Първоначално изпратено от stanislavivanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ами не съм видял да дадеш някакъв отчет по месеци колко и изобщо дали някога си спечелил нещо.
Иначе тук правилния въпрос е : "С фундамент и четене на манипулирани отчети, колко пари е направил инвестиралия в ПИБ рибок? " Аз ще ти кажа, стиска от 10 год на загуба и го чакат още толкова
А междувременно банката печели ли ,печели
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениее не виждаш ли целия форум е с графики, значи съществува, правилния въпрос е колко пари направи с технически анализ
забелязал съм, че колегите обичат да мерят колко съм им верни прогнозите, не дали са направили пари...
Иначе тук правилния въпрос е : "С фундамент и четене на манипулирани отчети, колко пари е направил инвестиралия в ПИБ рибок? " Аз ще ти кажа, стиска от 10 год на загуба и го чакат още толкова
А междувременно банката печели ли ,печели
Коментар
-
Първоначално изпратено от RoyBatty Разгледай мнениеТова е много интересно , .. но може ли да съществува технически анализ на БФБ ? При тези смешни ликвидности и движения зависещи предимно от новини
забелязал съм, че колегите обичат да мерят колко съм им верни прогнозите, не дали са направили пари...“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 2 Харесвания
Коментар
-
Опреди 6 месеца
ТА не работела викат БФБ рибоците
Кога беше 70% над 200 дневната,кога падна под нея....
До няколко дни ще видим и "dead cross" .След последния такъв (2018)акцията падна над 70%
Следваща голяма спирка е 2.70 зоната
Всеки ъп,ако го има,е за излизане
https://www.tradingview.com/x/SEajb5p9
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение70% е над 200 дневната си средна,което е доста и винаги досега това е водило до сгъване.
За сравнение ,супер балона Шменти е на 33%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнение
Аз го чета, в посока че се чудят какво да правят с персонала на БНП, която вляха. Още повече и че на пазара се говори, че са глътнали доста вода с нея, така че не виждам от къде ще изкарат толкова пари. При собствен капитал на ПИБ от 1.5 млрд. и цените, на които се сключват такива сделки не виждам от къде биха ги взели тези средства. Иначе до сега да ги бяха купили 100 пъти, а не да се занимават с дребни неща като БНП
https://www.postbank.bg/bg-BG/Za-nas...anka/Akcioneri
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mortagon Разгледай мнение
Именно! Това е добър жокер. При евентуално придобиване със сигурност ще има клауза за запазване на персонала на придобитата банка. Едно такова реаорганизиране го чета точно в тази посока. Алтернатвата би била да инвестират повече в ИИ, който да ги замести, но и дума не може да става, че това е поради липса на средства:
Инвестираме в дигитализация, за да предложим по-бързи, лесни и удобни решения на клиентите
Петя Славова - председател на надзорния съвет и мажоритарен акционер в "Инвестбанк" АДI dream
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Но всяка година на 25ти гледаш към камината с надежда и очакване, нали?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Бъркаш стремежа към подобрение на ефективността, със способността и желанието за придобиване на допълнителен пазарен дял. Едното не изключва другото според мен.
А в Уникредит правят ли оценки за съкращаване на персонал?
Инвестираме в дигитализация, за да предложим по-бързи, лесни и удобни решения на клиентите
Петя Славова - председател на надзорния съвет и мажоритарен акционер в "Инвестбанк" АД
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани Василева Разгледай мнениеМомчета, при положение че от Пощенска банка са наели външна фирма, която е направила предварителна оценка за съкращаване на персонал при тях и обединяване на някои от бизнес звената - не е сериозно да се очаква, че ще намерят пари, за да купят ПИБ. То и аз искам да вярвам в Дядо Коледа, но е факт, че не е реален
А в Уникредит правят ли оценки за съкращаване на персонал?
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар