If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Печалбата на троянското дружество за шперплат нараства до 432 хил. лв. в сравнение с 21 хил. към 30 юни миналата година. Дружеството отчита приходи от финансиране в размер на 683 хил. лв., каквито не отчита година по-рано, както и по-малки разходи за материали и амортизации. Нетните приходи от продажби нарастват с 3% до 26,9 млн. лв., а общите приходи се увеличават с 5,6% до 27,7 млн.. лв.
не е ли странно как често резлтатите на някои компании са зле когато има търгово и после се подобряват?
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Печалбата на троянското дружество за шперплат нараства до 432 хил. лв. в сравнение с 21 хил. към 30 юни миналата година. Дружеството отчита приходи от финансиране в размер на 683 хил. лв., каквито не отчита година по-рано, както и по-малки разходи за материали и амортизации. Нетните приходи от продажби нарастват с 3% до 26,9 млн. лв., а общите приходи се увеличават с 5,6% до 27,7 млн.. лв.
Гледам в X3, че председателят на съвета на директорите Валентин Стаменов си ги продал на 15/06/2017 на цена 34,17
Явно човекът е подал по-ранко молбата си.
Не знам дали си постъпил правилно, като си изчакал, а може и причина да си имаш ?
На мен ми трябваха няколко дни след обявлението , коети ти мисля че постна след НГ и реших.
До тук ще е играта с Лесовете и да ни уважат жалбите, само ще се провлачи още с някой месец,
а дори и да ги уважат, то плюса ще е само от полза. Сметнах се в/у цената му и взех репо
срещу бъдещия приход, резултата е ясен!
Бях в чужбина точно по време на търговото, та затова...иначе тук надежда никаква не виждам за непублично бъдеще. Не е ситуацията като енергопро-тата...
Не знам дали си постъпил правилно, като си изчакал, а може и причина да си имаш ?
На мен ми трябваха няколко дни след обявлението , коети ти мисля че постна след НГ и реших.
До тук ще е играта с Лесовете и да ни уважат жалбите, само ще се провлачи още с някой месец,
а дори и да ги уважат, то плюса ще е само от полза. Сметнах се в/у цената му и взех репо
срещу бъдещия приход, резултата е ясен!
Тия от Булброкърс до кога ще ни мотаят с разплащането?
Мисля че при Биовет сделките на приелите ТП си минаха още първата седмица , а тук нещата се точат
и до кога ? Ако някой е запознат да сподели.
Таз мома нещо не е в час, или са й дали грешна информация
та имам акции тук от 2005-та та... дивидент йощ нема
по-добре да се замисли дали това търгово е законосъобразно и не са ли ощетени миноритарите?
За малко е пропуснала да отбележи, че дивиденти разпределя - Австрийското д-во !!! - но си е простимо , затова и комбинирах !
Коментар