш му е да “властва”.
        https://vm.tiktok.com/ZNdDqq4Ad/
        https://vm.tiktok.com/ZNdDqfoUn/
        Пиша истината, а това, че на някои жени не им изнася,не е мой проблем.
        Фразата"Жените харесват лошите момчета "е напълно вярна.Ако един мъж е прекалено добър към жените те го считат за слабак и лузър.Жените харесват мъже,които поставят своите интереси на първо място, не техните.
        Last edited by mirodes; Днес, 06:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Бих разбрал да пъчиш гръд женска , ама това не го разбирам , да не са ти казвали вашите ,че си тъпа ,когато си била малка?!
          Това е гръцка класика, пич. Не всеки я разбира. А и не е речено.

Интересна реакция, когато нещо ти надвишава капацитета и не си чел достатъчно.

Простакът винаги се стреми да свали околните до собственото си ниво.

Невинаги обаче околните му го позволяват.

Всичко отдавна е написано и обяснено. И то по много по-дълбок начин.

Чети, ограмотявай се: Евменидите, Есхил.

Прочее именно там се оформя съд с жури. Какво съвпадение - днес участвам в жребий за определяне на жури като частен обвинител.

Забележи 458 г. преди новата ера вече се оформя съд със жури.

Last edited by Selena2024; Днес, 05:34.

Коментар

По-дълбоко е:

”Убиецът преследвам бърза като вятър. Усмихва ми се мирис на човешка плът”

Цитатът „Убиецът преследвам, бърза като вятър“ идва от трагедията „Евменидите“ на Есхил, част от трилогията „Орестия“, и е част от репликите на Ериниите (Евменидите) — богините на отмъщението.

Коментар

Абе една дъска хлопа на тая тема. Иначе с Мирето сме почти на един фронт идеологически по политическа линия, ама много залита по Тръмп и то пак поради същата причина. Голям фетиш му е да “властва”.
              ...а се сърди като му рекат, че не е наред. Имал зор да "доминира". Сладур.
              Last edited by Pyramid; Вчера, 22:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Нито всички са иткачвни. Ама Вергилчо смята извращения си за идеология на привлекателност отношение, едва ли не. А то, си е направо жалка история.

Коментар

Ми вкусове разни. Явно не всички си падат по С&М
                  Нито всички са откачени. Ама Вергилчо смята извращенията си за идеология на привлекателното отношение, едва ли не. А то, си е направо жалка история.
                  Last edited by Pyramid; Вчера, 22:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоя пирамид те следва като сянка, където и да мръднеш
                    да нямате връзка нещо
                    По-дълбоко е:

”Убиецът преследвам бърза като вятър. Усмихва ми се мирис на човешка плът”

Цитатът „Убиецът преследвам, бърза като вятър“ идва от трагедията „Евменидите“ на Есхил, част от трилогията „Орестия“, и е част от репликите на Ериниите (Евменидите) — богините на отмъщението.

Коментар

как може да им е скучно с мирко
                      Ми вкусове разни. Явно не всички си падат по С&М

Коментар

Избива си комплексите с мен.Ако не съм аз сигурно ще си сложи въжето.Нищо интересно или забавно за дискусията не може да напише, по която и да е тема.Но модераторите го толерират. Ами щом е така, да си пише колкото ще,но без мен.
                        Никога не си особено разбирал "дискусията", и сега не правиш изключение. Щом си позволи непредизвикани обиди, ще ти се наложи да си понесеш някои последици.

Коментар

да нямате връзка нещо
                          Избива си комплексите с мен.Ако не съм аз сигурно ще си сложи въжето.Нищо интересно или забавно за дискусията не може да напише, по която и да е тема.Но модераторите го толерират. Ами щом е така, да си пише колкото ще,но без мен.

Коментар

да нямате връзка нещо
                            Чак пък да го "следвам". Ако си справедлив би трябвало са забележиш че, когато взема уравновесени позиции, му го признавам. Аз съм силен човек, не се боя да го сторя.

Коментар

И в тая тема идваш да си избиваш комплексите от жалкия си живот.
                              Поредната тема,която осираш,но модераторите не вземат никакви мерки.И после се чудят защо някои теми замират.Ами защо да пиша като нищожество като теб постоянно се подиграва.
                              Странна работа, наистина: Малко отпор, и народът става "комплексар", "нищожество" и още не знам какъв. А не си даваш сметка, как сам изглеждаш в чуждите очи. Поне Матеев си купи мир с теб, (браво на него) и ти остава повече енеегия за настрани.

Коментар

И в тая тема идваш да си избиваш комплексите от жалкия си живот.
                                Поредната тема,която осираш,но модераторите не вземат никакви мерки.И после се чудят защо някои теми замират.Ами защо да пиша като нищожество като теб постоянно се подиграва.
                                да нямате връзка нещо
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X