IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни монети

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KakaDanka Разгледай мнение
    Не знам как изглежда и какви характеристики има- покажи нещо, пък може и на лична.
    Нещо подобно, предполагам срещу студио в Слънчев бряг, дано греша!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Пендара с рождението и кръщението на Иисус от двете страни интересува ли те? Не е дупчена.
      Не знам как изглежда и какви характеристики има- покажи нещо, пък може и на лична.
      Big Sister

Коментар

• Първоначално изпратено от dikobraz Разгледай мнение
        Благодарско! А дали да играя?
        Last edited by KakaDanka; 08.02.2011, 19:35.
        Big Sister

Коментар

• Някой знае ли кога ще има Сбирка в Шумен???

съжелявам за грешката

Коментар

• Първоначално изпратено от peter_pavlov Разгледай мнение
            Някой знае ли кога ще има збирка в Шумен???
            ЗБИРКА надали ще има нейде по света.

Надявам се, че купувача косьо28 не е коконът28 за 100-чката в аукрото.

Коментар

• Някой знае ли кога ще има збирка в Шумен???

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28
                Svurzah se s italianze ot aucro.bg deto predlga moneta za njakolko hiljadi leva ot italia - za men tova si e chist moshennik, vnimavajte njakoj da ne izgori pokraj tezi falshivi auktioni. Pozdravi i uspeh
                Що не пишеш с български букви???

Коментар

Kakvo imash predvid?

Az se pritesnjvam dali voobste ste izprati nesto tozi prijatel, stoto Italia e daleko i ako si pribere parite i ti prati prazen plik vurvi che se opravjaj posle.... Ti smjatash, che monetata nesto ne e nared li?
                  Щом даже и слепоците от NGC са я "грейднали" по тоя начин................
                  Любопитно е ,що не се е пробвал в ибей.Или таксите и пейпала там не му оттърват или има нещо друго/не съм ползвал мънибоокерс и не знам там може ли да се блокират плащания/.
                  Last edited by al64ad; 06.02.2011, 00:31.

Коментар

Hmm tuka rabotata mi se vijda malko kuza, italianez s nulev rejting, kojto preglaga skupa bulgarska moneta na bulgarski auktion .... da ne izleze prosto lov na baluzi nakraja, stoto nabutvaneto ste e goljamo
                    хората за това са измислили рейтинга, все пак всеки си гони интереса ,но.. риска си е риск
                    http://www.facebook.com/pages/BG-NUMIZMATIKA-BG-NUMISMATIC/187477631275895?v=page_getting_started

Коментар

Hmm tuka rabotata mi se vijda malko kuza, italianez s nulev rejting, kojto preglaga skupa bulgarska moneta na bulgarski auktion .... da ne izleze prosto lov na baluzi nakraja, stoto nabutvaneto ste e goljamo
                      Прочети какво са написали от ngc и ще разбереш защо е опрял чак до аукрото италианеца.

Коментар

• Пендара с рождението и кръщението на Иисус от двете страни интересува ли те? Не е дупчена.

Коментар

ФЕРДИНАНДЪ I БЪЛГАРСКИЙ КНЯЗЪ
                          КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ *1894*
                          100 Лева

Тази монетка също ме интересува

Prego...
                          http://aukro.bg/item1443966712-very-...-bulgaria.html

Коментар

• ФЕРДИНАНДЪ I БЪЛГАРСКИЙ КНЯЗЪ
                            КНЯЖЕСТВО БЪЛГАРИЯ *1894*
                            100 Лева

Тази монетка също ме интересува
                            Last edited by KakaDanka; 05.02.2011, 01:36.
                            Big Sister

Коментар

• Първоначално изпратено от stazz Разгледай мнение
                              Данке до седмица са ми обещали 2 бройки (100-те кинта), от които едната ще се продава максимум 1300 пари, така че следи ситуацията ако имаш интерес
                              Разбира се, Stazz, ще се пазарим с теб )))
                              Big Sister

Коментар

Интересувам се от монетата Св.Георги Победоносец. Ако има продавачи, нека пишат.
                                Данке до седмица са ми обещали 2 бройки (100-те кинта), от които едната ще се продава максимум 1300 пари, така че следи ситуацията ако имаш интерес
                                http://www.facebook.com/pages/BG-NUMIZMATIKA-BG-NUMISMATIC/187477631275895?v=page_getting_started

Коментар

Working...
                                X