Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изгодно ли е закупуването на имот през 2017?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ето този заем от ПИБ бих изтеглил в момента, ако намеря подходящ имот:
https://www.fibank.bg/bg/page/3467#nasheto-predlojenie
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
както казахме кака се ожени.изпуснат е влака. а би ли ми обяснил какво е подходящ заем , че аз кат гледам лихвите хич не са "подходящи"
https://www.fibank.bg/bg/page/3467#nasheto-predlojenie
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеАз мисля, че е изгодно. Теглиш подходящ заем от банка и взимаш. Условията на доста места са добри, стига да имаш добър доход и стабилна работа. Така че ако ви трябва жилище няма какво да чакате. Инвестиция в недвижимо имущество винаги си заслужава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеАз мисля, че е изгодно. Теглиш подходящ заем от банка и взимаш. Условията на доста места са добри, стига да имаш добър доход и стабилна работа. Така че ако ви трябва жилище няма какво да чакате. Инвестиция в недвижимо имущество винаги си заслужава
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
Един път,преди 4-5 години ми влязоха няколко орки в двора,и през малко прозорче(единствено не защитено с метал) бяха пуснали малко цигане в къщичката.
Понеже имам ятаци там,веднага ми се обадиха,и за броени минути бях там от Бургас.
Пострелях на воля във въздуха(имам пушка и пищов) ,по бягащите в далечината ромове.
От тогава в двора ми дори не е стъпвано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Първи въпрос ...патладжани има ли наоколо...
Понеже имам ятаци там,веднага ми се обадиха,и за броени минути бях там от Бургас.
Пострелях на воля във въздуха(имам пушка и пищов) ,по бягащите в далечината ромове.
От тогава в двора ми дори не е стъпвано!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За целите на мярка 12 и отчасти мярка 11 от ПРСР.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
защо трябва да са в натура?
За целите на мярка 12 и отчасти мярка 11 от ПРСР.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Щото кака е много харна.....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Щото кака е много харна.....
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
защо трябва да са в натура?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Зависи какво търсиш и за какво го търсиш. На мен цена, на която ми предлагат имотите ми изнася, но част от тях не попадат в НАТУРА, та затова ще се пазаря още известно време.препоръка е
Коментар
Коментар