If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бих разбрал да пъчиш гръд женска , ама това не го разбирам , да не са ти казвали вашите ,че си тъпа ,когато си била малка?!
Възгрубо, брат. Аз съм включил хронометъра да засичам, кога (по неговите критерии)ще го огрее онзи момък, от Пазарджик. Забавлявай се и ти, става интересно.
https://vm.tiktok.com/ZNdDqq4Ad/ https://vm.tiktok.com/ZNdDqfoUn/
Пиша истината, а това, че на някои жени не им изнася,не е мой проблем.
Фразата"Жените харесват лошите момчета "е напълно вярна.Ако един мъж е прекалено добър към жените те го считат за слабак и лузър.Жените харесват мъже,които поставят своите интереси на първо място, не техните.
Прав си но, единствено в своя тесен конкретен случай на някой, търсещ нещо лесно и разгонено, търсещо ходещ хуй/мачо за изчукване. В останалите 99[%] от случаите, критериите ти висят по простирите и събират прах. И не си ти, дето да решава кой как се чувства и от какво имал бил нужда, малкия. Може би, няма да пораснеш, както се вижда но, проблемът е твой. Батко ти няма нужда да го оценяват келеши, нито да дундурка пикли. И живее доста уравновесен и без са страда от самота. Разбра ли или да повтарям? Аз също мога грубо.
Абе една дъска хлопа на тая тема. Иначе с Мирето сме почти на един фронт идеологически по политическа линия, ама много залита по Тръмп и то пак поради същата причина. Голям фетиш му е да “властва”.
https://vm.tiktok.com/ZNdDqq4Ad/ https://vm.tiktok.com/ZNdDqfoUn/
Пиша истината, а това, че на някои жени не им изнася,не е мой проблем.
Фразата"Жените харесват лошите момчета "е напълно вярна.Ако един мъж е прекалено добър към жените те го считат за слабак и лузър.Жените харесват мъже,които поставят своите интереси на първо място, не техните.
”Убиецът преследвам бърза като вятър. Усмихва ми се мирис на човешка плът”
Цитатът „Убиецът преследвам, бърза като вятър“ идва от трагедията „Евменидите“ на Есхил, част от трилогията „Орестия“, и е част от репликите на Ериниите (Евменидите) — богините на отмъщението.
Бих разбрал да пъчиш гръд женска , ама това не го разбирам , да не са ти казвали вашите ,че си тъпа ,когато си била малка?!
Абе една дъска хлопа на тая тема. Иначе с Мирето сме почти на един фронт идеологически по политическа линия, ама много залита по Тръмп и то пак поради същата причина. Голям фетиш му е да “властва”.
...а се сърди като му рекат, че не е наред. Имал зор да "доминира". Сладур.
Нито всички са иткачвни. Ама Вергилчо смята извращения си за идеология на привлекателност отношение, едва ли не. А то, си е направо жалка история.
тоя пирамид те следва като сянка, където и да мръднеш
да нямате връзка нещо
По-дълбоко е:
”Убиецът преследвам бърза като вятър. Усмихва ми се мирис на човешка плът”
Цитатът „Убиецът преследвам, бърза като вятър“ идва от трагедията „Евменидите“ на Есхил, част от трилогията „Орестия“, и е част от репликите на Ериниите (Евменидите) — богините на отмъщението.
Избива си комплексите с мен.Ако не съм аз сигурно ще си сложи въжето.Нищо интересно или забавно за дискусията не може да напише, по която и да е тема.Но модераторите го толерират. Ами щом е така, да си пише колкото ще,но без мен.
Никога не си особено разбирал "дискусията", и сега не правиш изключение. Щом си позволи непредизвикани обиди, ще ти се наложи да си понесеш някои последици.
да нямате връзка нещо
Избива си комплексите с мен.Ако не съм аз сигурно ще си сложи въжето.Нищо интересно или забавно за дискусията не може да напише, по която и да е тема.Но модераторите го толерират. Ами щом е така, да си пише колкото ще,но без мен.
да нямате връзка нещо
Чак пък да го "следвам". Ако си справедлив би трябвало са забележиш че, когато взема уравновесени позиции, му го признавам. Аз съм силен човек, не се боя да го сторя.
И в тая тема идваш да си избиваш комплексите от жалкия си живот.
Поредната тема,която осираш,но модераторите не вземат никакви мерки.И после се чудят защо някои теми замират.Ами защо да пиша като нищожество като теб постоянно се подиграва.
Странна работа, наистина: Малко отпор, и народът става "комплексар", "нищожество" и още не знам какъв. А не си даваш сметка, как сам изглеждаш в чуждите очи. Поне Матеев си купи мир с теб, (браво на него) и ти остава повече енеегия за настрани.
И в тая тема идваш да си избиваш комплексите от жалкия си живот.
Поредната тема,която осираш,но модераторите не вземат никакви мерки.И после се чудят защо някои теми замират.Ами защо да пиша като нищожество като теб постоянно се подиграва.
да нямате връзка нещо
Коментар