Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Last edited by Black and white cat-foot; 03.07.2025, 19:13.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Тогава какво нищиш някакви теории за допълвания?
Писах, че си пълни лекинко, което означава покупки без резки движения. Дали е така само времето ще покаже.
Тука как мислиш, дали на ква възраст са акционерите?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Няма нужда от ирония. Това си е нашия пазар с малка ликвидност.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Уау може скоро да стигне за гарсониера в панелка в Люлин. И бтв от 25 ако мръднеш, броиш и мен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
....и вчера 40, а от 26ти насам......?destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
С 10к оборот си е доста лекинко. Мога да го удвоя само с останалите ми акции
Коментар
-
С 10к оборот си е доста лекинко. Мога да го удвоя само с останалите ми акции
Логореята може да е признак на сериозни заболявания
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеСтрува ми се че някой лекинко си пълни.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Що не мога да намеря друго инфо за днешния аукцион бе Тонка .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеС оглед на минималния праг за успех - тук явно са уговорени вече нещата?
"Предлагането включва до 10.5 милиона нови обикновени акции с емисионна цена от 1.10 лв. и ще се проведе на 03.07.2025 г. Набраните средства ще бъдат насочени към участие в бъдещи листвания и увеличения на капитала на иновативни компании от всички сектори. Това не е фонд, който ще се опитва да гони трендове или да търгува краткосрочно. Това е инфраструктура за дългосрочна експозиция към бъдещите двигатели на икономическия растеж в България.
IPO-то е насочено както към индивидуални, така и към институционални инвеститори, без ограничения за минимален обем. Поръчките ще се събират чрез платформата BG Trader на БенчМарк Финанс в рамките на няколко фази (pre-trade, call, freeze), но в рамките на една търговска сесия, като цената на изпълнение е фиксирана."⇒ Брой на предлаганите ценни книжа: до 10 500 000 акции от увеличението на капитала
⇒ Емисионна цена за една акция: 1.10 лв.
⇒ Минимален праг за успех: 10 000 000 акции
⇒ Дата на аукцион: 03 юли 2025 г.
⇒ ISIN на временната емисия за участие в аукциона: BG1500006256
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеСпоред мен най- интересната точка от ОСА е актуализацията на бизнес програмата ;-)
Между редовете се чете междинен дивидент ;-)
И на мен ми допада, като дивидентна безгегловна позиция в порфейла, под условие че си изпълнят цифрите за 26, 27, 28г.
- 1 like
Коментар
-
Казват че имат намерение да заявят 500000destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Питай пенсионния си фонд
Коментар
-
Колеги , какво презаписване очаквате на емисията - ИПО Растежdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар