Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коментар от toranaga

Collapse

 • Коментар от Toranaga

  Toranaga
  Toranaga писа на BSEtrader
  Трейдъре здравей,

  относно IHLBL - според мен менаджмента е много добър, но отрасла е изключително волатилен. Отчетите на Fed Ex, Maersk .. показват явно забавяне, ако не дори спад. Така, че няма как според мен (винаги мога да греша) да излезе добра печалба. Заради самото влизане в индекса също не достигна. Фронт рънърите обезсмислят влизането. След 3 или 4 години, ще е изключително интересна. Аз ще чакам нива от 0,80 ст.

  относно MOMKR - аз съм в тази позиция, защото ако се обновят машините и персонала (намаляване на единица разход!!!), то в рамките на Балкана, може да прави добри обороти и печалби. Имат гърба на трейдинга и Софарма, така, че не ми е ясно защо се бавиха толкова много време - за мен си е като 2+2 .. Явно нямат хора и чак сега са намерили тези 2-ма братя. В интернет намерих само 2 интервюта и ми направиха много добро впечатление. Явно е също, че са близки с Донев. Очаквам от следващата година или 2 да се видят какво могат. Тогава дори и 10 лв, ще са евтинжос.

  Ако инвестираш глобално - погледни американските уранови екстрактори - в рамките на 2 до 3 месеца виждам до 100% възможности. Погледни какво съм писъл в темата за уран.

  Успех

 • BSEtrader
  коментира

  За ИХЛБЛ по всичко личи, че няма да е тяхната година. Прекалено надолу е балтика, за да се очаква добро тримесечие.
  Уранът съм го играл малко през ЕТФ-а, ама беше за кратко. Сега съм се заиграл с Ачийв, от началото на годината нещата изглеждат повече от добре - доста добри движения имаше, а се чакат резултати от 2б до края на тримесечието. Вчера пак имаше нюз и подскочи, ама малко - едни 10%, които се занулиха до края на сесията. Дадох едни 2тона и днес ще си ги връщам.

  Поздрави и успех
 • Напиши коментар:

Profile Sidebar

Collapse
Профилна снимка
BSEtrader
Member
Последна активност: Вчера, 22:38
Регистриран: 19.08.2005
Местоположение:
Working...
X