Първоначално изпратено от Key Ru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Перлите трябва да направят още един 10х да стигнат показателите на Шелли, не знаеш ли че пазарите гледат напред? Това, че Шелли си е намерило ниша, не означава че може да расте до безкрай. Не ги пилей - добавяй ги към перлите, че 10х ще ти дойде голям залък.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
E па сметни Шели за 5г, като си такъв ентусиаст. Дивидентите може да не ги броиш ))
Ако беше инвестирал в Шели преди 5г, щеше да знаеш. Ех, панда панда, много остър ти дойде завоя..)))destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Какво и беше на графиката вчера ли, освен че цената на Шелли не отговаряше на реалната стойност ли? И не, не искам да срявнявам нито с перли нито с перални, Вие сте този който ни навирате в очите какво сте направили за няколко дена от Ваша инвестиция. Ако имате какво да покажете за някой реален конкурент на Шелли, направете го. Какво е направил по-добре или какво по-зле, това би добавило стойност тук, за всички ни!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
на XETRATurnover in Euro 486,660 Turnover in units 9,702
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Това на XETRA ли го гледате или на нашенската борса?
на XETRATurnover in Euro 486,660 Turnover in units 9,702
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Беше се скрила,- дори след рефрешване, но се появи и обема е набъбнал
Коментар
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеПандов, тия прехвалени перли са пени стокс. 70мил пазарна капитализация, днес ги има, утре ги няма. Какво ни ги навираш в очите? Още не могат да възстановят цената си отпреди 2 години... Какво те накара да инвестираш точно сега? Запознат си с бизнес-модела им, най-вероятно. Като се хвалиш, колко процента си направил (10% май бяха), много ми е чудно, каква е абсолютната сума, която си набил в тази "инвестиция". Колко бяха, 200 лева, 300? Руска рулетка. И в твоя дух на "анализи на най-великия анализатор и просветител в бг" да попитам - колко души познаваш, дето си купуват перли и какъв е потенциала на растеж на перлите? Не съм запознат с творчеството ти на анализатор, но е плашещо хора като теб да дават съвети за инвестиции.
Не му разбрахте подхода,- хвърля постове и чака реакции да си дооточни дали не е сам самин, и целта му да изпревари или повлече пазара - прозира в къс и бъз(бърз)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пандов, тия прехвалени перли са пени стокс. 70мил пазарна капитализация, днес ги има, утре ги няма. Какво ни ги навираш в очите? Още не могат да възстановят цената си отпреди 2 години... Какво те накара да инвестираш точно сега? Запознат си с бизнес-модела им, най-вероятно. Като се хвалиш, колко процента си направил (10% май бяха), много ми е чудно, каква е абсолютната сума, която си набил в тази "инвестиция". Колко бяха, 200 лева, 300? Руска рулетка. И в твоя дух на "анализи на най-великия анализатор и просветител в бг" да попитам - колко души познаваш, дето си купуват перли и какъв е потенциала на растеж на перлите? Не съм запознат с творчеството ти на анализатор, но е плашещо хора като теб да дават съвети за инвестиции.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, какво имате предвид? Аз виждам дълбочината на пазара.
Беше се скрила,- дори след рефрешване, но се появи и обема е набъбнал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТук от кога е така?
Bid/ask overview
Prices and limits are from 10/07/25 17:30:42
Коментар
-
... цената е към 100% нагоре от 52-week low, 4.8x за 3 години, 16х за 5 години. Спрямо цената от преди 5г, имаш и 380% дивидентна доходност натрупана.
- 1 like
Коментар
-
От IBKR скрийншот. Какво и беше на графиката вчера? Перлите съм ги купил на 30 юни, след пералните. Искаш да сравняваме Шелли с перлите или пералните? С пералните е по-коректно, защото са европейци и ги считам за growth, дето уж е и Шеллито.
- 3 Харесвания
Коментар
-
От IBKR скрийншот. Какво и беше на графиката вчера? Перлите съм ги купил на 30 юни, след пералните. Искаш да сравняваме Шелли с перлите или пералните? С пералните е по-коректно, защото са европейци и ги считам за growth, дето уж е и Шеллито.
\
Ако толкова те интересуват перлите, цената е към 100% нагоре от 52-week low, 4.8x за 3 години, 16х за 5 години. Спрямо цената от преди 5г, имаш и 380% дивидентна доходност натрупана. И се търгува близо до BV. Сравнява ли ти се с Шелли като показатели?
Ако беше инвестирал в Шели преди 5г, щеше да знаеш. Ех, панда панда, много остър ти дойде завоя..)))Last edited by precakanoto; Вчера, 14:39.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар