IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Що тва проблем ли ти е?
    Писах, че си пълни лекинко, което означава покупки без резки движения. Дали е така само времето ще покаже.
    Тука как мислиш, дали на ква възраст са акционерите?
    знам ли, ако ползват набора в ника, инта е на 72, а тонито на 50, чичо фил на 58
    Last edited by Black and white cat-foot; 03.07.2025, 19:13.
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Тогава какво нищиш някакви теории за допълвания?
      Що тва проблем ли ти е?
      Писах, че си пълни лекинко, което означава покупки без резки движения. Дали е така само времето ще покаже.
      Тука как мислиш, дали на ква възраст са акционерите?

Коментар

Няма нужда от ирония. Това си е нашия пазар с малка ликвидност.
        Тогава какво нищиш някакви теории за допълвания?
        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Уау може скоро да стигне за гарсониера в панелка в Люлин. И бтв от 25 ако мръднеш, броиш и мен
          Няма нужда от ирония. Това си е нашия пазар с малка ликвидност.

Коментар

....и вчера 40, а от 26ти насам......?
            Уау може скоро да стигне за гарсониера в панелка в Люлин. И бтв от 25 ако мръднеш, броиш и мен

Коментар

С 10к оборот си е доста лекинко. Мога да го удвоя само с останалите ми акции
              ....и вчера 40, а от 26ти насам......?

Коментар

Голем си

Логореята може да е признак на сериозни заболявания

Коментар

Струва ми се че някой лекинко си пълни.

Коментар

• Струва ми се че някой лекинко си пълни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение

Що не мога да намеря друго инфо за днешния аукцион бе Тонка .
                      Няма - това беше предварително инфо от Бенча, явно е променена датата и още договарят с потенциалните инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        С оглед на минималния праг за успех - тук явно са уговорени вече нещата?

"Предлагането включва до 10.5 милиона нови обикновени акции с емисионна цена от 1.10 лв. и ще се проведе на 03.07.2025 г. Набраните средства ще бъдат насочени към участие в бъдещи листвания и увеличения на капитала на иновативни компании от всички сектори. Това не е фонд, който ще се опитва да гони трендове или да търгува краткосрочно. Това е инфраструктура за дългосрочна експозиция към бъдещите двигатели на икономическия растеж в България.

IPO-то е насочено както към индивидуални, така и към институционални инвеститори, без ограничения за минимален обем. Поръчките ще се събират чрез платформата BG Trader на БенчМарк Финанс в рамките на няколко фази (pre-trade, call, freeze), но в рамките на една търговска сесия, като цената на изпълнение е фиксирана."
                        Брой на предлаганите ценни книжа: до 10 500 000 акции от увеличението на капитала

Емисионна цена за една акция: 1.10 лв.

⇒ Минимален праг за успех: 10 000 000 акции

Дата на аукцион: 03 юли 2025 г.

ISIN на временната емисия за участие в аукциона: BG1500006256
                        Що не мога да намеря друго инфо за днешния аукцион бе Тонка .

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                          Според мен най- интересната точка от ОСА е актуализацията на бизнес програмата ;-)
                          Между редовете се чете междинен дивидент ;-)

И на мен ми допада, като дивидентна безгегловна позиция в порфейла, под условие че си изпълнят цифрите за 26, 27, 28г.

Коментар

Казват че имат намерение да заявят 500000
                            дано не сме в същия с тебе

Коментар

Питай пенсионния си фонд
                              Казват че имат намерение да заявят 500000

Коментар

Колеги , какво презаписване очаквате на емисията - ИПО Растеж
                                Питай пенсионния си фонд

Коментар

Working...
                                X