IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Брей че то банките значи са инвестирали в моя растеж по тая логика. BOPP какъв е смисъла в Европа? Няма ли да те закопаят цените на енергията?
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Основана през 1967 г. в град Тервел като производител на фолио и канап, днес „Пластхим-Т" е признат европейски лидер в производството на полипропиленови фолиа за гъвкави опаковки с дългосрочен ангажимент към иновации и устойчиво развитие.

Коментар

• Не искам да влизам в излишни дискусии и това ще е последното ми писане по Вашето изказано мнение за развитието на дружеството. Ако някой е вложил собствени пари в нещо и иска да знае повече, да иска повече и да изказва мнение, което да бъде чуто, най-резонното място за това е Общото събрание. Съвсем естествено е представеният капитал на последното ОС да е толкова малък, след като огромната част от акционерите са тотално пасивни, а същевремено изискващи много и веднага, но само пред клавиатурата. Съвсем естествено е продължителността на официалната част на ОС да е толкова малка, защото се гласуват обичайните въпроси при едно дружество, което има добър имидж и управление.
        Но всяко едно ОС не е само официална част. В дискусиите преди или след нея, обикновено всеки намира отговорите на интересуващите го въпроси. Може, би там някъде г-н Мартинов е загатнал за този " изненадващ ход ".
        Пиша всичко това за да се опитам да подтикна пасивните акционери да ходят на ОС, за да може и тяхния глас да се чуе и вземе предвид, особено при дружества, които нямат мажоритар. На едно ОС може да се научат много повече истински неща, отколкото от безкрайните писаници по форумите или от една леля във влака каза.

Коментар

• Първоначално изпратено от rjevski Разгледай мнение
          Уважаеми Вале! А Вие бил ли сте това ОС? Ако да- само тези 9 минути ли Ви останаха в главата? Мисля, че г-н Мартинов г-н Манев поскоро биха отделили 90, а не 9 мин. за обяснения и дискусии. И който не е имал възможността за последните 20-30 години да се обеди в техния професионализъм и добронамерено към нашата " инвеститорска общност ", се надявам че ще го направи в близките 2-3 години.
          Естествено не съм бил там !
          Прочетох внимателно протокола от ОСА (представен 3 пъти).
          Не оспорвам безспорния авторитет на г-н Мартинов,но като акционер вложил собствени пари ,което управлява считам ,че мога да си изкажа мнението в интерес на развитието на дружеството.

Не знаех ,че някой е прочел поста ми и понеже не желаех да тръгва дискусия в такава посока го изтрих.
          Сега се налага да го публикувам отново:

"По скоро трябва да се направи нещо да се провокира интерес към позицията.

След провала на варантите и залитането на Хидрогенера в една орбита,близка до собствениците на ЗХБГ, като ефект преди 2 дена се провежда ОСА на дружеството с представен капитал от само 4 (четири) процента от акционерите и времетраене - само 9 (девет) минути. .

Разчитаме на г-н Мартинов да измисли някой изненадващ ход.

Имам."

Коментар

• Николай Мартинов, съосновател и управляващ партньор в IMPETUS Capital, и Виктор Манев, съосновател и управляващ партньор в IMPETUS Capital, в „Бизнес старт“, 09.07.2025 г.

Коментар

• Уважаеми Вале! А Вие бил ли сте това ОС? Ако да- само тези 9 минути ли Ви останаха в главата? Мисля, че г-н Мартинов г-н Манев поскоро биха отделили 90, а не 9 мин. за обяснения и дискусии. И който не е имал възможността за последните 20-30 години да се обеди в техния професионализъм и добронамерено към нашата " инвеститорска общност ", се надявам че ще го направи в близките 2-3 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Дойдоха.
                Учудваш се че няма сипване?
                Акцията е подценена, няма логика да има сипване! Големият проблем е, че психологически много се влияе от цената на Шели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                  тук новите акции дойдоха ли ?
                  Дойдоха.
                  Учудваш се че няма сипване?

Коментар

• тук новите акции дойдоха ли ?
                    Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Николай Мартинов разглежда стратегии, комбиниращи класически анализ на дивидентската доходност с модерни подходи, създавайки по-ефективен модел за избор на инвестиции. 

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Е това не е необичайно.
                        https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=4159383

Текущото ИПО обаче ми се струва повече прилича на това на Болерон, и откъм участващи и организиращи процеса, и откъм резултати, перспективи и оценка на компанията.
                        +1
                        И на мен така. Доста съмнителна инвестиция при тази оценка според мен. Разбира се, надявам се да греша и желая успех на участващите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                          Цената спадна под ИПО-то и беше по-изгодно за тези, дет изчакаха
                          Е това не е необичайно.
                          https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=4159383

Текущото ИПО обаче ми се струва повече прилича на това на Болерон, и откъм участващи и организиращи процеса, и откъм резултати, перспективи и оценка на компанията.
                          Last edited by Poncho; 24.06.2025, 16:10.

Коментар

• Цената спадна под ИПО-то и беше по-изгодно за тези, дет изчакаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                              И аз се колебаех дали да участам или да изчакам, предвид сагата с Булметал.
                              Все пак в 12 без 5 пуснах оферти
                              Какво за Булметал - нещо съм отървал.

Коментар

• И аз се колебаех дали да участам или да изчакам, предвид сагата с Булметал.
                                Все пак в 12 без 5 пуснах оферти

Коментар

Working...
                                X