Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Е няма общо…Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТова е така.И дано петия е по-успешен от четвъртия, но това какво отношение има към първия, където нещата вървят без стратегия и в мъглата.
Коментар
-
Това е така.И дано петия е по-успешен от четвъртия, но това какво отношение има към първия, където нещата вървят без стратегия и в мъглата.Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнениеВъпреки разочарованието тук, нека не забравяме, че Илевън са пионери в сферата на рисковия капитал в БГ, със значителен принос в развитието на екосистемата. Дано четвъртия им фонд повтори успеха на втория
Life won't wait for you.
Коментар
-
Дано се вразумят по отношение на дивидентите. Досега влизаха инвеститори, които вярваха, че дружеството ще разпределя дивиденти, както правеха досега. Отделно ако стане някой екзит се очакваше тези пари да отидат в голямата си част при акционерите. Ако това се поставя под съмнение, напливът от продавачи може да продължи да се увеличава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Въпреки разочарованието тук, нека не забравяме, че Илевън са пионери в сферата на рисковия капитал в БГ, със значителен принос в развитието на екосистемата. Дано четвъртия им фонд повтори успеха на вторияПървоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНо офертата ми остава....давам си акциите на 10 евро нажелаещите...даже с дисконт 5%
Коментар
-
Това е просто "хипотенуза"......нека го обявят това увеличение и тогава ще коментирам...тия продажби обаче навяват неприятни помисли относно новините, които чакаме.Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнениеЕдин въпрос - какво би означавало, ако при цена под 7 евро обявят увеличение на цена от над 10 евро ?
Life won't wait for you.
Коментар
-
Един въпрос - какво би означавало, ако при цена под 7 евро обявят увеличение на цена от над 10 евро ?Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Айде на аз ще ти продам на 10...даже няма да се пазарим за +-а....
Коментар
-
Еее, това са “конфиденциални разговори” които не е европейско да се водят така, София, София …мой малък Лондон…Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Айде на аз ще ти продам на 10...даже няма да се пазарим за +-а....
Коментар
-
Айде на аз ще ти продам на 10...даже няма да се пазарим за +-а....Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнение
Айде глупости, натискали цената, това е “цар пазар”. Нали ще увеличават капитала на цената на нетните активи, нямам търпение да ми продадат на 10+ евро, да купим Кънвиниънс на цената на текущата капитализация на целия 11 Capital и после си знаем “цар пазар”
Life won't wait for you.
Коментар
-
Айде глупости, натискали цената, това е “цар пазар”. Нали ще увеличават капитала на цената на нетните активи, нямам търпение да ми продадат на 10+ евро, да купим Кънвиниънс на цената на текущата капитализация на целия 11 Capital и после си знаем “цар пазар”Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Трябва да мине големия пакет,затова натискат но не се знае до къде ще стигне.
От Карол
Коментар
-
Трябва да мине големия пакет,затова натискат но не се знае до къде ще стигне.Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДруги свикват, че и провеждат ОСА а ние тая година нулева ли ще я броим?
От Карол
Коментар
-
По принцип вече нищо не очаквам. Очкавах малко повече заинтересованост. От година насам, тотално ме разочароват.Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнениеИ да свикат ОСА какво очакваш вече?
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
И да свикат ОСА какво очакваш вече?Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДруги свикват, че и провеждат ОСА а ние тая година нулева ли ще я броим?
Коментар

Коментар